Lakiery hybrydowe

Mistero Milano Permamente UV, Lakier hybrydowy

• 10 czerwca 2022 o 9:26
    Fajne lakiery
    Posiadam kilka brokatowych odcieni tych lakierów. Mają bardzo fajną konsystencję i wygodny pędzelek, dzięki temu wygodnie się nimi maluje. Odcienie, które posiadam mają bardzo dobre krycie, w zupełności wystarcza nałożyć 1-2 warstwy. Brokatowe odcienie mają ogromną ilość drobinek, dzięki czemu przepięknie się błyszczą. Lakiery te mają charakterystyczny dla hybryd zapach, jednak nie jest on odrzucający. Lakiery te bez problemu utwardzają się w lampie i długo się utrzymują. Cena jest dosyć wysoka, ale pojemność również jest wyjątkowo duża (11ml), a dodatkowo często można trafić na promocję.
  • 2 marca 2022 o 11:49
    Piękny subtelny kolorek
    Lakiery firmy Mistero Milano odkryłam dzięki koleżance która kupiła mi je jako prezent urodzinowy. Już po pierwszym użyciu byłam nim zachwycona ! Produkt posiada ogrom zalet ! Wygodna aplikacja , dobrze sprecyzowany pędzelek , konsystencja produktu jest idealna do malowania paznokci , nie za gęsta , nie za bardzo rzadka . Dwie warstwy produktu wystarczą aby płytka paznokcia była dobrze pokryta. Lakier nie odpryskuje , nie marszczy się, nie matowieje , a wręcz przeciwnie daje efekt połysku. Kolor 1216 to kolor bardzo uniwersalny, subtelny i elegancki , myślę że będzie pasował do wielu wielu stylizacji.
    Zalety:
    • Efekt połysku
    • Łatwa aplikacja
    • Wygodny pędzelek
    • Cena i wydajność
    domkep
    5 września 2020 o 6:25
    Trwały
    Lakier jest dobry, ale w tej chwili nie najlepszy. Kiedyś ta marka to był mój hit, teraz wyparła ją inna tańsza. Lakiery są trwałe, mają piękne kolory i są wygodne w użyciu. W tej chwili z serii najczęściej używam jasnego różu. Lakier w tym kolorze potrzebuje con 3 warstw do dobrego krycia. Choć jest dość gęsty, nawet po pomalowaniu kilkoma warstwami ładnie wygląda na paznokciach. Przy długich paznokciach zdarza się, że pęka. Lakier ma dość mało elastyczną strukturę po utwardzeniu. Źle się go ściąga. Nie niszczy nadmiernie płytki.
    Zalety:
    • Dobra jakość, piękne kolory, trwałość.
    Wady:
    • Źle się go ściąga.
  • 30 kwietnia 2019 o 23:14
    Najlepsza pigmentacja
    Jak do tej pory są to najlepiej napigmentowane hybrydy jakie używałam. Posiadam kilka odcieni i niektóre z nich nie potrzebują nawet 2 warstwy. Dobrze się utwardzają w lampie, nie odpryskują i mają jednolitą jakość. Konsystencja jest bardzo przyjemna ani nie za rzadka ani zbyt gęsta. Mają wygodny pędzelek jednak część opakowania jest dla mnie nie wygodna do trzymania w dłoni. Preferuje gdy zamknięcia buteleczek są węższe tak jak np Victoria Vynn. Lubią się z bazami i topami od semilaca, victorii vynn i modelones. Hybrydy ściągam frezarką więc nie wiem ja się odmaczają w acetonie.
    Zalety:
    • super pigmentacja
    • przyjemna konsystencja
    • trzymają się bez zarzutu
  • 1 sierpnia 2018 o 11:11
    Uwielbiam te lakiery
    Lakiery bardzo dobrej jakości, super krycie i trwałość, bogaty wybór kolorów i bardzo często nowe kolekcje z różnorodnymi kolorami. Kazdy znajdzie coś dla siebie.
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • bardzo trwałe
    • dobrze kryją
    • piękna kolorówka