Korektory pod oczy

Maybelline New York Instant Eraser
Maybelline The Eraser Instant Anti-Age Korektor Neutralizer 06
Bodyland.pl
Maybelline Eraser Eye Concealer korektor do twarzy 07 Sand 6,8ml

Nasi użytkownicy zostawili 541 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 lipca 2024 o 7:11
    Bardzo fajny korektor
    Wiem, że jeśli chodzi o ten produkt jest wielu zwolenników jak i przeciwników ale mi naprawdę się sprawdził. Skończyłam nawet kilka opakowań tego produktu, na jednym się nie skończyło u mnie. Korektor wyróżnia się designem zdecydowanie, fajny opływowy kształt opakowanie, który dobrze trzyma się w dłoni. Lubie również aplikator, który posiada gąbeczkę, dla mnie to bardzo wygodne i dobrze mi się nakłada produkt na skórę ale wiem, że jest wielu przeciwników takich aplikatorów ze względów higienicznych, jeśli jesteście w tej grupie to dobra wiadomość- gąbeczkę można zdjąć i cieszyć się samym produktem. Formula jest lekka, pod okiem korektor wygląda świeżo, nie zbiera mi się w załamaniach oraz nie podkreśla zmarszczek. Przy swojej lekkości nie traci na kryciu, myślę, że większość przebarwień pokryje, co więcej to krycie można budować i również produkt dobrze wygląda przy kilku warstwach. Trwałość jest bardzo dobra, właściwie produkt trzyma się cały dzień. Efekt jaki uzyskujwmy to wygładzenie, rozświetlenie pod okiem oraz zakrycie niedoskonałości. Bardzo lubię ten produkt i zawsze chętnie do niego wracam. Testowałam już wiele korektorów i nadal uważam, że ten jest całkiem przyzwoity i na przestrzeni lat moje zdanie się nie zmienia.
    Zalety:
    • można budować krycie
    • wygladzenie
    • nie pozostawia suchej skóry
    Iccgk
    19 czerwca 2024 o 20:15
    calkiem fajny korektor, tylko opakowanie wadliwe
    Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser to korektor o właściwościach wygładzających, który obiecuje ukryć cienie pod oczami, zmniejszyć widoczność zmarszczek oraz nadać skórze świeży i młodzieńczy wygląd. Jego formuła jest wzbogacona o składniki pielęgnacyjne, takie jak haloxyl, które mają za zadanie poprawić wygląd delikatnej skóry wokół oczu. Korektor skutecznie maskuje cienie pod oczami, drobne zmarszczki i inne niedoskonałości skóry, nadając jej równomierny i świeży wygląd. Dzięki lekkości formuły, nie zbiera się w załamaniach skóry i utrzymuje się przez cały dzień. Produkt posiada wygodny, wbudowany aplikator w postaci gąbeczki, która umożliwia precyzyjne nakładanie korektora i ułatwia jego równomierne rozprowadzenie. Aplikacja jest szybka i łatwa, co jest dużym plusem, szczególnie dla osób zabieganych. Korektor ma lekką, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i dobrze stapia ze skórą, zapewniając naturalny wygląd bez efektu maski. Niestety, opakowanie produktu często sprawia problemy. Mechanizm dozujący może się zepsuć, co utrudnia wyciśnięcie odpowiedniej ilości korektora. W rezultacie, duża część produktu może pozostać niewykorzystana, co jest szczególnie frustrujące przy końcówce użytkowania. Z powodu problemów z opakowaniem, trudno jest zużyć cały produkt, co prowadzi do marnowania części korektora. Jest to nieekonomiczne i może być irytujące dla użytkowników, którzy chcą maksymalnie wykorzystać zakupiony kosmetyk. Mimo tych niedogodności, korektor jest godny polecenia ze względu na swoje właściwości kryjące i pielęgnacyjne. Warto jednak mieć na uwadze potencjalne problemy z opakowaniem przed dokonaniem zakupu.
    Drogeria Cocolita.pl
    Anka350
    17 maja 2024 o 11:03
    Recenzja korektora Maybelline New York
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Najlepszy korektor Jaki miałam, fajnie rozświetla cienie pod powiekami, ale to za co najbardziej go cenię To aplikator bardzo wygodny i pomysłowy ????poleconko,
    Zalety:
    • Fajny aplikator z delikatną miękką gąbeczka
  • 15 maja 2024 o 17:57
    Rozświetlona twarz
    Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser jest korektorem, który obiecuje wygładzić i rozświetlić skórę wokół oczu. Produkt ten pozwala namalować skórę i dać wrażenie gładkiej, młodszej i jaśniejszej skóry. Korektor jest dostępny w kilku różnych kolorach, co pozwala dopasować go do każdego rodzaju skóry. Jest on łatwy w użyciu i posiada wygodny aplikator w formie gąbki, który ułatwia nakładanie produktu. Korektor szybko się wchłania i nie roluje się na skórze, co sprawia, że jest idealny do codziennego użytku. Formuła korektora jest lekka i nie powoduje efektu „ciężkiej” warstwy na skórze. Dodatkowo, zawiera składniki nawilżające, które pomagają w utrzymaniu nawilżonej skóry wokół oczu. Efekt wygładzenia i rozjaśnienia jest widoczny już po pierwszym użyciu. Jednak, niektórzy użytkownicy mogą zauważyć, że korektor nie pokrywa mocno cieni pod oczami, a jedynie delikatnie je rozjaśnia. Dla osób z bardziej intensywnymi cieniami, może to nie być wystarczające. Ogólnie rzecz biorąc, Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser jest dobrym wyborem dla osób poszukujących korektora, który wygładzi i rozświetli skórę wokół oczu. Jego łatwość użycia, lekka formuła i efekt natychmiastowego rozjaśnienia sprawiają, że jest to wartość warta produktu do wypróbowania.
  • 13 maja 2024 o 15:41
    Korektor Maybelline
    Widziałam ten korektor na tik toku, opinie są różne jedni mówią że cudowny korektor a drudzy że nie. Jako że jestem najwiekszą fanka produktów Maybelline chcialam przetestować. Mam cere sucha i wrażliwa i idealnie mi sie sprawdzil. Nie podkreśla niedoskonałości i robi blur.
    Zalety:
    • Efekt bluru