Wody perfumowane damskie

Avon City Rush for Her EDP

Nasi użytkownicy zostawili 86 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Finka2L
    28 września 2020 o 18:42
    Taki tam psikacz
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zapach z kategorii bardzo lekkich orientów z naciskiem na słowo lekkich, bo nie jets to taki typowy orient, ale zapach nie jest też świeży. Moim zdaniem bardzo bezpieczny i niestety, ale jak większość zapachów Avonu kompletnie nijaki. Słodkawa śliwka z wanilią robią tu robotę co dla mnie już samo to przekreśliło używanie tych perfum, bo to składniki, których unikam. Tłem są tu subtelne nuty drzewne i paczula. Plusem jest tu to, że zapach nie jest przesłodzony i landrynkowaty co wcale nie jest takie oczywiste w zapachach tej marki. Oprócz tego nie ma tu nic co mogłabym pochwalić. To taki zwykły zapach na zwykłe dni, byleby czymś pachnieć,choć ja osobiście wolałabym nie pachniec niczym niż sięgnąć po City Rush. Tu nic się nie dzieje. Kolejny nudziarz katalogowej firmy.
    Zalety:
    • nie ma
    Wady:
    • zapach wtórny, słabo rozwijający się
    U konsultantki
  • 1 września 2019 o 0:56
    Niech go przywróca w avon
    Boże to jest po prostu megaaa zapach. Strasznie ubolewam że już nie jest dostępny. Bardzo go uwielbiałam, a mój narzeczony dostawał szału na moim punkcie jak tylko go wyczuł... totalny afrodyzjak ????
    Zalety:
    • Długotrwały zapach
    Wady:
    • Niedostępny w avon
    U konsultantki
    MidiaB
    31 sierpnia 2018 o 20:17
    Słodkie i ciekawe
    Przyjemne perfumy na dzien. Trwałość jest ok nie jest ani rewelacyjna ani zła. Zapach kojarzy sie ze świeżością pomimo mocno słodkiej wyczuwalnej nuty. Przyjemność z użytkowania. Polecam
  • 27 sierpnia 2018 o 12:40
    Bardzo intensywny
    Cudowny zapach! Uzywam go zazwyczaj na impreze, wieczorne wyjścia, bo zapach kojarzy mi sie z noca, tajemniczoscia, zmyslowoscia i miastem:) sa ciezkie ale bardzo przyjemne. Zuzylam juz dwa opakowania i nie wyobrażam sobie ich braku na polce!
    Zalety:
    • Zapach!!,
  • 24 kwietnia 2018 o 9:31
    aromatyczny grzaniec
    Te perfumy są jest wprost niesamowite, ciepłe a do tego mocno korzenne. Zapach kojarzy mi się z moim ulubionym grzańcem z mieszanką przypraw, jest bardzo ciepły i zmysłowy. Mimo piżma i róży perfumy nie są męczące i przytłaczające swoją ciężkością. Co do trwałości to jestem naprawdę miło zaskoczona. Perfumy są dopracowane i bardzo kobiece, nie ma tu mowy o pomyleniu ich z męskimi.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • trwałe
    • aromatyczny zimowy zapach
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie