Bazy pod makijaż

Maybelline New York Instant Perfector Glow Rozświetlająca baza 4 w 1

Maybelline Instant Perfector Glow 4in1 Baza rozświetlająca 05 Fair Light Cool Fair Light Cool 20 ml
Maybelline Perfector 4-in-1 Glow Podkład 0.5 Fair Light Cool
Maybelline New York Instant Perfector Glow
E-Glamour.pl
Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Glow 1.5 Light Medium

Nasi użytkownicy zostawili 174 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

IvanaLi
    10 kwietnia 2025 o 21:33
    4 in 1 idealne na lato
    Bardzo praktyczna aplikacja w formie gąbeczki. Produkt idealnie wtapia się w cerę i nie zostawia smug. Dzięki niemu uzyskuje super efekt rozświetlonej skóry. Cera wygląda na zdrową i promienną nie dając przy tym efektu maski. Krem bb 4 in 1 nie wysusza ani nie przetłuszcza. Świetnie zastępuje korektor i w późniejszym etapie makijażu nie trzeba nakładać pudru.
  • 30 marca 2025 o 21:48
    szybko zyskał moje uznanie
    Maybelline New York Instant Perfector Glow to produkt, który szybko zyskał moje uznanie, szczególnie gdy szukam czegoś lekkiego, a jednocześnie rozświetlającego. To coś pomiędzy bazą a lekkim podkładem, co sprawia, że skóra wygląda promiennie, ale nie jest obciążona. Efekt, jaki daje ten produkt, jest naprawdę piękny – skóra wygląda zdrowo, świeżo i promiennie. Nie jest to jednak typowy błysk, ale raczej subtelne rozświetlenie, które daje efekt „glow” bez przesady. Idealnie nadaje się na dni, kiedy chcę, by moja skóra wyglądała na naturalnie wypoczętą. Konsystencja Instant Perfector Glow jest lekka i kremowa. Produkt łatwo się rozprowadza, nie tworzy smug, ani nie roluje się na skórze. Można go stosować samodzielnie, jako lekkie wyrównanie kolorytu skóry, lub pod podkład, by dodać odrobinę blasku. Świetnie współpracuje z innymi kosmetykami, nie tworząc efektu ciężkiego makijażu. To nie jest produkt, który ma zapewnić pełne krycie, dlatego raczej sprawdzi się dla osób, które szukają subtelnego wyrównania kolorytu skóry. Idealnie nadaje się na dni, kiedy chcę po prostu wyrównać skórę, nie rezygnując z naturalnego wyglądu. Pomimo lekkiej formuły, produkt trzyma się na skórze przez cały dzień. Nie zauważyłam, by zniknął czy stracił swoje właściwości, co dla mnie jest dużym plusem, zwłaszcza w przypadku produktów o lżejszym kryciu. Opakowanie jest praktyczne i higieniczne. Tubka pozwala na łatwą aplikację, a produkt nie marnuje się. Jest mała i poręczna, co sprawia, że świetnie nadaje się do torebki na szybkie poprawki w ciągu dnia. Maybelline Instant Perfector Glow to produkt, który idealnie nadaje się na codzienny makijaż, szczególnie jeśli lubisz efekt świeżej, promiennej skóry. Daje subtelne rozświetlenie, wyrównuje koloryt, ale nie obciąża skóry. To świetna opcja dla tych, którzy nie lubią mocnego krycia, ale chcą uzyskać zdrowy, naturalny wygląd. Zdecydowanie będę po niego sięgać, gdy zależy mi na lekkim, ale efektownym makijażu.
    Zalety:
    • Subtelne rozświetlenie skóry, które nadaje jej zdrowy i promienny wygląd.
    • Lekka konsystencja, która nie obciąża skóry, idealna na codzienny makijaż.
    • Dobre wyrównanie kolorytu skóry bez tworzenia efektu ciężkiego makijażu.
    • Łatwość aplikacji i rozprowadzania – produkt dobrze się wchłania, nie tworzy smug.
    • Trwałość – utrzymuje się na skórze przez cały dzień.
    • Poręczne opakowanie, idealne do torebki.
  • 1 lutego 2025 o 18:21
    Naturalny blask i trwałość – baza, która zastępuje podkład
    Maybelline New York Instant Perfector Glow to baza, która doskonale sprawdza się także jako lekki podkład, a dla mnie to prawdziwa perełka, zasługująca na 5 gwiazdek! Efekt, który daje na skórze, jest naturalny, ale zarazem wyrazisty – twarz wygląda świeżo, promiennie i zdrowo. To jakby “zdrowy blask”, który nie jest przesadzony, ale daje subtelną świetlistość, idealną do codziennego makijażu. Produkt ma lekką konsystencję, łatwo się nakłada i świetnie się rozprowadza, nie tworząc smug ani nie roluje się. Co ważne, baza doskonale stapia się ze skórą, nie zostawiając tłustego filmu, a makijaż utrzymuje się przez cały dzień. Świetnie łączy się z innymi produktami. To świetna opcja dla osób, które preferują naturalny efekt, nie chcą używać ciężkiego podkładu, a jednocześnie oczekują od produktu trwałości i ładnego rozświetlenia. Instant Perfector Glow to niezastąpiony kosmetyk w mojej codziennej rutynie – daje mi pewność, że makijaż będzie wyglądał świeżo przez cały dzień.
    Zalety:
    • Daje naturalny, zdrowy blask
    • Świetnie stapia się ze skórą, tworząc jednolitą warstwę
    • Lekka konsystencja, łatwa w aplikacji
    • Działa jak lekki podkład, bez potrzeby dodatkowej bazy
    • Trwały efekt – makijaż utrzymuje się przez cały dzień
    • Nie roluje się ani nie zostawia tłustego filmu
    • Idealna dla osób szukających naturalnego efektu z rozświetleniem
    • Doskonała jako podkład na co dzień
    Wady:
    • Może nie zapewnić pełnego krycia, jeśli szukasz mocniejszego efektu
    • Może być za lekka dla osób preferujących bardziej matowe wykończenie
  • 2 stycznia 2025 o 16:41
    Porażka
    Jestem posiadaczką cery mieszanej z tendencja do niedoskonałości. Lubie podkłady o delikatnym kryciu na lepsze dni. Kupiłam zachwycona recenzjami na tik toku i jestem z niego niezadowolona. Mam bardzo jasną karnację i wybrałam najjaśniejszy kolor 00 fair light. W internecie wyglądał na całkiem jasny ale jak zobaczyłam go na żywo to się załamałam. Ciemny, pomarańczowy kolor. Jako baza się u mnie nie sprawdza, makijaż szybciej się ściera i ciastkuje i bardzo szybko wygląda jak nieświeży. Jako podkład czy tam krem bb może i by się sprawdził gdyby nie był taki ciemny. Mam w swojej kolekcji podkłady rozświetlające które na prawdę dobrze wyglądają na mojej skórze, np fit me w wersji luminous. Ten produkt mimo przypudrowania wygląda po 1-2 godz jakbym się spociła i postarzyła. Użyłam kilka razy latem gdy trochę się opaliłam i na pewno więcej do niego nie wrócę. Dla mnie jest to okropny bubel.
    Wady:
    • daje efekt spoconej twarzy
    • kiepska gama kolorystyczna
    • nietrwały
    • wolałabym bardziej higieniczne opakowanie
  • 9 grudnia 2024 o 22:27
    Perfector Glow 4 w 1
    Opakowanie pozostawia wiele do życzenia, z racji moich prywatnych upodobań. Nie lubię aplikować podkładów gąbka. Wolę pędzle. Ten podkład to zdecydowanie must have każdej kobiety 40+. Pięknie rozświetla cerę. Polecam jednak używać go na glwnoko nawilżające kremy.Jak to z bazami bywa wysuszają cerę mieszaną i sucha. Używam kremu Alantan-pomaranczowa tubka. Obejmuje gwiazdkę,tylko dlatego,że nie jest to produkt mineralny i skład jest mało korzystny dla skóry. Myślę,że nie kupię ponownie. Będę szukała lepszej jakości produktu dla mojej skóry.