WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pianki do mycia twarzy

Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator, Cleansing Foam Aksamitna pianka oczyszczająca

• 2 stycznia 2013 o 9:59
    Bardzo fajny.
    Cena - zastraszająco wysoka, anie nie ukrywam, że ten produkt jest wart każdych pieniędzy. opakowanie - tubka bardzo wygodna, ale pod koniec trudno wydobyć produkt ze środka. Po przecięciu opakowania okazuje się, ze pełno produkty siedzi na ściankach od środka. Za to mały minus. Pianka bardzo ladnie pachnie, a zapach przez dlugi czas utrzymuje się na twarzy. Konsystencja - po zetknięciu ze skórą powstaje gęsta pianka, która bardzo dokładnie zmywa wszystkie zanieczyszczenia. Cera jest doskonale oczyszczona, odświeżona i tak jakby delikatnie napięta. Nie jest to uczucie ściagnięcia jak po niektórych produktach ;) Mam wrażenie po prostu tak jaky delikatnego działania przeciwzmarszczkowego, właśnie poprzez napinanie ;) Wydajność - niecałe 5 miesięcy przy 2x stosowaniu w ciągu dnia, a więc jest nieźle. Czy kupię ponownie? Chyba nie ze względu na duszę testera. Ale spróbowac warto :) Używam tego produktu od: wrzesień 2012 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    elbrus
    13 grudnia 2012 o 23:49
    Dla cer 20+, 30+, 40+, 50+ i 60+ !
    Kupiłam z polecenia i sama polecam. Teraz już używają jej wszystkie kobiety z najbliższej rodziny : ) Pianka ma w konsystencji niewiele wspólnego z pianką, ale to też nie żel. Rzekłabym, że to KREMOWA pianka w jasnoróżowym, perłowym kolorze. Jak stosuję? Używam jej zarówno rano, jak i wieczorem. Najpierw zwilżam dłonie, a następnie nakładam "piankę" wielkości ziarnka grochu. Pocieram dłonie, a kremowa konsystencja zaczyna pracować i robi się już jakby chmurka na dłoniach. Nakładam to i delikatnie wmasowuję w twarz, żeby kosmetyk dotarł wszędzie i rozpuścił niechciane rzeczy. Następnie spłukuję wodą twarz. Spoglądam w lustro i widzę wygładzoną i rozświetloną cerę. A co najbardziej mnie zszokowało już na początku stosowania - pomaga w likwidowaniu przebarwień!! Kiedy stosuję piankę wieczorem, nakładam porcję wielkości 2 groszków. Wiadomo, trzeba zmyć cały makijaż, rano nie ma tego problemu. I ta wielkość wystarcza. Cera jest uspokojona, a wierzcie mi, że miewałam problemy z naczynkami, choć teraz już prawie nie pamiętam, jak to wyglądało! Skóra nie jest ściągnięta, nie woła o natychmiastowe nawilżenie. "Pianka" super przygotowuje skórę do nałożenia produktów stricte pielęgnacyjnych, czyli w moim przypadku serum i kremu. Czy wydajna? TO NAJWYDAJNIEJSZY KOSMETYK OCZYSZCZAJĄCY JAKI MIAŁAM! Stosuję 2 razy dziennie i jedno opakowanie starczyło mi na prawie 7 miesięcy !! Tak, uważam, że ten produkt zasługuje na 5 gwiazdek, gdyż spełnia wszystkie obietnice producenta: wygładzenie, rozświetlenie, oczyszczenie, pielęgnację, a przy tym uspokaja naczynka, ale zauważyłam też pozytywny wpływ na walkę z wypryskami. Sprawdza się dla cer w wieku 20+, 30+, 40+, 50+ i 60+ ! Sprawdzone na mnie i kobietach z mojej rodziny :) Przy tym jest MISTRZEM WYDAJNOŚCI! Nie daję "mojego hitu" tylko dlatego, że czasem potrafi szczypać mnie w oczy. A jest także przeznaczony do demakijażu oczu, nawet do usuwania produktów wodoodpornych. Zapach jest jedyny w swoim rodzaju. Nie miałam pozostałych produktów z linii Youth Liberator, ale zdaje się, że cała linia nosi ten sam zapach. Mi bardzo odpowiada - jest zapachem czystości i takiej luksusowej pielęgnacji ;) Opakowanie wygodne, choć nie przepadam za odkręcanymi tubkami. To, co najważniejsze - czyli możliwość wydobycia produktu do końca - sprawdza się w tym przypadku wyśmienicie. Nawet pod koniec używania, czyli w jakimś 5-6-7 miesiącu ;) Kiedy już zostaje tylko coś na dnie, góra stoi stabilnie, tubka się nie przekrzywia, nie opada, nie przewraca na półce, więc muszę szczerze powiedzieć, że tubka jest skonstruowana w sposób przemyślany, a użyty materiał - absolutnie odpowiedni :) Serdecznie POLECAM. Wydatek jednorazowy duży, ale szczerze zapewniam, iż to produkt rzeczywiście PIELĘGNACYJNY, który daje realne efekty. A o jego wydajności można by pisać poematy ;) Używam tego produktu od: 8. miesiąc Ilość zużytych opakowań: Dopiero rozpoczęte drugie