WIZAŻ logo

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 26 maja 2026 o 10:13
    Niedrogi i wydajny
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Niedrogi, wydajny, mocno odświeżający. Zapach delikatny, nieco morski ;, choć przy pierwszym wąchnięciu na myśl przychodzą perfumy męskie. Nie brudzi, nie uczula. Rewelacyjny skład, ktory nie podrażnia, jednoczesnie skutecznie zmniejszając pocenie się. .
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    21 maja 2026 o 8:33
    Jestem bardzo zadowolona
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Aktualnie jestem na etapie stosowania drugiego opakowania i jestem bardzo zadowolona. Pierwsze wystarczyło mi na dobre 8 miesięcy. Dobrze blokuje pot, nie zostawia śladów na ubraniach i niweluje przykry zapach. Opakowanie wygodne, niewielkie, miesci się w torebce.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    19 maja 2026 o 10:23
    polecam też przy problemach z potliwością
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam problem z natpotliwością, dość mocno się pocę. Ogólnie standardowe antyperspiranty są dla mnie niewystarczające. Ten bloker jest świetny, najlepszy ze wszystkich jakie stosowałam. Zapach praktycznie niewyczuwalny, nie gryzie się z perfumami i ostatnio zacząl go nawet używać mój chłopak. Jeśli szukacie czegoś niedrogiego a jednoczesnie skutecznego, polecam!
  • 18 maja 2026 o 9:37
    Bardzo dobry bloker
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Bardzo bardzo dobry bloker, który faktycznie działa. Ma kremową konsystencję, łatwo się aplikuje i szybko wchłania.Zapach delikaty, nie przytłacza. Najważniejsze jest jednak to, że dobrze chroni przed potem, nawet w stresujących sytuacjach. Nie podrażnia skóry i nie zostawia śladów na ubraniach, co jest dużym plusem. Używam go regularnie i jestem zadowolona – spełnia swoje zadanie.
  • 13 maja 2026 o 16:29
    sprawdza się, ale za jaką cenę...
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Produkt sprawdza się jako antyperspirant - po zastosowaniu praktycznie nie odczuwam nieprzyjemnych konsekwencji pocenia się pod pachami, z którymi miałam kiedyś problem. Jednak ogromną wadą produktu (opisaną na opakowaniu) jest fakt, że naprawdę nie można go używać na jakkolwiek podrażnioną pachę oraz po goleniu, nawet kiedy jesteś przekonana, że pacha jest zaopiekowana. Powód jest prosty nieznośne, długotrwałe bardzo intensywne swędzenie skóry, na którą zaaplikowany został produkt. Kolejną wadą produktu jaką zauważyłam jest to, że po każdym użyciu zostawia skórę klejącą się na bardzo długo (w moim przypadku ponad 30 minut), co może sprawiać dyskomfort w stosowaniu go. Prawdą jest jednak, że nie zostawia żadnych plam na ubraniach, ani kiedy jest mokry, ani następnego dnia podczas noszenia ubrań przez cały dzień. Zapach tego antyperspirantu jest okej, raczej charakterystyczny, ale po zastosowaniu go wieczorem, znika następnego dnia. Cena jedna z niższych na rynku spowodowała, że kupiłam ten produkt jako pierwszy do testowania. Po wykorzystaniu go raczej będę szukała dalej produktu, który można stosować również po goleniu.
    Zalety:
    • skuteczność
    Wady:
    • swędzenie w przypadku zastosowania na skórę po goleniu (zostało to zaznaczone w opisie na opakowaniu)
    • klejący efekt (u mnie ponad 30 minut po użyciu)
    • lekko wyczuwalny dziwny zapach (znika po czasie)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj