Odżywki do włosów

Crazy Hair Galaretka do laminowania włosów średnioporowatych

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Dariax_
    24 lutego 2025 o 22:24
    Galaretka do laminowania włosów – ciekawa konsystencja, ale bez spektakularnych efektów
    Kupiłam tę galaretkę na wyprzedaży w Rossmannie za 10 zł, więc nie miałam wobec niej bardzo wysokich oczekiwań. Ogólnie efekt był raczej średni – nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego wygładzenia czy dociążenia włosów, jakiego można by oczekiwać po produkcie do laminowania. Jeśli chodzi o konsystencję, to faktycznie jest typowo galaretkowa – trochę nietypowa, ale w sumie ciekawa. Natomiast zapach jest dość sztuczny, co nie do końca mi odpowiadało.
    Zalety:
    • Niska cena, zwłaszcza na promocji
    • Ciekawa, nietypowa konsystencja
    • Łatwa aplikacja
    Wady:
    • Brak wyraźnego efektu wygładzenia i dociążenia włosów
    • Sztuczny zapach
    • Może nie spełnić oczekiwań osób liczących na efekt laminowania
  • 13 lutego 2025 o 8:49
    Raz na jakiś czas to ok
    Opakowanie jest bardzo wygodne, konsystencja mocno kisielowa o pięknym zapachu wiśni i różowym kolorze Nakładamy produkt na wcześniej umyte włosy i czekamy 15 minut po tym czasie zmywamy Po wysuszeniu włosy są bardzo miękkie, lśniące i przyjemne w dotyku oraz pięknie pachną Niestety po pewnym czasie zauważyłam że stają się coraz bardziej tempe w dotyku Nie wiem czym to jest spowodowane ale niestety maseczka ma u mnie minusa Moja obserwatorka podpowiedziała aby po zmyciu maski nałożyć jeszcze odżywkę emolientowa i drugie mycie testowe właśnie tak wykonałam No i to jest totalny sztos idealna miękkość, gładkość oraz blask efekt niesamowity szkoda że producent nie podpowiada o tym sposobie na opakowaniu Tak więc sumując moje testy polecam maseczkę Może nie zbyt często ale raz na jakiś czas jak najbardziej
  • 6 września 2024 o 15:05
    Bardzo fajny dodatek do odżywki
    Galaretka Crazy Hair do laminowania włosów średnioporowatych to produkt, który naprawdę mnie zaskoczył, zwłaszcza swoim przyjemnym, wiśniowym zapachem. Po jej użyciu włosy stają się gładsze i bardziej zadbane, co jest dużym plusem. Muszę jednak przyznać, że nie używałabym jej za każdym razem, ponieważ włosy mogą się przyzwyczaić do jej działania. Dodatkowo, stosuję ją z inną odżywką, ponieważ sama w sobie nie daje aż tak spektakularnego efektu. Jednym z większych minusów jest to, że galaretka jest bardzo lejąca i czasami po prostu wypada mi z rąk przed aplikacją, co bywa irytujące. Mimo to, uważam, że warto dać jej szansę, zwłaszcza przy okazji specjalnych okazji.
  • 22 maja 2024 o 21:50
    Mega
    Galaretka daje prześwietne efekty już po pierwszym użyciu. Fajnie wygładza i nabłyszcza włosy. Według mnie godna polecenia. Bardzo fajna i w dosyć okej cenie
  • 26 marca 2024 o 22:01
    Niestety nie
    Kupiłam galaretkę na promocji. Skusiły mnie obietnice producenta i zapach wiśni, który bardzo lubię, ale niestety nie jestem w stanie znieść tego produktu. Plusy: - wydajny produkt - dobra cena - dedykowany pod konkretny typ włosa - sprawdza się do emulowania oleju z włosów Minusy: - zero efektu sypkości włosa - okropny zapach - włosy po nim są szorstkie - dużo produktu spada z rąk przy próbie nałożenia