Odżywki do włosów

Anwen Odżywka do włosów o średniej porowatości `Proteinowa magnolia`

notino.pl
hairstore.pl
Anwen Anwen Odżywka Proteinowa Magnolia 100ml CAC3-97668
Anwen Proteinowa Magnolia Odżywka do Włosów o Średniej Porowatości Aluminium 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 107 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 15:10
    bardzo wdzięczny produkt ale trochę może obciążyć
    * Jakie są moje włosy ? średnioporowate, nie przeszły drastycznych przygód fryzjerskich i nie były farbowane. * Jakie jest opakowanie ? jest to plastikowa tubka z zamknięciem typu "klik" i grafiką nawiązującą do przewodniego składnika. Jak spojrzy się na odżywki od firmy Anwen od razu wiadomo, że to są produkty spod ich szyldu. * Jak pachnie ? nie jestem fanką tego zapachu ponieważ jest w mojej ocenie chemiczny ale nie przeszkadza mi w stosowaniu odżywki. * Jak działa i czy działa ? moje włosy bardzo lubią się z odżywkami proteinowymi i polubiły się z tym produktem. Są ładnie odżywione a przede wszystkim sypkie. Jeżeli jednak nałożę zbyt dużo maski to włosy są zbyt mocno obciążone i nie mają tej lekkości za to mogą się strączkować. * Czy kupię ponownie ? na pewno do niej kiedyś wrócę.
    • spełnia obietnice producenta
    Wady:
    • może obciążać jak użyjemy za dużo
  • 24 stycznia 2025 o 8:33
    Przeciętny produkt, ale za to drogi ;)
    Odżywka proteinowa Magnolia od Anwen jest w porządku, ale nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia. Cena jak na odżywkę jest dość wysoka (około 30 zł). Odpowiednik z OnlyBio (który kosztuję połowę tej ceny) pozostaje moim numerem 1 :) Po użyciu włosy są bardziej gładkie i mniej podatne na plątanie, a zapach magnolii jest przyjemny i delikatny. Doceniam też bogaty skład. Niestety, efekt nie był na tyle spektakularny, żebym sięgnęła po nią ponownie. Działanie jest dobre, ale porównywalne z innymi odżywkami, które można znaleźć w niższej cenie. Dodatkowym minusem jest opakowanie - pod koniec należy je przeciąć, dzięki czemu spokojnie starczy na kilka dodatkowych użyć. Dla mnie była to poprawna, ale niekoniecznie niezastąpiona pozycja w pielęgnacji włosów.
    Zalety:
    • Wygładza i ogranicza plątanie włosów
    • Przyjemny zapach magnolii
  • 5 stycznia 2025 o 12:53
    Podoba mi się
    Bardzo lubię tą odżywkę, zacznę od jej pięknego zapachu. Odżywka ma dość gęstą konsystencję, która nie spływa z włosów. Świetnie nawilża moje włosy, sprawia, że są wypielęgnowane, pełne blasku i wygładzone. Nie mam problemu z ich rozczesywaniem, nie strączkują się ani też nie elektryzują. Produkt zostanie ze mną na długi czas.
    Zalety:
    • Opakowanie, działanie, konsystencja, zapach
  • 28 listopada 2024 o 22:26
    Ok
    Odżywka ma dość gęstą konsystencję, jest wydajna. Zapach mi się osobiście nie podoba, wręcz bym powiedziała że nieprzyjemnie pachnie. Działanie super, jest to typowa odżywka proteinowa, na pewno jedna z lepszych które stosowałam, choć osobiście moim faworytem jest zielona herbata z tej serii.
    • działanie
    Wady:
    • dziwny zapach
  • 18 listopada 2024 o 17:48
    Moja ulubiona odżywka proteinowa zaraz po OnlyBio
    Muszę przyznać, że odżywka Anwen Proteinowa Magnolia zrobiła na mnie świetne wrażenie! Mam włosy o średniej porowatości w kierunku niskiej porowatości, które czasem bywają pozbawione życia i sprężystości, są bardzo gęste więc dbam aby były cały czas miekkie i nawilżone a ten produkt pomógł im odzyskać zdrowy wygląd i blask. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy były bardziej odbite u nasady i pełne życia. Dzięki zawartości protein, włosy stały się bardziej elastyczne i sprężyste – efekt był porównywalny do wizyty u fryzjera. Odżywkę stosowałam w połączeniu z odzywkami z tej samej serii humektantowa i emolientowa. Jako miłośniczka metody OMO, stosowałam zawsze dwie z trzech w połączeniu co 3 dni myjąc włosy i zmieniając kombinacje :) Produkt idealnie nadaje się do uzupełnienia pielęgnacji metodą PEH (proteinowo-emolientowo-humektantową). Nie obciążył moich włosów, co często zdarza się przy innych proteinowych odżywkach, a jednocześnie dał im wszystko, czego potrzebowały, by wyglądać zdrowo i lekko. Subtelny, ale elegancki zapach utrzymywał się na moich włosach tylko podczas mycia, po wysuszeniu nie było czuć zapachu. Jednak nie jest to zapach dla każdego, czasem przypominał mi zapach zielonych łodyg świeżo obciętego kwiatu Odżywka ma idealną konsystencję – nie jest ani za gęsta, ani zbyt wodnista, dzięki czemu łatwo rozprowadza się na włosach. Już kilka minut nałożenia daje zauważalne efekty, a przy regularnym stosowaniu stan włosów wyraźnie się poprawił. Odżywke upiłam w rossmanie na promocji za około 20zł, za co ogromny plus że często można ją zlapać na promocji.
    Zalety:
    • Cena na promocji
    • Jakość
    • Formuła
    • Nawilżenie
    • Działanie