Wody perfumowane damskie

Yves Rocher Mon Evidence EDP

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2024 o 0:43
    Kocham!!!
    Kocham ten zapach i jest to mój ulubieniec z wód perfumowanych Yves Rocher! To bardzo efektowne połączenie słodkich kwiatowo-owocowych aromatów z delikatną szczyptą wanilii stanowiącą przysłowiową kropkę nad "i" w całej kompozycji. Zapach jest ciepły, otulający, ale jednocześnie lekki. Do tego niesamowicie trwały. Choć może wydawać się najbardziej wskazany na wiosnę lub lato, to z ogromną przyjemnością delektuję się nim o rożnych porach roku. Zimą i jesienią pięknie poprawia humor oraz dodaje energii. Niejednokrotnie współpasażerki z komunikacji publicznej pytały mnie "Co to za cudowny zapach?" i prosiły o podanie nazwy. Mam nadzieję, że Yves Rocher zostawi Mon Evidence w niezmienionej recepturze, ponieważ z wielu źródeł wiem, że ma on ogromną rzeszę fanek. W wersji świątecznej pojawia się niekiedy w zestawie, czyli pełnowymiarowa EDP z mini roletką 10 ml i mini kremikiem do rąk.
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • dodaje energii
    • poprawia humor
    • genialna trwałość EDP
    • ładny, gustowny flakonik
    • budzi bardzo pozytywne zainteresowanie wokół - także wśród obcych osób
    • nie zostawia śladów na ubraniach
    Wady:
    • Nie widzę wad
  • 17 lutego 2023 o 8:00
    Musiałam się do niego przekonać
    Wybrałam te perfumy mając jakiś kupon, za który dostałam je za darmo przy zakupach za wyznaczona kwotę. W sklepie spodobał mi się zapach. Jednak w domu przy kilku pierwszych użyciach nie mogłam się przekonać do tego zapachu. Był duszący. Kojarzył mi się z zapachem "dla starszych pań. " Na jakiś czas go odstawiłam, a kiedy do niego wróciłam zmieniłam zdanie. U mnie wystarczy jedno psikniecie i zapach utrzymuje się cały dzień. Na początku jest mocny, dla mnie jakby drzewny?, Kiedy zlagodnieje czuję mandarynkę, trochę wanilii, róży. Kojarzy mi się z jesienią i zimą. Jest otulający, głęboki. Flakon prezentuje się ładnie.
  • 15 listopada 2021 o 20:09
    Słodko-kwiatowy
    Zapach słodko-kwiatowy, ale nie duszący i nie mdły. Idealny na chłodne jesienne i zimowe dni, zarówno do pracy jak i na wieczorne wyjścia. Niezbyt intensywny, wyczuwalny praktycznie przez nas same oraz przez osoby, z którymi rozmawiamy face to face. Jeśli lubicie, jak snuje się za Wami "chmura" zapachu, ta woda nie jest dla Was. Flakon w kształcie prostopadłościanu gwarantuje pewne trzymanie w dłoni. Produkt często przeceniany, warto śledzić na stronie producenta. Kończę pierwsze opakowanie, które wystarczyło mi na dwa lata, włączając w to przerwy w sezonie wiosenno-letnim. Nie zamierzam kupować ponownie, ponieważ nie jest to tzw. "klasyk" i zwyczajnie mi się znudził.
    Zalety:
    • zapach sam w sobie (rzadko zdarza się, żeby nuty słodko-kwiatowe nie były duszące i mdłe)
    • dyskretny
    • dość trwały (ok. 5 godzin)
    • wydajny
    massska
    1 listopada 2021 o 8:25
    duszący, wieczorowy
    Perfumy te zdobyłam mogąc je dostać za darmo przy jakiejś promocji w sklepie Yves Rocher jako klubowicz. W sklepie ten zapach mi się spodobał, próbowałam wtedy wielu zapachów, w domu już tak raczej średnio, ale i tak go uzywam choc rzadko. Zapach jest konkretny, raczej ciężki, wieczorowy, lekko duszący, wyczuwam jakby gorzką mandarynkę i wanilię. Utrzymuje się trochę więcej niż pół dnia.
  • 21 maja 2020 o 18:28
    Zapach poziomek
    Cudowny zapach, przypomina mi zapach od miss dior cherie o nucie mandarynki i poziomki który zawsze w perfumeriach kosztował krocie! Bardzo żałuję że zapach okazał się nietrwały bo trafił by do mojej toaletki na zawsze :(
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie