Tusze do rzęs

xxoxxo
    11 lutego 2017 o 11:45
    Przeciętna
    Używa od:próbka
    Ciężko napisać o niej coś spektakularnego. Jak dla mnie jest to zwyczajna maskara.. Za te pieniądze oczekujemy lepszych efektów. Rzeczywiście wydłuża jak się je mocno., dokładnie wyczesze. Nie obsypuje się i nie kruszy, co jest chyba jej największa zaletą. Po za tym uważam że można kupić maskary o podobnym albo lepszym działaniu w znacznie niższej cenie.
    Syriush
    12 maja 2015 o 23:16
    średniak
    Mój mąż przywiózł mi ten tusz z Nowego Jorku. Ponieważ znam markę Bobby Brown, spodziewałam się super efektu. A tu niestety rozczarowanie... OK - szczoteczka fajna, rozdziela rzęsy, tusz się nie rozmazuje. ALE po marce Bobby Brown spodziewałabym się bardziej spektakularnego efektu. A tu zupełny średniak. Blado wypada przy moim ulubionym Bourjois Twist up the Volume, czy chociażby Pupa Ultraflex, które są zdecydowanie tańsze. Za taką cenę naprawdę uważam, że nie warto... Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 24 kwietnia 2014 o 16:19
    Do codziennego makijażu.
    Jest to tusz stworzony do codziennego makijażu oka, taki idealny do pracy bez krzyku ani pazura. Oko jest pomalowane jak trzeba.poprawnie.i już..Szukałam czegoś pogrubiającego ponieważ rzęsy mam długie ale bardzo cienkie. Pani z Douglas podała mi ten tusz, uznałam, że spróbuje w sumie co mi szkodzi a nuż trafię na coś fajnego.Spodobała mi się silikonowa szczoteczka, lubię takie bo dobrze rozczesują. Tusz BB trzyma się poprawnie przez pierwszą część dnia. Pod wieczór już nie wiele go zostaje na rzęskach. Troszkę znika ale nie osypuje się tylko jakby wyparowuje jak czasami niektóre fluidy po prostu po czasie nie ma go na twarzy. Zapłąciłam za niego 105zł Nie wiem jak będzie się sprawował po jakimś czasie jak trochę wyschnie. zobaczymy, Narazie go nie skreślam ale raczej nie będzie to mój wybranek na dłużej mimo, że bardzo cenię markę Bobbi. Używam tego produktu od: tyg Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    AmmmS
    9 lutego 2012 o 12:54
    samo wydłużenie to dla mnie zbyt mało
    + BARDZO WYRAŹNIE WYDŁUŻA RZĘSY - SĄ ONE JEDNAK NIE DO KOŃCA ODSEPAROWANE , TUSZ NIE ROZSTAWIA RZĘS , DOCHODZI DO SKLEJENIA , NIE W WULGARNY SPOSÓB , ALE JEDNAK +BB NIE TESTUJE NA ZWIERZĘTACH - TUSZ NA SZCZOTECZCE BARDZO KLEISTY - OD RAZU WIDAĆ ŻE BĘDZIE ZBIJAĆ RZĘSY +BARDZO NATURALNY , CODZIENNY WYGLĄD + BARDZO ŁATWO SIĘ ZMYWA - TWORZY SMUGI - OSYPUJE SIĘ + CENA DETALICZNA TO JEDYNE $24 CZYLI OK. 75 PLN TAK WIĘC ZA TE PIENIĄDZE NIC WIĘCEJ NIE MOŻNA SIĘ BYŁO SPODZIEWAĆ , DOBRE TUSZE TO KOSZT 40 - 50$ TUSZ JEST BARDZO BANALNY , W CZASACH GDY MAM MASKARĘ , KTÓRA ROZDZIELA , WYDŁUŻA , PODKRĘCA I POGRUBIA A PRZY TYM ZAWIERA ODŻYWKĘ , TEN ZWYCZAJNIE PRZEGRYWA Z KONKURENCJĄ NIESTETY TUSZE BB NIE ZNAJDĄ SIĘ NA STAŁE W MOJEJ KOSMETYCZCE SPEŁNIA WSZYSTKIE OBIETNICE PRODUCENTA - NAPRAWDĘ WYDŁUŻA RZĘSY Używam tego produktu od: luty 2011 Ilość zużytych opakowań: 6 ml