WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Bazy pod makijaż

Christian Laurent Beauty Creator, Rozświetlająco-regenerująca serum-baza pod makijaż

Nasi użytkownicy zostawili 101 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 kwietnia 2025 o 20:22
    Przedłuża trwałość podkładu. Wygładza i rozświetla
    Mam skórę tłustą z rozszerzonymi porami. Od dwóch miesięcy sięgam po rozświetlająco-Regenerujące Serum-Bazę Pod Makijaż od Christian Laurent Beauty Creator. Kosmetyk ten nie powoduje nadmiernego przetłuszczania w strefie T, a jednocześnie nawilża suche obszary na skórze. Jest to produkt bardzo wydajny gdyż do jednej aplikacji wystarczy dosłownie kapka produktu wielkości ziarenka pieprzu. Produkt ma lekką, płynną konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania nie zostawiając na skórze lepkiej warstwy. Delikatny zapach jest niemal niewyczuwalny po aplikacji. Serum nadaje skórze blasku i bardzo dobrze nawilża. Skóra stała się bardziej gładka i promienna.
  • 7 września 2024 o 2:38
    Słaby produkt
    Rozświetlający-regenerujący serum-baza pod makijaż, firmy Christian Laurent, z serii Beauty Creator nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Jest to produkt jakich wiele. Oczekiwałam od niej tylko tego, co obiecał producent, a nawet mniej, gdyż po tym co przeczytałam na opakowaniu, wiedziałam, że kogoś trochę poniosło. Pierwsze zapewnienie to właściwości wygładzająco-matujące bazy, która zauważalnie wyrównuje strukturę skóry już po pierwszej aplikacji. Niweluje widoczność porów i drobnych linii. Niestety żadne z tych zapewnień nie zostało spełnione. By sprawdzić to, nakładam kilka razy, serum-bazę tylko na pół twarzy, a drugą zostawiałam bez żadnej dodatkowej bazy. Niestety, nie zauważyłam choćby spłycenia porów i drobnych linii. Dodam, że pory mam dosyć spore gdyż mam cerę mieszaną , a drobnych linii mam już pokaźną liczbę, z powodu skończonych 43 lat. Kolejne zapewnienia to: nawilżenie cery, regeneracja jej, ujędrnienie oraz wzmocnienie efektu anti-aging. W tym przypadku, zgodzę się tylko z nawilżeniem skóry. Natomiast żeby zauważyć resztę zmian, potrzebaby było więcej czasu. Dlatego nie wypowiem się w tej kwestii. No i ostatnie obietnice, to przedłużenie jakości i trwałości wykonanego makijażu. No i dobiero tutaj zauważyłam różnicę. Faktycznie, podkład lepiej się układał na bazie. Natomiast makijaż był, trochę dłużej jakby świeży. Serum-baza podana jest zwykłej ale wygodnej, plastikowej tubce. Szata graficzna jest przyjemna: biała tubka, czarna czcionka i złotą grafika. Zapach ma przyjemny, ale nie kojarzy mi się z niczym konkretnymu
  • 3 września 2024 o 22:05
    Przyjemne serum w bardzo dobrej cenie
    Od kilku tygodni regularnie używam wygładzająco-matującego serum-primer pod makijaż i muszę przyznać że jestem z niego bardzo zadowolona. Po nałożeniu na twarz, moja skóra staje się jedwabiście gładka, miękka i równomierna - dzięki czemu makijaż wygląda perfekcyjnie przez cały dzień. Widzę wyraźny efekt matujący, który świetnie sprawdza się przy mojej tłustej skórze z tendencją do zapychania. Choć nie odczuwam dużego nawilżenia, produkt nie wysusza mojej skóry, co jest dla mnie dużym plusem. Dodatkowo, nie zauważyłam, aby zapychał pory lub powodował jakiekolwiek podrażnienia czy uczulenia, co jest szczególnie ważne przy dłuższym użytkowaniu. Primer świetnie zdał test na mojej skórze – nie tworzy efektu maski, a wręcz przeciwnie, sprawia, że makijaż prezentuje się znacznie lepiej i naturalniej. Podoba mi się również, że primer ma swój delikatny kolor, dzięki czemu już po jego nałożeniu skóra ma wyrównany koloryt. Opakowanie produktu jest bardzo eleganckie – beżowa tubka z czarnymi napisami i złotymi akcentami. Na pierwszy rzut oka można pomylić ją z podkładem (dla mnie to mały minus, gdy maluję się rano ledwo żywa ;)) Dodatkowo, zapach tej bazy jest bardzo przyjemny – kojarzy mi się z luksusowymi kosmetykami, które jako dziecko podkradałam mamie. Po prawie miesiącu stosowania, mogę śmiało powiedzieć, że ten produkt spełnia swoje obietnice i od teraz zagościł w mojej kosmetyczce, jako mój nowy przyjaciel.
  • 2 września 2024 o 22:58
    Zaskoczenie pięknym zapachem
    Po przetestowaniu rozświetlająco-regenerującego serum-bazy pod makijaż od CHRISTIAN LAURENT BEAUTY CREATOR, mam mieszane odczucia. Produkt ma przepiękny zapach, który sprawia, że aplikacja staje się przyjemnym rytuałem. Opakowanie jest ładne i praktyczne, a do tego niewielkie, co czyni je idealnym do zabrania w podróż lub wrzucenia do torebki na szybkie poprawki makijażu w ciągu dnia. Niestety, mimo tych zalet, baza nie sprawdziła się u mnie idealnie. Po nałożeniu na skórę pozostawiła ciemny pomarańczowy odcień, co nieco zakłóciło końcowy efekt makijażu. Choć makijaż był trwały, po kilku godzinach zauważyłam, że w strefie T zaczęło wydzielać się sebum, co wymagało drobnych poprawek. Podsumowując, serum-baza CHRISTIAN LAURENT BEAUTY CREATOR ma swoje atuty, jak piękny zapach i praktyczne opakowanie, jednak efekt na skórze nie do końca spełnił moje oczekiwania.
  • 2 września 2024 o 16:01
    Bardzo fajny efekt na skórze.
    Jestem bardzo zadowolona z działania tego rozświetlająco-regenerującego serum-bazy pod makijaż. Nie często używam produktów tego typu bo moja dojrzała cera zazwyczaj woli jak nakładam na nią mniej niż więcej kosmetyków. Ta baza jednak ma lekką konsystencje przez co nie miałam wrażenia że nakładam na twarz kolejna warstwę. Szybko się wchłania, nie pozastawia na skórze tłustego filmu, nie roluje się podczas nakładania fluidu. Skóra po jej nałożeniu wygląda dużo lepiej, koloryt jest wyrównany, rozszerzone pory mniej widoczne, skóra jest rozświetlona i wygląda dużo zdrowiej. Bardzo podoba mi się ten produkt i z pewnością sięgnę po niego jeszcze nie raz.