WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Bazy pod makijaż

M.A.C. Prep + Prime, Skin Smoother Baza pod makijaż

• 8 marca 2018 o 12:01
    Podoba się ;)
    Lubię czasami testować różne bazy pod makijaż, na chwilę obecną moim faworytem jest ta z Sephory. Teraz do niej dołączyła właśnie ta. Szczególnie podoba mi się jej opakowanie, chociaż nieco niehigieniczne (można dzięki niemu zrobić ewentualne poprawki, ale lepiej używać jej w domu). Zwykle nakładam ją pod podkład, makijaż staje się trwalszy. Baza wydaje się być trochę tępa w nakładaniu, ale nie przeszkadza mi to. Wydajność trochę mała, przy nakładaniu odpowiedniej ilości może jednak wystarczyć na dłużej. Cenowo wypada nieźle, aczkolwiek 130 zł to ciut za dużo. Może kiedyś ją jeszcze kupię.
    MarFruz
    19 sierpnia 2014 o 21:05
    Trzeba wiedzieć jak z niej korzystać :)
    Kupując podkład w salonie Mac konsultantka doradziła mi tę bazę na odstające suche skórki w okolicy nosa i czoła, (zaznaczam ze kupowałam ja zimą), do tego celu zupełnie się nie sprawdziła, babeczka powinna zalecić mi dobry krem nawilżający :) Bazę kupiłam do kompletu z podkładem Studio Fix Mac. Przy pierwszej aplikacji podkładu za pomocą gąbki na bazę powstały okropne plamy. Tylko podkłady w postaci fluidu ładnie się na niej rozprowadzały. Zawiedziona odstawiam ją - do czasu gdy zaczęłam nakładać podkład w kompakcie za pomocą pędzla do podkładu - efekt super wizualny i przedłużona trwałość podkładu. Szkoda ze panie w salonie Mac nie mogły mi tego od razu doradzić. Niehigieniczne opakowanie. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    Corii
    24 sierpnia 2012 o 21:43
    Hitowy kosmetyk
    To nie jest żaden kompakt do wykończenia makijażu, jak dodał w nawiasie któryś z moderatorów - w ogóle nie wiem skąd taki pomysł. Jest to baza pod makijaż, która ma na celu wygładzenie, a i też nawilżenie buzi przed nałożeniem podkładu i w czym spisuje się całkiem dobrze. Szybko się wchłania, nie jest tłusta, daje dobry poślizg pod podkład, przez co komfortowiej się go nakłada. Najlepiej nakładać ją palcami, lekko wklepując w skórę w miejsca strategiczne, czyli np. strefę T. Baza idealna do cer mieszanych, bo dobrze matuje, jednocześnie pozostawiając skórę satynową. W pewnym stopniu zmniejsza widoczność porów oraz wygładza drobne linie zmarszczek, jakby delikatnie je wypełniając Napisałam jednak, że nie wiem czy kupię ponownie, bo jak mi się coś kończy to kupuję coś nowego. Ale pewno i tak do niej kiedyś wrócę, jeśli mi się skończy. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno

Zobacz także inne Bazy pod makijaż