Bazy pod makijaż

Maybelline New York Fit Me, Matt + Poreless Mattifying Primer SPF 20 Matująca baza pod makijaż

notino.pl
Maybelline Fit Me! Matte + Poreless baza pod makijaż 30 ml

• 24 marca 2025 o 15:54
    ładnie wygładza skórę
    Baza ładnie wygładza cerę i dobrze współgra z innymi kosmetykami. Makijaż ładnie na niej wygląda i długo się trzyma. Jest niedroga i całkiem wydajna. Nie zauważyłam, żeby matowiła cerę na cały dzień.
  • 1 marca 2025 o 22:30
    Dobra trwałość
    Po pierwsze, opakowanie – klasyczna tuba, która nie zajmuje dużo miejsca w kosmetyczce, ale jest łatwa w użyciu. Produkt ma lekką konsystencję, przez co łatwo się rozprowadza i dobrze wchłania. Działanie? Zdecydowanie na plus! Primer faktycznie wygładza skórę, minimalizując widoczność porów. Na dłuższą metę zauważyłam, że makijaż utrzymuje się na mojej twarzy znacznie dłużej, a podkład nie ma tendencji do ścierania się w ciągu dnia. Co ważne, nie zapycha porów, co jest kluczowe przy mojej skórze. Dodatkowym atutem tego produktu jest filtr SPF 20, który pomaga chronić skórę przed szkodliwym wpływem promieni słonecznych, zapewniając jej dodatkową ochronę podczas codziennego noszenia makijażu.
    • Matowe wykończenie
    • Lepsze utrzymywanie makijażu przez cały dzień.
  • 29 marca 2024 o 11:20
    słaba baza
    Nie polepszyła trwałości makijażu ani odrobinę. Ze zmatowieniem skóry również nie dała rady, ponieważ wyświeciła mi się po takim samym czasie i w takim samym stopniu jakbym jej wcale nie użyła. Co do właściwości wygładzających, to powiedziałabym, że są bardzo delikatne. Szkoda pieniędzy na ten produkt.
    Zalety:
    • delikatne wygładzenie
    Wady:
    • nie matowi skóry
    • nie przedłuża trwałości makijażu
  • 27 lutego 2024 o 20:56
    Do produktów tego typu podchodzę sceptycznie, bo nie do końca w nie wierzę, ale ten produkt to po prostu bomba, naprawdę działa ????
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Konsystencja jest kremowa, mleczna, dobrze się rozprowadza, wystarczy niewielka ilość. Nakładam na oczyszczoną i nawilżoną skórę zaczynając od środka ku obrzeżom. Następnie czekam minutę, aż podkład się zestali i gotowe. Mam cerę mieszaną z widocznym połyskiem w strefie T i spójrzcie tylko, jak ten niesamowity podkład sprawdza się na moich oczach! Nie tylko matuje, ale wydaje się, że minimalizuje pory i tworzy bardziej równomierną cerę. Przeprowadzono wiele testów, wytrzymał wędrówki po górach w 30-stopniowym upale, brzmienie było po prostu znakomite. Zużycie jest oszczędne, czasami łączę go z rozświetlającym podkładem z tej serii, gdy chcę np. podkreślić kości policzkowe. Zapach jest całkowicie neutralny. Wygodny format, kompaktowy i fajny, cienki dozownik w kształcie stożka. Jest spf-20, co mnie bardzo cieszy. 30 ml matowego szczęścia dla mojej skóry ???????? Podoba mi się, polecam do zakupu!
    Zalety:
    • wszystko
    Wady:
    • nic
  • 5 sierpnia 2023 o 12:49
    Ostatnio używam tylko jej
    Bazę pod makijaż kupiłam podczas zakupów w drogerii Hebe. Szukałam czegoś nowego i postanowiłam wypróbować te od Maybelline. Baza przypadła mi do gustu od pierwszego użycia. Opakowanie - tubka o pojemności 30 ml. Ma zakręcane wieczko. Wygodne w użyciu. Szata graficzna jest całkiem ok. Czarno morskie barwy zwracają na siebie uwagę. Szkoda że nie widać ile produktu nam pozostało. Zapach i konsystencja - baza ma bardzo delikatny zapach, raczej mało wyczuwalny. Konsystencja lekka, nie klejąca. Szybko się wchłania, nie zostawia tłustego filmu. Działanie - uwielbiam te bazę choćby ze względów matujących. Moja skóra jest mieszana. Strefa T bardzo się przetłuszcza i ciężko mi znaleźć idealny produkt który ten mat utrzyma. Ta baza trzyma się póki co najdłużej, ale ..nie cały dzień. Bardzo fajnie wygładza skórę. Polecam wypróbować, ja kupiłam już drugie opakowanie :)
    Zalety:
    • baza z spf20
    • matuje ale nie cały dzień
    • wygładza
    • bardzo delikatny zapach
    • jest dość wydajna