Nivea Aqua Effect, Matujący krem nawilżający na dzień (stara wersja)

• 14 marca 2016 o 18:16
    Bez rewelacji
    Plusy: - opakowanie - odpowiednia konsystencja dla kremu matującego - dobra wydajność Minusy: - zbyt intensywny zapach ( wiem że niektórym osobom odpowiada co może zmienić się w plus :)) - w moim przypadku nie matował - mam pewne zastrzeżenia co do nawilżenia, w moim odczuciu skóra była po nim bardziej tłusta niż nawilżona - nie spełniał się jako baza pod podkład Używam tego produktu od: 10.2015 Ilość zużytych opakowań: Zużyłam 2 pełne opakowania
    Mallii
    19 stycznia 2016 o 20:04
    Nie spełnia ani jednej z tych rzeczy, które producent obiecuje.
    Plusy: - ceramiczne opakowanie a nie plastikowe, - posiada ochronę UV, - nie roluje się pod pudrem, - nie zapycha cery, posiada lekką konsystencję, +/- cena - dałam za niego ok. 15 zł, cena w porządku, lecz nie przy tej jakości Minusy: - nie matuje, - słabo nawilża, Matujący krem nawilżający - zupełnie nie matuje, cera wręcz bardziej się po nim świeci, bardzo słabo nawilża. Nie zauważyłam żadnych efektów. Stan cery ani się nie pogorszył ani nie polepszył. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 grudnia 2015 o 16:40
    Matujący? Chyba natłuszczający :/
    Skuszona oferowaną lekką konsystencją i matowaniem kupiłam ten krem (na szczęście w obniżonej cenie). I niestety zawiodłam się. Miał być lekki, dla cery tłustej, a sam okropnie natłuszcza, zostawiając tłustą warstwę, na której nie utrzymuje się nawet matujący podkład. Dodatkowo nie widzę absolutnie żadnych efektów po dłuższym stosowaniu. Po jego używaniu mam skórę bardziej błyszczącą niż gdybym nie użyła niczego. Jedynie co mogę go stosować tylko na noc, ale do takiego zastosowania można znaleźć lepsze, dedykowane, mocno odżywcze i regenerujące kremy. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa
  • 8 sierpnia 2015 o 1:34
    Polecam dla tłustej skóry
    Mam skórę tłustą i krem bardzo dobrze się u mnie spisuje. Fakt, nie matuje, ale ja tego od niego nie oczekiwałam, raczej czegoś lekkiego, zdrowo nawilżającego a nie natłuszczającego moją skórę. +przy jego regularnym stosowaniu skóra jest nawilżona +mniej się przetłuszcza, a pory są mniej widoczne +nie uczula ani nie zanieczyszcza - miałam problem z trądzikiem i wypryskami, a używanie tego kremu w połączeniu z tonikiem z Soraya po jakimś czasie dało efekt zaniknięcia problemu niemal całkowicie (plus oczywiście lek przeciw trądzikowi) +przyjemna konsystencja i chłodzący efekt na skórze +w normalny dzień cera ładnie, zdrowo się błyszczy po jego użyciu (w upały niestety puder czy bibułki się przydają, jeśli nie używasz podładu) +wydajny +/- dla niektórych pewnie to że nie matuje, ale mi to nie przeszkadza Nie nakładałam go pod podkład, więc niewiem jak się spisuje w tej roli. Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 maja 2015 o 14:04
    jeden wielki bubel
    Mam cerę mieszaną w strefie T i ten krem, to pomyłka. + Ładny, szklany słoiczek. - Nie matuje, a wręcz przeciwnie, moja cera strasznie się po nim błyszczała. - Niesamowicie ŚMIERDZI alkoholem. - Nie nawilża. - Fatalny pod makijaż. - Zostawia tłusty film na twarzy. - Może podrażniać. Nie wiem czy jest wydajny, bo używam go sporadycznie, chcę go jak najszybciej skończyć. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 duże