Serum do twarzy

Mary Kay Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin Serum przeciwtrądzikowe

• 19 września 2019 o 12:14
    mary kay
    dostałam kiedyś od mojej koleżanki, która jest konsultantką mar kay bo niestety mam problemy raz na jakiś czas z trądzikiem. ja rozumiem na prawdę dość wiele ale w sumie on nawet trochę kosztuje normalnie a działanie ma żadne. totalna klapa, która zapycha pory przez co miałam wągrów multum. co było dość niekomfortowe to też to, ze sam kosmetyk zostawiał lepkie uczucie, bo sprawiało że jak nałożyłam później na niego pokład to rolował się jak szalony. normalnie jakbym jakiś parch miała na twarzy. nie polecam, bo to tylko wrzucanie pieniedzy w błoto.
    U konsultantki
  • 31 grudnia 2018 o 11:34
    Serum
    Nie wiem czy w ogóle ma jakieś działanie. Na pewno lekko wysusza, ale na dłuższą metę nie jest zadowalający w przeciwieństwie do innych produktów serii MK. Łatwość aplikacji. Pozostawia skórę w dotyku lepką, nie wchłania się
    Zalety:
    • łatwa aplikacja, wygoda użycia
    Wady:
    • brak działania
  • 21 lipca 2014 o 20:17
    Nie dla mnie
    Stosowałam kosmetyki do kuracji przeciwtrądzikowej firmy Mary Kay. To serum też. Niestety, nie zauważyłam zmian na lepsze na mojej twarzy. Żadnych plusów nie zanotowałam. MINUSY: za małe opakowanie jak na taką cenę, jedna pompka nie wystarcza żeby wysmarować całą twarz, nie jest wydajny Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 19 sierpnia 2013 o 23:57
    Pomógł
    Produkt pomógł mi kiedy zaczęłam troszke eksperymentowac z różnymi kosmetykami, i na twarzy pojawiły mi się wypryski których nie mogłam się długo pozbyć. Dopiero po zabiegu oczyszczania twarzy i potem po używaniu tego serum wraz z żelem do twarzy i punktową emulsja z tej firmy moja twarz wreszcie jest taka jak wcześniej. Minus: - bardzo małe opakowanie - cena Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 - jedno małe drugie większe
  • 21 marca 2012 o 11:43
    Jak wszystko z MK - nie wart ceny
    Mama zmówiła mi całą serię, miałam wtedy 14 lat . Serum jest drogie , jak każdy kosmetyk z MK . Średniej zazwyczaj nie łączę z ceną , ale jeśli chodzi o kosmetyki MK to inczej się nie da . Bo to są pieniądze wyrzucone w błoto . plusy - nawilża - nie szkodzi minusy - słabo działa , o ile w ogóle - nie matuje - nie wchłania się całkowicie , przez co na skórze pozostaje lepki osad i cera się "świeci" Używam tego produktu od: już dawno nie Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe