Wody toaletowe damskie

Avon Slip Into... Daring EDT

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Koks17
    30 września 2016 o 22:19
    Bardzo soczysty
    Zapach jest bardzo przyjemny ja wyczuwam w nim mocno soczyste owoce jakieś nektarynki czy brzoskwinie jest bardzo przyjemny i orzeźwiający ale te owoce posiadają swoją słodycz dlatego zapach ten określiłabym jako słodko orzeżwiający. Zapach nie jest najtrwalszy , utrzymuje się kilka godzinek po czym całkowicie znika. Buteleczka bardzo prosta smukła. Aplikator działa bez zarzutu nie zacina się . Zapach używałabym bardziej w wiosnę oraz jesień gdyż jak dla mnie zdecydowanie wpasowuje się w te pory roku . Na lato może okazać się zbyt słodki. Uważam że jest to dość udana kompozycja zapachowa i podoba się mężczyzną więc jak najbardziej można wypróbować.
    • Flakon
    ggemmae
    16 kwietnia 2016 o 10:33
    Dosyć kuszący, seksowno-słodki zapach
    Kiedyś szalałam za tym zapachem, teraz już mi się lekko znudził i wydaje zbyt mdły. Jest dosyć intensywny, słodkawy, uwodzicielki. na pewno świetnie sprawdzi się na wieczorne wyjścia takie jak randki. Myślę, że jest to ten rodzaj zapachów, które przykuwają uwagą płeć przeciwną. Wart spróbowania dla osób lubiące słodkawe zapachy ;) Nie jest dla mnie idealny, jednak jak za tą cenę to zasługuje na 5 gwiazdek.
    • Flakon
    ZuzaMa
    2 lutego 2015 o 15:20
    dopracowany, seksowny zapach
    Ostatnio staram się aby moja kolekcja perfum ( i tak już zbyt duża) nie rozrosła się za bardzo, więc wybrałam pojemność 10 ml tak przy okazji jakiegoś zamówienia w Avon. Jestem mile zaskoczona, zapach jest głęboki, zmysłowy, idealny na wieczór (chociaż na dzień też używam bo zwykle nie rozgraniczam zapachów na kategorie rano/wieczór, lato/zima). Nuty bazy, a szczególnie skórzana nuta sprawia, że Slip into Daring ma w sobie to coś, kojarzą mi się ze wszystkim co piękne, seksowne i zmysłowe. Ładnie rozwijają się na skórze, jak na perfumy z niższej półki cenowej. Trwałość też jest przyzwoita. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pół z 10 ml
    K4S
    20 sierpnia 2014 o 16:34
    KOCHAM TEN ZAPACH!
    +cudowny słodko-kwiatowy zapach! +trwałość! utrzymuje się cały dzień +często komplementowany (o dziwo- nie tylko przez płeć "brzydką" :-) ) -dostępność i cena (dlatego ja zamawiam na allegro) POLECAM osobom, które lubią takie słodkie zapachyi lubią czuć je cały dzień (bądź całą noc) ;-)
  • 27 stycznia 2014 o 20:39
    Zero rozczarowania, ulubione perfumy.
    Plusy: -Przepiękny zapach -ładna butelka -perfumki długo się utrzymują -cena przystępna Minusy: -brudzi jasne ubrania gdy się aż za blisko psiknie . Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki