Kremy na noc

Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer Krem na noc

Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer Krem 50ml

• 11 stycznia 2019 o 0:11
    Bezzapachowy
    Uwielbiam pachnące kremy/balsamy ten krem niestety nie posiada żadnego zapachu. Może dla niektórych jest to zaleta. Dla mnie osobiście ogromna wda, gdyż uwielbiam, kiedy moja skóra pachnie, zwłaszcza kiedy kładę się spać. Jeśli chodzi o działanie raczej w porządku.
    Wady:
    • Nie posiada zapachu :(
  • 9 listopada 2014 o 19:38
    Kocham cię, kremiku :)
    Zacznijmy od tego, że mam cerę mieszaną, w stronę suchej, z niewielka strefą teleangiektazji z okolicach nosa, na policzkach. Ten krem doskonale nawilża moje suche partie i nie przeciąża strefy T. Nie zapycha, nie zostawia nieprzyjemnego, lepkiego filmu na buzi. W zasadzie wchłania się na mnie prawie do matu, z przyjemnym uczuciem ukojenia. W zasadzie pierwszy efekt widzę już od razu po nałożeniu, skóra wygląda ładnie i jest miękka. Prawdziwe czary widać jednak po kilku dniach stosowania, kiedy martwy naskórek złuszczy się, odsłaniając zdrową, promienną, jędrną i nawilżoną cerę :) Żadnych suchych skórek, żadnego zapychania, a ponieważ u mnie niwelowanie suchości natychmiast przekłada się na zmniejszenie drobnych zmarszczek na mojej buzi 30+, ten efekt także widzę. Pory na brodzie , nosie i czole uległy zmniejszeniu, co mnie bardzo cieszy i już za to bym ten krem wielbiła nade wszystkie ;) Stosuję go po 3 krokach dla typu cery 2, raz w tygpodniu robię maseczkę złuszczającą, też z serii turnaround. Konsystencja: lekka, taka jakby hmm jogurtowa Zapach: nie maskowana dodatkami zapachowymi delikatna woń składników. Używam tego produktu od: kończę 50 ml opakowanie Ilość zużytych opakowań: 1 na ukończeniu
  • 17 kwietnia 2014 o 11:00
    Gorąco polecam! :)
    Zacznę od tego, że chcę pochwalić Clinique za to, że ten krem na noc występuje tylko w jednej wersji - 50ml. Gdyby było mniejsze opakowanie i bym je kupiła jako pierwsze, plułabym sobie w brodę, żem sknera i nieekonomiczna ;) Kremik zdecydowanie przypasował mojej skórze. Przez kilka miesięcy stosowałam go solo, bez żadnych uzupełniających z serii preparatów, i mogę stwierdzić, że spełnia obietnice producenta. Skóra po nocy jest wygładzona, rozjaśniona, świetnie nawilżona i wypoczęta. Nakładany na twarz, szyję i dekolt nie wywołuje żadnych podrażnień, jest bardzo dobrze tolerowany. Nie pozapychał u mnie porów. Konsystencja jest kremowa i bardzo szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy i nie pozostaje na poduszce ;) Opakowanie jest bardzo estetyczne i zdobi kosmetyczkę. Jako największy plus tego preparatu chcę wyróżnić działanie, które pomaga przy źle lub nieprzespanej nocy uzyskać efekt wypoczętej cery. :) Gorąco polecam :) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
  • 15 marca 2014 o 15:47
    Działa ,więc warto zainwestować
    Serię Turnaround z Clinique uwielbiam za to, że DZIAŁA ! Nieliczne kosmetyki, które działają i robią to, co obiecuje nam producent. Krem na noc z linii Turnaround to najnowsze dzieło tej marki. Nakładam go codziennie po wieczornym demakijażu i oczyszczeniu twarzy. Używam już od 3 miesięcy prawie. I uwielbiam. Początkowo z racji złuszczania się mojej skóry, kilka nieprzyjaciół wyskoczyło na mojej twarzy, ale teraz, dzięki temu kremowi- trzymam cerę w ryzach. Szczególnie w dotyku - skóra jest aksamitna, delikatna, bez wypustek miejscowych w postaci grudek podskórnych.Moim zdaniem lepszy od Filorgi kremu na noc.Clinique jakos pomijałam w pielęgnacji ostatnio.Jednak ta seria,chwalona tez przez Paulę choice(moje guru)wręcz krzyczała:)do mnie-kobieto..spróbuj mnie..Spróbowałam:)Razem z serum tworzy duet niesamowity!! Nie podrażnia i nie zapycha. Rano skóra jest w świetnej kondycji. Wygląda na wyspaną,zrelaksowaną,młodszą i piękniejszą.. Używam tego produktu od: 3mcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    ocia000
    30 stycznia 2014 o 0:00
    jeden z ulubionych
    Dostałam ten krem jako próbkę, i na pewno zakupię ponownie. Jestem miłośniczką kremów Clinique, i każdy służy mi w innym czasie. Mam cerę suchą z zaczerwieniami, nie wiem na czym polegają "zatkane pory", ale napewno nie po tym kremie. Bardzo szybko się wchłania i jest lekki, więc mimo to, że jest na noc, to używam go jako bazę pod podkład. Dobrze nawilża. Zdecydowanie polecam! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno, 15 ml