Podkłady

MeMeMe Flawless Finish Cream Foundation SPF 15 Kremowy podkład do twarzy

MeMeMe Flawless Cream Foundation Kremowy podkład do twarzy 4 Golden Glow

• 4 listopada 2019 o 12:05
    Zdecydowane NIE
    Bardzo ciężka formuła wchodząca w zmarszczki, w pory i podkreślająca wszystko to czego nie powinna. Szybko się wyświeca i bardzo nierównomiernie ściera przez co na skórze tworzą się brzydkie plamy i zacieki. Bardzo mnie zawiódł ten produkt, zwłaszcza dlatego, że nie należał do najtańszych...
    Wady:
    • jakość produktu
  • 23 lipca 2017 o 12:51
    recenzuje odcień porcelain pure
    Pierwszy raz spotkałam się z podkładem na bazie oleju, a dokładniej gliceryny. Myślałam, że zjedzie mi z mojej mieszanej buzi nim zdążę wykończyć makijaż. Myliłam się przetrwał całkiem nieźle, tak jak podkłady na bazie wody. Jednak ja nie polubię się tą formułą, mam uczucie lepkości na twarzy i zaklejenia porów. Będzie dobry dla cer suchych. Kolor nie będzie odpowiedni dla bladziochów.
  • 26 września 2015 o 14:54
    Zawiodłam się
    Miałam odcień nr 1 Porcelain Pure. PLUSY: - ładne, praktyczne opakowanie z pompką - po użyciu tego produktu skóra jest gładka - nie zapycha porów - przyzwoicie kryje MINUSY: - cena - nieładnie się rozprowadza - podkreśla suche skórki - nie zachwyca trwałością Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 czerwca 2014 o 14:25
    bardzo średni
    Mam suchą cerę ze skłonnością do alergii. Kupiłam podkład gdyż był polecany do cery suchej i skoniły mnie pozytywne opinie. Kolor Porcelain Pure (najjaśniejszy) który wcale taki jasny nie jest!!! - gama kolorystyczna b. słaba. Podkład bez bazy trzyma sie po prostu beznadziejnie, z bazą smasbox photo finish triochę lepiej. Dobrze wygląda właściwie tylko na początku, po paru godzinach schodzi,podkreśla suche skórki i strasznie zapycha. próbowałam go na różne kremy z bazą i bez bazy i zawsze mam po nim wysyp zaskórników. Ma też dość dziwny zapach jak dla mnie. Są tańsze podkłady ,które sprawdzają się o wiele lepiej. Używałam go kilka razy i na tym przygoda się kończy
  • 15 marca 2014 o 12:46
    Idealny, ale nie do tłustej lub mieszanej cery
    Zalety; - nawet dobrze kryje - fajne kolory, nie z czerwonym pigmentem - fajna, kremowa konsystencja, dość gęsty - nie zapycha - nie wysusza, może nawet nawilża, ale to musiałyby się wypowiedzieć posiadaczki suchej cery - ogólnie bardzo przyjemny w stosowaniu Wady; - nie do tłustej lub nawet mieszanej cery jak moja, ponieważ szybko zaczynam się po nim świecić Używam tego produktu od: krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1