Bronzery i pudry brązujące

Astor Skin Match, 4Ever Bronzer Puder brązujący do twarzy

Astor Skin Match 4Ever Bronzer Bronzer 7,65 g 001 Blonde

Nasi użytkownicy zostawili 97 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 marca 2022 o 22:37
    Był w porządku.
    Kilka lat temu miałam go wśród kosmetyków od makijażu. Przyznam, iż wspominam go miło. To był chyba jeden z pierwszych bronzerów jakich używałam i zaczęłam swoją przygodę z makijażem. Miał ładny nie za ciemny kolor, łatwo się nakładał na pędzel, łatwo było go rozbledować na policzku, nie zostawia plam. W czasie dnia nie zanika. Byłam z niego zadowolona. Spełniał swoje zadanie.
  • 20 lutego 2022 o 14:13
    Bronzer Astor
    + subtelny efekt + wygodne, niewielkie opakowanie + dostępność w drogeriach + naturalne odcienie + trwałość + uniwersalne odcienie + przyjemny, subtelny zapach + nie podrażnia skóry + łatwa aplikacja +naturalny efekt - nie jest wydajny - wysoka cena
  • 8 lipca 2021 o 8:28
    Jest ok
    O Jezu to jest mój standardowy produkt w kosmetyczce. Lubię go za wydajność i trwałość. Cena według mnie troszkę nieadekwatna do jakości. Ale cóż. Mam do niego sentyment. Ma fajny odcień i dużą pojemność. Minus i to duży za plastikowe opakowanie. Jeden upadek i połamane. Ale też jest plus za schowane w opakowaniu lusterko i pędzelek.
    • Jakość
    Wady:
    Drogeria Natura
  • 29 października 2020 o 2:16
    Dobry produkt
    Wspomnień czar. Jeden z pierwszych moich bronzerów. Bardzo delikatny, subtelny efekt. Nie robi plam, daje delikatny efekt rozświetlenia. Puder zamknięty w małym opakowaniu z pędzelkiem. Bronzer nie powoduje reakcji alergicznych. Połączenie kolorów jest dobrze dobrane. Puder pasuje do wielu karnacji. Przeznaczony dla zwolenniczek delikatnego ocieplenia twarzy.
    • kolorystyka
  • 9 marca 2020 o 22:40
    Bez szału bez polotu
    Jeden z pierwszych pudrów brązujących w moim zyciu. Z 7lat temu albo i dawniej trafił do mnie. Spodziewałam się czegoś lepszego po Astor. Kolory bardzo na na nie, ciepłe z efektem tandety. Słaba trwałość na twarzy. Cena za wysoka jak na tak słabą jakość. Ładne opakowanie i to tyle.
    Zalety:
    Wady:
    • Kolory
    • Jakość