Odżywki do włosów

Timotei Odżywka do włosów `Lśniący blask`

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 października 2017 o 20:00
    Tak
    Butelka mieści 200 ml.produktu. Ma bardzo przyjemny zapach Dobrze się ją nakłada i spłukuję. Nawilża i wygładza włosy. Dodaję im blasku i ułatwia rozczesywanie. Bardzo ją polubiłam.
  • 3 lipca 2015 o 1:27
    Nic a nic.
    Odżywkę dostałam od znajomej, więc nie znam ceny. Zapach jest okropny, chemiczny, kwiatowy, mocny, zostaje na włosach. Z włosami nic nie robi, oprócz wygładzenia i łatwiejszego rozczesania. Butelka jest wygodna i ma fajne otwarcie. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    emesia
    26 sierpnia 2014 o 22:54
    jako b/s zadowala mnie w pełni
    Szampony Timotei praktycznie się nie sprawdzają. Odżywki ze spłukiwaniem również. Mam kręcone włosy i potrzebne jest im dociążenie (ale nie obciążenie, co fundują przeważnie odżywki b/s), utrzymanie skrętu, świeży zapach. [+] stosuję ją bez spłukiwania, bo zapach jest powalający i dzięki temu utrzymuje się długo na włosach (nawet do 3dni) [+] odżywka jest wydajna, bo małe ilości wystarczają, by osiągnąć oczekiwany efekt [+] włosy są dość miękkie, lekko nawilżone [+] skręt utrzymuje się zadowalająco długo i nie ma w ciągu dnia potrzeby utrwalania go czymś wilgotnym [+] dobra konsystencja, bo ani nie ucieka z palców, ani nie spływa po włosach [+] przy użyciu w małych ilościach spełnia swoją rolę za każdym razem zadowalająco [+] nie zlepia włosów [+] włosy mniej podatne na puszenie, działanie deszczu wiatru lub wilgoci zaokiennej [+] włosy są bardziej sprężyste, trudno zburzyć to, co się z nich dyfuzorem utworzyło [+] poprawa po pierwszym myciu, natychmiastowa, widoczne bezpośrednie oddziaływanie na zewnątrz włosa [+/-] nie poprawia kondycji włosów, nie odżywia ich od środka, w wyniku czego odstawienie produktu powoduje przywrócenie stanu wcześniejszego przed początkiem używania [-] mimo wszystko cena... wolałabym dwa lub trzy złote mniej, bo ze spłukiwaniem nie daje nic i skład też jest niezbyt profesjonalnie dobrany [-] w ciągu ostatniego roku w żadnej z pięciu drogerii w moim małym mieście nie dało się jej dostać, więc stwierdziłam, że produkt wycofali, zwłaszcza że wprowadzili wersję z ziołami alpejskimi o nazwie "Moc i blask", która też daje radę, lecz zapachowo "Lśniący blask" ją przebija - dopiero w now ootworzonym Rossmannie dojrzałam i natychmiast wrzuciłam do koszyka Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: trzy
    Silwena
    25 sierpnia 2014 o 12:51
    średniawka do rozczesywania włosów
    Tak jak szampon tak i owa odżywka jest mało naturalna, do tego firma testuje na zwierzetach nigdy juz nie trafi na moja półkę. Ładnie pachnie, ułatwia rozczesywanie włosów, ale nie chciałabym jej już więcej używać, czegos w niej brakuje, tak samo czułam w przypadku szamponu. Nie dodaje blasku włosom.. przetłuszcza je strasznie wtedy tylko się świecą.. Męczę ta odzywke od marca, stosuje zamiennie z innymi bo codziennie się jej nie da uzywac bez zatłuszczenia skalpu Do tego może i zawiera 0% parabenów czy barwiników, ale zawiera silikony i pochodny od formaldehydu konserwant, a raczej dobrze by było by to właśnie te składniki były wyelimonowane by byłochociaż 30% beauty.. Butla recyklingowana w pełni (zawiera 15% mniej plastiku) - super, tyle, że firma testuje wszystkie swoje produkty na zwierzętach... Używam tego produktu od: marca 2014 Ilość zużytych opakowań: połowa
  • 7 sierpnia 2014 o 20:16
    Nic nie robi
    Kupiłam tą odżywkę ,ponieważ mam matowe włosy a ona właśnie do takich jest przeznaczona.Niestety włosy jak były matowe tak są.Odżywka nie zrobiła z nimi praktycznie nic pozatym ,że trochę je wygładziła co ułatwiło rozczesanie.Nie polecam bo nie spełnia obietnic jak obiecuje producent.Jedyny plus to śliczny zapach.