Lakiery klasyczne

Deborah 7 Days Long Lakier do paznokci

Deborah Lakier do Paznokci 7 Days Long 837

• 12 września 2018 o 1:47
    Wspomnień czar
    Pamiętam, że przywiozłam te lakiery z Hiszpanii. Były drogie jak smok, ale warte swojej ceny :) Miałam czerwony, niebieski i miętowy. Pamiętam, że miały świetną wytrzymałość i faktycznie długo się trzymały a kolorki były fajne :) W Polsce ich nigdy nie widziałam.
  • 12 marca 2015 o 3:11
    Super krycie
    Mam kolory 360 (intensywny różowy) i 040 (intensywny pomarańczowy). Lakier ma świetne, intensywne, mocno napigmentowane kolory. Wygodny pędzelek (ani wąski, ani szeroki) pozwala na bezproblemową aplikację produktu bez tworzenia smug. Wystarcza już jedna warstwa, żeby lakier ładnie pokrył płytkę, całość wysycha dość szybko i jest dość trwała. ALE Lakier szybko ściera się na końcówkach. Pomalowany top coatem potrafi zabarwić delikatnie pędzelek, co można zauważyć później w buteleczce przezroczystego lakieru. Bez lakieru bazowego niemiłosiernie zażółca płytkę. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Niecałe dwa
  • 15 czerwca 2013 o 15:00
    Dobre ale za drogie
    Lakiery spisują się bardzo dzobrze. Posiadają rewelacyjną pigmentację (za wyjątkiem perłowych), ponieważ kryją po jednej warstwie. Dość długo utrzymują się na paznokciach, ok. 5 dni. Dodatkowo mają dobrą konsystencję i pędzelek. Uważam jednak, że jest duża grupa tańszych lakierów, które również sa tak dobre. Posiadam kolory: 21, 827, 828 i 834 Plusy: + trwałość, + konsystencja, + pędzelek, + pigmentacja. Minusy: - cena, - dostępność. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
  • 20 października 2012 o 20:21
    OK, ale bez rewelacji
    Kupiłam ten lakier zachęcona bardzo ładnym, bordowym kolorkiem i przyzwoitą ceną - 14ł:) Lakier dobrze kryje, ma odpowiednią konsystencję, ładny połysk. Szybko schnie. Jedynym, ale za to dużym minusem jest to, że bardzo szybko ściera się na końcówkach :( Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1/4 buteleczki
  • 13 października 2012 o 14:25
    ładny kolor
    Mam kolor różowy (bardzo różowy, ale nie odblaskowy :) ). Lakier bardzo dobrze kryje, ma ładny połysk, szybko schnie, dość wygodny, ale tradycyjny pędzelek. Minus - dość szybko ściera się na końcówkach. Przyzwoity, ale za tę cenę można mieć lepsze. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Lakiery klasyczne