Podkłady

Rimmel Lasting Finish 25HR Foundation with Comfort Serum Trwały podkład z serum (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 557 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 marca 2025 o 22:58
    ODRADZAM! Popsuli kultowy produkt, któremu byłam wierna
    Jeden wielki DRAMAT! Gołym okiem widać jak odcień różni się pomimo tej samej nazwy. Nowy produkt ma pomarańczowy odcień przez co daje efekt nieudanego opalania natryskowego. Aktualna wersja jest strasznym i nieodwracalnym błędem, który niestety popełnił producent. Do tego podkład okropnie się ciastkuje zaraz po jego nałożeniu i widać skórki na twarzy. Niestety wydajność również pozostawia wiele do życzenia... NIE POLECAM.
    Zalety:
    • BRAK
    Wady:
    • Pomarańczowy odcień
    • Podkład ciastkuje się
  • 13 lutego 2025 o 15:50
    Bardzo fajny produkt w szczególności przy większych problemach skórnych
    Produkt jest bardzo fajny – świetnie sprawdza się przy dużym trądziku, dobrze kryje i utrzymuje się na twarzy przez długi czas. Używałam go przez długi okres i byłam zadowolona z efektów. Niestety, wydajność jest średnia, a opakowanie sprawia trudność przy wydobywaniu resztek, przez co nie mam możliwości zużycia całego produktu. Mimo to, jeśli chodzi o krycie i trwałość, jest naprawdę w porządku.
    Zalety:
    • Świetne krycie, idealne przy dużym trądziku.
    • Dobrze się trzyma na twarzy przez długi czas.
    Wady:
    • Średnia wydajność.
    • Trudno wydobyć resztki z opakowania, co uniemożliwia zużycie całego produktu.
  • 6 lutego 2025 o 13:45
    Fajny zwyklak
    STARA WERSJA: Nawet nie wiem, kiedy zużyłam cały - bo tak jakoś fajnie wtopił się w moją codzienność. :) Nie było ani super zachwytu ani narzekań, po prostu zwyklak na co dzień - ale w tej roli zwyklaka spisał się świetnie. Duży wybór kolorów (miałam 103 - True Ivory do jasnej, ale nie bladej cery, neutralny), przyjemna formuła, przyjemna aplikacja. Wygładzał, trochę upiększał (co wbrew pozorom nie takie oczywiste, bo często inne tego typu mocniejsze podkłady po prostu zamalowują twarz kolorem i kryją, a ten dzięki bardziej nawilżającej formule sprawiał, że cera 35-40 wyglądała ładniej). Minus to, że jednak widać go na twarzy - nie każdy lubi taki efekt. Teraz jest nowa wersja, na razie mnie nie kusi, może kiedyś :)
  • 2 lutego 2025 o 17:26
    Jeden z moich ulubionych
    Kupilam go kiedys na promocji i nie spodziewalam sie takich efektow.Myslaam ze to bedzie bubel ale ten produkt jest swietny.Srednie krycie wyglada naturalnie i ma ladny zapach przypominający krem bb.Jedynym minusem jest opakowanie bo atomizer czesto sie brudzi.
  • 27 stycznia 2025 o 20:53
    Mój hit
    Najlepszy na rynku. Używam od kilku lat, nie zapycha, ładnie kryje. Idealny. Jestem ciekawa nowej wersji,która podobno jest gorsza. A szkoda bo ten był moim hitem
    • Krycie
    • nie ciemnieje