Lakiery do włosów

Biosilk Finishing Spray Firm Hold Lakier do włosów silnie utrwalający

• 31 października 2021 o 7:28
    Super
    Ja zużywamy tony lakieru do włosów i przetestowalm już chyba wszystkie możliwe dostępne marki na rynku. Z tego jestem bardzo zadowolona. Super utrwala fryzurę, nie skleja włosów, nie ma duszącego zapachu, jest wydajny, ma ładne estetyczne opakowanie. Generalnie super lakier
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
  • 21 grudnia 2020 o 20:17
    za mocny
    Za mocny na codzienne używanie. Nie nadaje się do moich cienkich (ale nie rzadkich) włosów. Skleja je i jest trudny do wyczesania. Być może nada się dla włosów grubszych, albo do utrwalenia fryzury na jakieś nadzwyczajne okazje. Ale zdecydowanie nie dla mnie. Wolę powtórzyć aplikację delikatniejszym lakierem w ciągu dnia, niż używać tak mocnego lakieru.
    Zalety:
    Wady:
    • skleja włosy
    • zdecydowanie za mocny
    • drogi
    AnnaBas
    31 marca 2014 o 23:33
    pomyłka
    Dla odmiany postanowiłam napisać recenzje kilku kosmetycznych "gniotów". Lakier Farouk plasuje się w scisłej czolówce ;) \\n \\nMinusy \\n- nawet jedno psiknięcie i to z daleka, powoduje powstanie na głowie blachy falistej \\n- usunięcie tejże (przez wyczesanie / mycie) powoduje wyrwanie dużej ilości włosów \\n- zostawia biały osad \\n- cena - jakościowo chyba każdy socjalistyczny lakier z kiosku to przy nim marka premium \\nUff, nawet sprawdzałam datę ważności, bo myśłalam, ze może tu jest pies pogrzebany - też nie.. \\n \\nPlusy: \\n+ ładnie pachnie (akurat ta linia zapachowa Farouk bardzo mi odpowiada - tym bardziej szkoda...)
  • 3 czerwca 2013 o 21:26
    nie do zdarcia!
    Lakier kupiłam zwabiona promocją i nie pożałowałam. Idealne, długotrwałe utrwalenie. Lekko skleja ale trudno byłoby żeby nie robił tego dając tak imponujące efekty. Raczej nie do użytku codziennego, raczej na całonocne eskapady. Bardzo wydajny. Grzywka ani drgnie! Możliwe że delikatnie wysusza, ale który lakier tego nie robi?? Mój faworyt w swojej dziedzinie:) Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 22 listopada 2012 o 22:46
    bardzo dobry i ekonomiczny
    Kupiłam ten lakier za 20 PLN podczas promocji. W cenie regularnej nie stać mnie na takie wybryki :) Używam go już jakiś rok. Lakier jest mega wydajny. Wystarczyć raz psiknąć i fryzura trzyma się. Wieczorem wystarczy rozczesać włosy i po lakierze nie ma śladu. Kiedy fryzurę zaleje deszcz lakier się trzyma i nie tworzy efektu sklejonych tłustych włosów. Niestety po rozczesaniu trzeciej warstwy lakieru (na trzeci dzień) zaczynają tworzyć się białe ślady na włosach. Zapach niedrażniący, bardzo uniwersalny, taki jak w salonach fryzjerskich. Jeżeli chodzi o minusy to oczywiście cena i fakt, że trochę zepsuł mi się po jakimś czasie atomizer (lakier tak jakby przeciekał i czasami podczas używania pryska w inną stronę niż powinien - raz dostałam w oko :) ). Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie używania pierwszego