Wody toaletowe damskie

Jean Marc Mohito EDT

JEAN MARC Mohito woda toaletowa 50 ml

• 24 lutego 2021 o 13:19
    Zapach świeżości
    Bardzo piękny zapach świeżości, który pobudza, w miarę się utrzymuje pewien czas. Osobiście uwielbiam takie zapachy, więc dla mnie bardzo fajna nuta zapachowa którą śmiało polecam. Flakon poręczny i przystępna cena.
    W perfumerii
  • 24 października 2019 o 8:01
    dobry na lato
    Zapach kupiłam przez przypadek, bo spodobał mi się tester. 50ml kosztuje około 20-30zł. Zapach jest rześki i owocowy z duża ilością jabłka. Flakon prosty bez zbędnych udziwnień idealny do damskiej torebki. Mohito traktuje jak mgiełkę, zapach nie jest trwały ale bardzo przyjemny. Zwłaszcza na lato na co dzień. Wydaje mi się, że bardziej będzie pasował do młodej, energicznej osoby. Raczej go już nie kupię, z uwagi na jego ulotność, pomimo tego że zapach mi się podoba.
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa
    • flakon
    Wady:
    W perfumerii
  • 29 czerwca 2013 o 14:00
    Na odświeżenie idealny
    Lubię ten zapach. Jest inspirowany DKNY Be Delicious, oczywiście nie ma tyle klasy i nie jest tak trwały co pierwowzór. Jednakże według mnie jest to dosyć dobry odpowiednik. Zapach jest przyjemny, świeżutki, jabłkowo-grejpfrutowy. Buteleczka to żadna rewelacja, ale nie jest szkaradna. Cena to nie więcej niż 20 zł, więc jak za 50 ml wręcz śmieszna. Używam tego produktu od: czerwca 2013 Ilość zużytych opakowań: jedno w użyciu ;)
    Emi_7
    15 listopada 2012 o 21:29
    fajny zapach
    Postanowiłam popróbować tańszych perfum/wód toaletowych. Na początek sięgnęłam po ten zapach.... i byłam bardzo zaskoczona jego trwałością. Uważam że zapach długo się utrzymuje. Ogólnie jest delikatny więc nie czuć go intensywnie, ale trwałość ma całkiem dobrą. Zapach też jest cudowny, świerzy, bardzo przypadł mi do gustu. Polecam, jeśli ktoś lubi kwiatowo-owocowe kompozycje. No i oczywiście cena jest bardzo dobra, ja zapłaciłam 14 zł za 50 ml. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jak narazie kończę pierwsze