Olejki do włosów

Schwarzkopf Professional bc Bonacure, Oil Miracle Light Finishing Treatment Maseczka z olejkiem maruli

SCHWARzKOPF Olejek marula Oil Miracle Light Finishing Treatment 100ml

• 17 lutego 2017 o 12:46
    Idealny kosmetyk do włosów
    Zakochałam się w tym olejku podczas wizyty u fryzjera i od razu postanowiłam go kupić. Ma przepiękny zapach, a po nałożeniu go na włosy, nadaje im piękny wygląd. Stają się mięciutkie w dotyku :) Mam cienkie włosy, a jest to pierwszy olejek, który nawet jeśli nałożę go w większej ilości - nie obciąża ich. Jak dla mnie - CUDO ! ;)
    Kat9a
    17 grudnia 2016 o 17:27
    Przyzwoity olejek, ale nie ratunek dla włosów
    Należę do nieszczęsnych posiadaczek włosów, które przy skórze głowy mocno się przetłuszczają, za to ich końcówki są niemiłosiernie suche i rozdwojone. Nie traktuję moich włosów regularnie suszarką, lokówką czy prostownicą, taki po prostu ich urok. Znużona ciągłym kupowaniem małych buteleczek jedwabiu, postanowiłam zainwestować w coś, co starczy mi na dłużej. Olejku używałam dość często i przyznaję, że jest wydajny. Na pewno przy stosowaniu go włosy są bardziej miękkie i wyglądają lepiej, niż kiedy go nie używam. Jest lekki, nie obciąża włosów. Bardzo ładnie pachnie, ma estetyczne opakowanie, cena też nie jest zabójcza. Niestety, moich włosów nie uratował, choć jest bez wątpienia lepszy od podobnych kuracji, to końcówki nadal pozostawiają wiele do życzenia. Na pewno jest to kosmetyk dobry, choć w moim wypadku nie rewelacyjny.
    FlyPati
    14 listopada 2014 o 21:14
    Świetny!
    Olejek jest po prostu boski. Uratował moje końcówki. Często stosuję go nawet na całe włosy. Mam go prawie rok i jeszcze odrobina została więc jest bardzo wydajny. Widzę w nim same plusy: - Nie obciąża - Nadaje połysk - Ładnie pachnie - Bardzo wydajny Jest jak opatrunek na zniszczone końcówki. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 stycznia 2014 o 12:35
    Bardzo dobry!
    PLUSY: - nie obciąża - włosy stają się miękkie, gładkie i błyszczące - przyjemny zapach - wydajność - estetyczne opakowanie - ułatwia rozczesywanie - zapobiega puszeniu się włosów MINUSY: - cena Nie kupię ponownie ponieważ produkt jest dla mnie za drogi. Używam tego produktu od: stycznia 2013 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 czerwca 2013 o 15:57
    Jestem zachwycona!!!!
    Kupując odżywkę Mavala (nie oceniałam, czekam na efekty) dokupiłam ten olejek o poj. 5ml za 5,90 zł. No takie małe szaleństwo :) Jezuuuu to jest coś cudownego co mała kropelka tego olejku robi z włosami!!!!! Jestem absolutnie zachwycona, ciągle dotykam swoim włosów niczym wariatka, uzależniona wariatka:) Ale od początku. Moje włosy są cienkie, uwielbiające stan pudla znaczy puszenie, w niezłej kondycji. Myje włosy każdego dnia, plus suszara i prostownica choć ta ostatnia oszczędnie ostatnio bo olejek mi ją zastępuje;) Myślę, że szampon nie ma tutaj większego znaczenia. Używam Dove do włosów ze skłonnością do wypadania, plus odżywka Dove z superlekkimi olejkami ( która tez jest naprawdę fajna). Gdy używałam tylko połączenia dove plus dove i inny olejek nie było takiego efektu. Plusy są ogromne: włosy są przemiłe w dotyku, miękkie, wręcz prześlizgują się między palcami, ale też sprawiają wrażenie grubszych, cięższych, zapach olejku śliczny ( choć dla mnie wyczuwalny tylko w buteleczce czy na dłoni, bo włosach go nie czuję) blask, blask BLASK!!!! żadnego puszenia, nawet, gdy jest wilgotna pogoda i mam wrażenie, że nie jest dobrze... wystarczy, że przeczeszę włosy i jest znów ok. wygładzone, ujarzmione, ożywione niczym po bombie witaminowej, iście z reklamy :) Minus no cena, ale jeśli zakupić na all to cena 50 zł przy wydajności jest to przeżycia. W porównaniu z innymi olejkami, a miałam ich całe mnóstwo ten naprawde daje efekt, który natychmiast jest zauważalny i nie sposób tego nie docenić. Polecam!