Kosmetyki antycellulitowe

Lacote Guam Fangocrema, Contro Gli Koncentrat antycellulitowy w kremie

4 na 51 opinię

GUAM FANGOCREMA koncentrat błotny antycellulitowy w kremie 300ml

• 11 maja 2012 o 11:48
    świetny ale ze względu na pękające naczynka musiałam przerwać jego stosowanie.
    Zacznę od tego, że jest to naprawdę świetny produkt. Jest polecany jako kontynuacja po błocie, ale moim zdaniem z powodzeniem może zastąpić błotko a aplikacja jest dużo przyjemniejsza. Skóra jest przez około pół godziny czerwona. Nie szczypie tak jak błoto a efekty są równie dobre. Przyjemnie rozgrzewa skórę, idealnie ją wygładza, lekko ujędrnia i niweluje cellulit (!). Jest to kolejny kosmetyk Lacote, który działa a na efekty nie trzeba długo czekać. Poza tym jest bardzo wydajny - oczywiście to też zależy od wielkości obszaru objętego cellulitem i częstotliwości z jaką się go stosuje. Zużyłam ok. 1/3 opakowania i niestety, musiałam przerwać jego stosowanie ze względu na pękające naczynka :-( Wcześniej miałam kilka maleńkich naczynek, a teraz zrobiło się ich całkiem sporo :-( Koncentrat trafił do mojej koleżanki, a ja muszę znaleźć mu zastępstwo, które utrzyma efekt, i będzie łagodne dla naczynek. Efekty są świetne a cena bardzo atrakcyjna jak za 300ml. Mogę go śmiało polecić osobom, które nie mają problemu z pękającymi naczynkami a chcą się pozbyć cellulitu bez konieczności owijania się folią. Używam tego produktu od: od początku kwietnia Ilość zużytych opakowań: 1/3 opakowania