Toniki i hydrolaty

Sisley Lotion Tonique aux Fleurs Płyn do demakijażu)

Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonik nawilżający do skóry suchej i wrażliwej 250ml

• 12 sierpnia 2018 o 20:23
    bezalkoholowy tonik z wyższej półki
    Najważniejsze dla mnie w tym toniku jest to, że robi wszystko to, co tonik powinien, i w dodatku jest BEZ ALKOHOLU. Przyjemny retro zapach, delikatnie oczyszcza skórę twarzy. Lubię go stosować zaraz po demakijażu i myciu twarzy aby usunąć resztki podkładu. Pomimo iż skóra wydaje się być już wtedy czysta, na płatku kosmetycznym zawsze pojawi się kolor podkładu. :) Nie przesusza skóry, nie podrażnia, nie powiększa porów. Ten tonik dla mnie to absolutny must have. W tym konkretnym przypadku na cenę przymykam oko, tonik jest warty każdej wydanej złotówki. Polecam kupować w strefach wolnocłowych, w naszych perfumeriach jest o wiele droższy!
    W strefie wolnocłowej
  • 6 listopada 2017 o 11:19
    Bardzo dobry, tylko cena trochę zaporowa
    Używałam tego toniku jakiś czas temu i miałam bardzo pozytywne odczucia co do stosowania. Zapach jest przepiękny, opakowanie też w porządku. Ja go nie stowałam jako płyn do demakijażu, a jako tonik juz po umyciu twarzy i w tej roli spisywał się rewelacyjnie. Ładnie koił skórę i bardzo dobrze ją nawilżał jak na tonik, no i ten zapach umilający aplikację :) Żadnego uczulenia, czy podrażnienia, po prostu bardzo dobrze działał na moją skórę. Ale jeśli mam być szczera, to znam toniki, które robią to samo (no, może nie pachną tak pięknie jak ten), a są o wiele tańsze. Tutaj cena jest nieco zaporowa, żeby używać to jak tonik. Jako płyn do demakijażu nie chciałam próbować, bo miałam już sprawdzony produkt, więc może w tej funkcji się spisuje lepiej, ale tu znowuż - dać tyle za płyn do demakijażu? Kupiłabym ponownie na pewno w jakiejś promocji i znowu do stosowania jako tonik, ale za pełną cenę nie.
  • 29 czerwca 2016 o 17:21
    Polecam!
    Używam toniku Sisley Fleurs wieczorem (po mleczku do demakijażu, Clarisonic + krem do mycia twarzy Biotherm, raz w tygodniu kostka Sisley Phyto Pate ). Produkt wchłania się espresowo, przyjemnie pachnie, pierwszy tonik, który nie ściągą ani nie daje efektu wysuszenia skóry. Na zawsze zagości już na mojej kosmetycznej półce. Mój faworyt. POLECAM suchej, wrażliwej skórze.
    Marsab
    21 marca 2012 o 17:59
    Wiosenny
    Idealny na wiosnę do przesuszonej skóry po zimie. Delikatny, pachnie ziołami, lubię stosowac po mleczku sisleya lub rano sam jako odświeżenie cery przed nalożeniem serum global i kremu shiseido. Kazdy krem lepiej się wchłania po tym toniku. Po kilkakrotnym zastosowaniu rano i wieczorem widać efekt wygładzenie i ujednolicenia cery. Cena zbyt wysoka dlatego odejmuję gwiazdkę, ale jeśli chcesz dobrze wyglądać a nie musisz oszczędzać wypróbuj Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie
  • 5 marca 2012 o 22:13
    niemalże doskonały
    Tonik niemalże doskonały, chyba najlepszy jaki dotąd miałam, gdyby nie ta cena. Mam cerę mieszaną, ale ten produkt odpowiada mi. Już dawno wykluczyłam toniki z mojej pielęgnacji, odkąd odkryłam płyny micelarne - często zapychały mnie. Ten dostałam podczas zakupów w Douglasie w opakowaniu 30 ml. Używam go rano, tuż po przebudzeniu jako kosmetyku tonizującego i oczyszczającego (po micelii). Nie podrażnia, nie wysusza, nie zapycha. Współgra z kremami dziennymi, blokerem. Naprawdę bardzo dobry produkt. Niestety jak na tonik jest zdecydowanie za drogi i nie mam przekonania, że powinnam wydać 260 zł i moja skóra powie "dziękuję". Wydajny, zapach ziołowy - typowy dla Sisley. Gwiazdaka w dół za cenę, jest zdecydowanie wysoka jak na tego typu kosmetyk. Używam tego produktu od: 1 m-c Ilość zużytych opakowań: 30 ml