Wody perfumowane damskie

Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel EDP

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2023 o 21:03
    Piękny zapach
    Piękny flakonik, który od razu zwrócił moją uwagę i zachwycił mnie swoim wyglądem. Na zachwycie nad flakonem się nie skończyło, bo zapach uwiódł mnie od pierwszego powąchania. Zapach dość ciężki, z lekką słodkością, naprawdę zachwycające połączenie składników. Trwałość bardzo przyzwoita. Idealny na jesień i zimę. Uwielbiam go.
  • 11 stycznia 2023 o 19:03
    Świetny zapach na chłody
    Flakon podobny w kształcie, a właściwie taki sam, jak w wersji podstawowej So elixir, jednak w kolorze ciemnego brązu. Zapach wybitnie jesienno - zimowy, nie wyobrażam sobie używać go latem. Czuć w nim DNA klasyka, jednak odnajdziemy tu też słodycz i dymność, które pięknie wybrzmiewają w chłodne dni. Jest dość trwały, ja jednak lubię pachnieć dość konkretnie, dlatego ponawiam aplikację w ciągu dnia. Jest również świetną opcją na wieczór . Cena regularna zawyżona, ale warto szukać go na promocjach.
    W perfumerii
  • 8 września 2021 o 11:16
    Jesli lubisz mocniejsze zapachy ten może Ci się spodobać
    So Elixir Bois Sensuel dostaniemy w prostej butelce w kształcie łaski, ale kolorystyka idealnie dopasowana jest do zapachu perfum, jest to przyciemniany jak kora drzewna. Sam zapach jest wyjątkowy, składa się z połączenia nut drzewnych i kremowych balsamów. Kiedy spryskuje perfumy, paczula jest wyraźnie wuczówalna i intensywna. Trochę za mocna jak na mój gust, chociaż uwielbiam mocne zapachy! Jednak gdy noszę perfumy dłużej, zaczyna być wyczuwalna również nuta wanilii. Uwielbiam go, ale po potrzebuje trochę czasu by wydobyć nutę wanilii i być delikatniejszy, na mojej skórze. Zdecydowanie polecam, jeśli tak jak ja kochasz cięższe zapachy.
    Anmisia
    4 lipca 2021 o 0:52
    Uwielbiam kocham miłuję
    Wprost uwielbiam ten zapach ! Lubię słodkie zapachy, a ten nie dość, że jest słodki, to jeszcze jest kobiecy, głęboki, z pieprzykiem. Wyczuwalna miodowa nuta jest fantastyczna, słodycz wanilii...MMM...to to co kocham. Bardzo zgrabna, elegancka buteleczka, wygląda wprost smakowicie jak słoiczek ciemnego miodu albo oblana karmelem. Zapach utrzymuje się u mnie długo. Kocham !!!
    Zalety:
    W perfumerii
  • 10 kwietnia 2021 o 13:19
    Bogatszy So Elixir
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Lubię So Elixir. Lubię ambrę, ciepło, wytrawność i gorzkawą wanilię So Elixir. So Elixir Bois Sensuel jest.... bardziej. Bardziej duszny, bardziej kwiatowy, bardziej kadzidlany. Bardziej zawraca w głowie, przyciąga uwagę, zniewala. Nieco mniej ocieka seksem, raczej jedną wielką tajemnicą i zagadką. Dla mnie zbytnio ziołowy i wolę zdecydowanie klasyczny So Elixir jednakże rozumiem, że ta wersja też ma swoich wielbicieli. Nie można jej odmówić tego, że jest niebanalna i interesująca i potrafi zawrócić w głowie
    Zalety:
    • interesujący zapach
    • duża projekcja i trwałość
    • ładny flakon
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie