Wody perfumowane damskie

Yves Rocher Comme une Evidence EdP

Yves Rocher Comme une Evidence Woda perfumowana 50 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 197 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 9:45
    Bardzo je lubie
    Te perfumy to prawdziwa oda do kobiecości w najbardziej eleganckim wydaniu. Dostałam je w prezencie – i od razu skradły moje serce. To zapach, który kojarzy mi się ze spokojem, świeżością i lekkością, ale przy tym ma klasę i wyczuwalną głębię. Na początku czuć delikatną świeżość – coś jak spacer po ogrodzie o poranku. Zapach jest lekki i zielony, bardzo naturalny. Po chwili pojawiają się kwiaty – głównie róża i jaśmin. To klasyczne, kobiece nuty, które dodają perfumom elegancji i romantycznego charakteru. Na końcu zostaje na skórze przyjemne, otulające ciepło – lekko pudrowe, bardzo miękkie. To piżmo i paczula, które sprawiają, że zapach jest bardziej trwały i zmysłowy. Jest bardzo spójny, łagodny i harmonijny. Nie przytłacza, nie męczy – idealny na co dzień, do pracy, na spacer, ale też na spokojny wieczór z książką. To zapach “blisko skóry”, subtelny, a jednak wyczuwalny. Flakon: Minimalistyczny i elegancki – smukła buteleczka z delikatnym różowym płynem i złotym akcentem wygląda pięknie na toaletce. Jest lekki, ale ma w sobie klasę – tak jak sam zapach. Comme une Evidence to piękny, bardzo kobiecy zapach – delikatny, ale z charakterem. Dla każdego kto lubi kwiatowe kompozycje, które nie narzucają się otoczeniu, a sprawiają, że czujesz się świeżo i elegancko – to strzał w dziesiątkę. Dla mnie – jeden z bardziej udanych prezentów.
  • 7 grudnia 2024 o 0:35
    Przepiękne na każdą okazję
    Zacznę od tego, że niewiele zapachów mi się podoba. Bardzo ciężko mi znaleźć taki, po którym nie boli mnie głowa. Ten zapach kupiłam zupełnie spontanicznie, a to mi się nie zdarzyło nigdy. Zawsze musze przetestować go kilka razy przed zakupem. Skusiłam się na niego, przez promocję w salonie firmowym. Musiłam się na ten zapach, bo musiałam dobrać drugi produkt, żeby mieć zniżkę. Zupelnie przypadkiem wpadł mi w ręce ten produkt. Przepadłam. Zapach jest piękny. Czuć nuty kwiatowe. Przebija się przez to wszystko zapach słodyczy, ale nie jest przytłaczający. Przypomina mi perfum Idole. Niestety, jeżeli chodzi o trwałość to czuć go przez ok. 4h. Także ten aspekt mi się nie podoba. Buteleczka jest bardzo ładna, elegancka. Pięknie zdobi toaletkę. Cena regularna jest bardzo wysoka, ale jeżeli chodzi o promocyjną, czyli o połowę tańszy, to stosunek jakości do ceny jest ok. Podsumowując polecam, zapach jest piękny. Idealny na codzień, jednak trwałość to duży minus, dlatego nie wiem czy kupię ponownie.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • nie jest duszący
    • elegancki flakon
    • dobra cena w promocji
    Wady:
  • 12 kwietnia 2023 o 17:22
    Podoba mi się
    Ten kolor mówi wszystko. Jest wesoło, dziewczęco i radośnie. natomiast trzeba przyznać, że zapach trzyma się kilka dobrych godzin na skórze i projekcja jest o dziwo bardzo fajna. Jest to bezpieczny zapach do pracy, który będzie idealny na wiosnę. Najbardziej w tych perfumach podoba mi się ten mech, który wychodzi w pewnym momencie razem z piżmem. Jest miękko, trochę kremowo ale też świeżo i kwiatowo.
  • 12 kwietnia 2023 o 16:11
    Bardzo fajny zapach
    Super zapach, długo się utrzymuje na mojej skórze oraz ubraniach. Ciepły, przyjemny i otulający. Bardzo lubiłam do niego wracać! Zawsze przywołuje u mnie te miłe wspomnienia, lubiłam się nim otaczać! Przyjemny dla oka flakon!
    Zalety:
    • Długotrwałość
    • Dostępność
  • 10 lutego 2023 o 20:11
    Eleganckie
    Kupione w ciemno. Piękny półszroniony, smukły flakon akurat na taki trafiłam bo poprzednie były klasyczne. Zapach magiczny, nieoczywisty. Jak dla mnie idealne na otulenie się zimą w piękny ciepły zapach. Nie wiem dlaczego mam skojarzenie eleganckiej kobiety w futrze. Zapach utrzymuje się dlugo i potrafi zwrócić na siebie uwagę. Głowa:bergamotka, fioletowy liść Serce:róża, jaśmin, konwalia Podstawa:paczuli, mech Grupy zapachów:kwiatowe, drzewne Dodam że idealny jak dla mnie na wieczorne wyjście. Mała czarna, szczypta Evidence i jesteś ubrana.
    Zalety:
    • elegancki flakon
    • długo utrzymujący się zapach