Maseczki klasyczne

BingoSpa Redual+, 100% naturalne błoto z Morza Martwego

• 8 lipca 2022 o 18:22
    Duże opakowanie w dobrej cenie
    Produkt jest bardzo wydajny, łatwo się rozprowadza na skórze i szybko się wchłania. Rozstępy stają się mniej widoczne, goi trądzik. Bezpieczny dla skóry, nie uczula, szybko widać poprawę cery
  • 14 lipca 2021 o 10:38
    Głęboko oczyszcza
    Maseczke używam 2 razy w tygodniu. W trakcie nałożenia delikatnie mnie piecze. Po zmyciu twarz jest bardzo czerwona i piecze, ale po 40 minutach wszystko wraca do normy. Skóra po jej użyciu jest bardzo oczyszczona, wygładzona i trądzik faktycznie się goi. Będę używać dalej
  • 8 listopada 2019 o 0:04
    Polecam
    Maseczka zapakowana jest okrągłe, plastikowe opakowanie. Dzięki takiemu opakowaniu można wydobyć z opakowania całą zawartość produktu. Konsystencja maseczki jest bardzo gęsta, o kolorze czarnym i o mocnym zapachu. Pierwsze razy , jak i kolejne sprawiamy, że po nałożeniu mocno łzawiły oczu ,a także mocno piekła mi twarz, a po zmyciu jej twarz była czerwona. Produkt informuje nas, że trzeba stopniowo przedłużać czas trzymania maseczki i tak trzeba robić. Potem oczy już mi tak nie łzawiły, ale szczypianie nadal się utrzymywało. Po zmyciu maseczki oprócz tego, że twarz przeważnie czerwona to, na następny dzień widać poprawę cery tzn. jest wygładzona, oczyszczona, zmniejsza wydzielanie sebum, pory mniej otwarte.
    Zalety:
    • dostępność - internet
    • pozytywne działa dla cery trądzikowej
    • wygładzenie
    • oczyszczenie
    • zmniejszenie wydzielanie sebum
    • zwężenie porów
    • zmniejszenie widoczność blizn potrądzikowych
    Wady:
    • mocny zapach
    • pieczenie, szczypanie po nałozeniu
    • zaczerwienie twarzy po zmyciu
    • brudzi wannę
  • 7 listopada 2019 o 15:00
    petarda 5+!
    Zakupiłam bardziej z ciekawości aniżeli z wiarą na cuda. Produkt - według mnie - świetny. Maseczkę od początku nakładałam na ok. 10-15 min. Faktycznie, pierwsze może dwa, może trzy razy - po nałożeniu maseczki skóra zaczynała szczypać. Nie mogę powiedzieć, że było to przyjemne czy nie przyjemne - ale nie sprawiało bólu, a powiem nawet więcej że skóra mi się relaksowała :) Po użyciu maseczki... skóra gładka, miękka, nie ma podrażnień. Po kilku użycia stan skóry faktycznie się poprawił - mam mniej krostek, skóra jest gładsza w dotyku i taka bardzie promienna. Produkt, który na pewno jeszcze zakupię:)
    Zalety:
    • działanie: skóra gładka, miękka, poprawia się koloryt, niweluje niedoskonałości (krostki, jakieś zaczerwienienia);
    • REWELACJA :)
    Wady:
    • Jedynym mankamentem jest to, że w trakcie zmywania cała umywalka jest ufafluniona zieloną wodą i drobinkami maseczki... ale za efekty jakie daje - warto :)
  • 29 sierpnia 2019 o 20:59
    Tego błota używam od czasu do czasu i jest ok.
    Tego błota używam od czasu do czasu i jest ok. Z plusów: + wydajny + skóra po użyciu oczyszczona + nie wysusza skóry + przystępna cena + zmniejszyła ilość zaskórników Znalazłam jedną wadę: - trochę zbyt gęsta konsystencja