Podkłady

Lancome Teint Miracle Podkład rozświetlający

Lancome Teint Miracle Podkład rozświetlający 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 228 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 lipca 2024 o 14:54
    Lekki z pięknym rozświetleniem podkład
    Używam od 4 miesięcy do tej pory używałam drogeryjnych podkładów. Ten skradł moje serce lekkość jak serum, piękne wykończenie wytrzymałość 100/10! Zdążyłam być na 3 weselach a to jak wyglądał na twarzy to nie ma na to słów z całego serca polecam
    Zalety:
    • Lekki,
    • Nie ciemnieje
    • Wytrzymały
    • Nie czuć go na skórze
    Wady:
  • 5 maja 2023 o 4:16
    Jeden z najlepszych..
    Jeden z najlepszych jakie miałam, a wypróbowałam ich sporo, bo nic mi się na twarzy nie trzyma. Za to ten nie wyciera Die, nie warzy i po całym dniu nadal nieźle wygląda. Jest dość dany w nakładaniu,bo nie przypomina mazi jak inne, ale też nie jest zbyt lejący. Starcza naprawdę na długo, jeśli ktoś używa w normalnej ilości. Można fajnie mieszać kolory, jeśli komuś nie pasują, ale tak naprawdę mają sporo kolorów do wybrania. Tak naprawdę jest jednym z trzech moich ulubionych podkładów. Bardzo polecam????
    Zalety:
    • Konsystencja, trwałość, kolory
  • 3 kwietnia 2023 o 7:06
    Lekką, bogata formuła upiększająca skórę
    Ten podkład dobrze się sprawdza na mojej suchej skórze. Nie ściąga jej. Doskonale wtapia się nie tworzącąc efektu maski. Współgra doskonale z kremami do twarzy, pudrami, korektorami. Skóra wygląda promiennie, jest nawilżona i rozświetlona. Dobrze kryje drobne niedoskonałości i przebarwienia. Nie wchodzi w zmarszczki.
  • 30 marca 2023 o 22:50
    Podkład Lancome rozświetlajacy
    Bardzo żałuję ,że nie sięgnęłam po ten podkład wcześniej. Szukałam idealnego podkładu i ciężko było ale chyba mogę powiedzieć , że go znalazłam. Odcień 03 jest bardzo naturalny , dla mnie wręcz idealny , stapia się z moją skóra. To co również mnie do niego przekonało to rozświetlenie. Nie przesadzone , idelane. Zostaje moim ulubieńcem ☺️
    Zalety:
    • Kolor
    • Rozświetlenie
    Wady:
    Iccgk
    30 marca 2023 o 22:43
    Świetny!
    Jest to podkład, który spełnia wszystkie moje oczekiwania i zdobył moje serce oraz miano ulubieńca. Charakteryzuje go raczej lekkie krycie w kierunku średniego, dzięki czemu możliwe jest uzyskanie naturalnego looku, ale i zakrycie niedoskonałości. Faktycznie skóra wygląda naturalnie i jest pięknie rozświetlona, nawilżona. W dodatku nie czuć na twarzy, że ma się produkt tego typu, przez co nosi się go bardzo wygodnie i komfortowo. Jest mimo wszystko dość trwały, choć po wielu godzinach noszenia ściera się wokół ust, czy nosa. Dobrze współgra z innymi kosmetykami i jest naprawdę wysokiej jakości, dlatego serdecznie go polecam:)