Olejki do włosów

Landoll Nashi Argan Oil Olejek arganowy do włosów

Nashi The Original Odżywczy Olejek do Włosów 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 czerwca 2024 o 8:11
    Odżywczy, wydajny, pięknie pachnie - cudo
    Olejek od pierwszego użycia skradł moje serce. Przede wszystkim za obłędny, ekskluzywny zapach perfum oraz działanie i wydajność. Ten produkt ma wszystko, poza niestety niską ceną. Jednak opakowanie starcza na baaaardzo długo więc inwestycja warta poczynienia. Działanie nieporównywalne z innymi olejkami do włosów. Również te salonowe mogą się schować. Wystarczy kropla wielkości ziarna grochu na moje gęste włosy, aby odżywić końcówki. Jest idealny do rozjaśnianych i prostowanych włosów, gdyż odżywi je na maksa. Bardzo długo walczyłam ze splątanymi, zniszczonymi końcówkami. Myślałam że to wina rozjaśniania, ale olejek rozwiązał moje problemy po zaledwie kilku tygodniach, a używam go dwa trzy razy w tygodniu.
    Zalety:
    • Zapach, wygładzenie, odżywienie
  • 19 stycznia 2024 o 22:52
    Najlepszy prawdziwie arganowy olejek do włosów, który nawilża, regeneruje i wygładza bez obciążania
    Opakowanie: W tekturowym, ekologicznym pudełeczku z recyklingu znajduje się nieduża, brązowa, szklana buteleczka (mam wersję 30 ml), jest ona częściowo przezroczysta, dzięki czemu widać zużycie produktu, zakrętka jest odkręcana i nie ma pod nią dozownika, lecz otwarta szyjka buteleczki, jednak przy tak niedużym opakowaniu jest to wciąż wygodne rozwiązanie Konsystencja: Gęsty i treściwy bezbarwny olejek, który mimo swojej konsystencji bardzo dobrze rozprowadza się na włosach, szczególnie jeśli wcześniej odpowiednio rozetrzemy i lekko rozgrzejemy go w dłoniach Wydajność: Nawet w mniejszej wersji starcza spokojnie na kilka miesięcy, przy tak gęstej konsystencji jest bardzo wydajny, każdorazowo wystarczy zaledwie kilka kropli Zapach: Niesamowicie intensywny, słodki i prawdziwy zapach olejku arganowego, typowy dla marki Nashi Argan; jest to jedyna marka produktów, która idealnie odzwierciedla ten zapach, generalnie bardzo lubię zapach olejku arganowego i wszelkiego rodzaju kosmetyki z jego domieszką, lecz marki takie jak np. Kerastase, Isana, czy Arganiae nie są w stanie tak dobrze go uchwycić Działanie: Świetnie nawilża, nabłyszcza, regeneruje i wygładza włosy, bardzo pomaga w ujarzmieniu i rozczesywaniu długich włosów, ogranicza ich puszenie i elektryzowanie, szczególnie widocznie nawilża końcówki włosów oraz zapobiega ich rozdwajaniu, dodaje im blasku i życia, a przy tym w żaden sposób ich nie obciąża ani nie przetłuszcza Podsumowanie: Rewelacyjny olejek o prawdziwie słodkim zapachu arganu, bardzo dobrym składzie, wysokiej wydajności i przede wszystkim spektakularnym działaniu. Wyraźnie nawilża, regeneruje i pomaga w rozczesywaniu włosów. Jego cena jest stosunkowo wysoka (informacja na portalu wprowadza w błąd, 70-80 zł to cena za 30 ml, natomiast za 100 ml to 170 zł), lecz jego jakość całkowicie uzasadnia taki koszt. Jak dla mnie jest to najlepszy olejek do włosów i żałuję jedynie, że jest tak trudno dostępny.
    Zalety:
    • Doskonałe działanie
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Dostępność
  • 25 grudnia 2023 o 21:10
    prawie top
    Jeden z lepszych olejkow, jakie mialam okazje uzywac. Bardzo wydajny, super sklad bez alkoholu, pieknie pachnie i nie obciaza wlosow. Wale go tonami na moje rozjasniane wlosy i nigdy ich nie przetluscil. Fajna, poreczna buteleczka, dobra na podroze samolotem. Jedyny zarzut, to dostepnosc i cena tez troche boli, bo aktualnie u mojego fryzjera koszt butelki 30 ml, to 80 zl. Ale za jakosc sie placi. Szukam idealu, ale ten jest bardzo temu bliski. Chcialabym przetestowac jeszcze serie swiateczna o zapachu piernika; mam nadzieje, ze bedzie u mojego fryzjera :) edit: udalo mi sie zakupic wersje piernikowa; olejek z tej serii jest wspanialy, wlosy pachna przez caly dzien piernikiem :D Natomiast szampon spowodowal u mnie swedzenie skalpu, posiada mocny detergent i zapach piernika nie zostaje na wlosach po wysuszeniu. Tak ze szampon zuzyje do innych celow. Polecam zakupic olejek w wersji gingerbread, choc ciezko go zdobyc i jest rownie drogi (ok. 90 zl za 30 ml).
    Zalety:
    • wydajnosc
    • sklad
    • nie przetluszcza nic a nic
    • poreczne opakowanie
    Wady:
    • dostepnosc
  • 8 lipca 2023 o 15:43
    Nashi Argan Oil
    Nashi argan Oil, jak dla mnie najlepszy olejek do włosów, nie obciąża , jest bardzo wydajny i ma przepiękny zapach. Dużym plusem jest pożądnie wykonana buteleczka z pompką. Jedynym minusem jest jego cena.
    Zalety:
    • Wydajność, nie obciąża włosów, piękny zapach
  • 18 sierpnia 2021 o 23:16
    Niestety nie dla mnie
    Niestety nie dla mnie a bardzo szkoda Produkt ma zapach jak dobre perfumy, konsystencja przyjemna jak to olejek , porządne opakowanie i w ogóle czuć, że to taki luksusowy kosmetyk jednak z bólem muszę przyznać że mi się nie sprawdził. Mam kręcone wysoko porowate włosy a miałam wrażenie,że je obciążał. Zostawiłam go i nie używałam trochę , później stan moich włosów się poprawił i olejek trochę lepiej się sprawdzał jednak cały czas obciążał je za bardzo . Kończę pierwsze opakowanie po baaardzo długim czasie jednak z przykrością muszę stwierdzić , że nie wrócę . Z przykrością bo ten zapach powala na kolana i będzie mi go brak .
    • Opakowanie solidne , ładne
    • Konsystencja
    Wady:
    • Dla mnie obciążał za bardzo ale jak włosy lubią argonowy to takiej osobie się sprawdzą