Lakiery do włosów

Cece of Sweden Total Keratin Complex, Extra Strong Hairspray Lakier do włosów

Ce Ce Keratin Complex 750ml

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 7:17
    nie za dobry
    Kupiłem go na akcji promocyjnej w Hebe i strasznie się rozczarowałem bo lakieru uzywam codziennie aby mój irokez był stabilniejszy i nie ukrywam, że zaskoczył mnie ten lakier. Fakt opakowanie duże i duża pojemność, pryskacz działa bez zarzutu i zapach nawet spoko ale jakość mnie trochę zdziwiła. Strasznie wysusza włosy i strasznie skleja jak dotykam swoje włosy to aż się boję dlatego kupiłem inny a ten odstawiłem na bok. Niestety jakoś mi nie spasował.
    Zalety:
    • duże opakowanie, pachnie, tani
    Wady:
    • przesusza włosy i skleja je
  • 3 sierpnia 2023 o 12:58
    Nie wiem skąd te dobre opinie...
    Nie wiem skąd entuzjazm niektórych użytkowników w stosunku do tego lakieru. Jak dla mnie to wielkie (dosłownie) okropieństwo. Przesusza moje włosy, od razu mam na nich efekt lekkiego sklejenia. Utrwalenia nie można mu odmówić, ale jakim kosztem. Jest wiele innych lakierów w tej cenie dużo przyjemniejszych w stosowaniu i nie przesuszających włosów, a wręcz je odżywiających. Na plus stosunek ceny do pojemności, szkoda, że nie jakości. Trochę żałuję wydanych nieco ponad 20 złotych.
    Zalety:
    • Mocne utrwalenie
    Wady:
    • Wszystko inne - skleja włosy, obciąża, przesusza
    Ganette
    7 grudnia 2022 o 22:07
    Nie jestem przekonana...
    Lakier kupiłam skuszona obietnica zdrowszych włosów. Niestety u mnie się nie sprawdził. Duża pojemność przez co źle trzyma się w dłoni, zbyt ciężkie opakowanie. Lakier skleja włosy i mam wrażenie że są oklapniete, nie wyglądają dobrze. Zapach też nie powala, dusi i drapie w gardło, bardzo długo utrzymuje się w łazience jako mgiełka. Wysusza włosy. Zużylam ale nie polubiłam.
  • 7 października 2022 o 7:05
    Bardzo dobry
    Lakier do włosów o bardzo dużej pojemności. Jeśli chodzi o zapach to nie dusi ale znam już lakier o przyjemniejszym zapachu. Lakier bardzo dobrze utrwala fryzurę, ale nie skleja jej. Nie tworzy na głowie sztucznego efektu. Lakier łatwo wyczesać można z włosów, zarówno łatwo się zmywa szamponem nawet delikatnym. Produkt mega wydajny.
  • 30 lipca 2022 o 17:06
    Na codzień i od święta
    Uwielbiam jego zapach! Jest świetny!!! Często używany przeze mnie lakier, utrwala ale nie skleja włosów. Wytestowany na weselnych upięciach, do utrwalenia wyprostwanych włosów na imprezie, czy na codzień do zabezpieczenia stylizacji z termolokami. Pierońsko wydajny, ale to dzięki bardzo duzej pojemności. Cena nieadekwatna do jakości- śmiało mógłby być droższy :D Jedyny minus? Szkoda, że nie produkują w mniejszej pojemności- ciężko mieści się w szafce łazienkowej :P
    Zalety:
    • cena i duża pojemność
    • utrwalenie
    • nie skleja włosów
    • pięknie pachnie
    • wydajny
    Wady:
    • dostępny wyłącznie w naturze
    • szkoda że nieprodukowany w mniejszej pojemności
    Drogeria Natura