Perfumy w olejku i absoluty

Rasasi Rania EDP

• 28 listopada 2018 o 11:15
    Arabskie perfumy księzniczki Szeherezady :)
    Perfumy te ,to istnie królewskie perfumy ,sam już flakon zachwycił mnie swą ozdobnością i wyjątkowością ( z góry zdejmujemy jedną część opakowania i dopiero w drugiej części znajduje się perfum w olejku ,gdy perfum ten rozłożę na pół to przypomina mi to ozdobną fontannę,taką jak znajduje się na dziedzincach arabskich pałaców w tych krajach- no poprostu coś cudowngo).A sam zapach jest przeuroczy.Tak jak już wcześniej wspomniałam perfum ten jest w formie olejku,dzięki temu zapach ten utrzymuje się nawet 24h .Nuta zapachowa jaka dominuje w tym perfumie to bergamotka, owoce,drzewa i piżmo.Zapach ten jak na arabski perfum można określić jako słodki., nie należy do tych cięzkich.Jego aplikacja jest bardzo przyjemnia,dołączoną pipeta nakładamy kilka kropelek perfum na nasze nadgarski,szyję ,dekolt.Nazwa tego perfumy "Rania" z arabskiego oznacza 'królową' i właśnie nic dziwnego ,że tak został nazwany ,bo ten zapach jest naprawdę taki szlachetny i wyjątkowy.A gdy go używam to właśnie tak się czuję , nic tylko otulić się tym zapachem i jedwabiem , a zmysły przenoszą się w oddalone , tajemnicze tereny orientalnych krain ;)
    Zalety:
    • trwałość
    • intensywność
    • przepiękny flakon
    • WYJĄTKOWOŚĆ
    • Flakon
    W perfumerii
  • 22 maja 2014 o 8:56
    Magia...
    Zapach ten jest wyjątkowy. Nietuzinkowy , seksowny, pociągający, magiczny - to najlepsze określenia dla Rania. Kobieta , która jest odziana w ten zapach, to z całą pewnością Kobieta sukcesu , równocześnie ciepła i miła , ale także taka , która wzbudza respekt w innych ludziach. Zapach ten jest tak niesamowicie seksowny i pociągający , że każda z nas może poczuć się jak bogini seksu . Zapach ten jest bardzo komplementowany przez mężczyzn. Bardzo wydajny o niesamowitej trwałości . Trwałość tego zapachu i moc projekcji przebija nawet mojego ukochanego Muglera. Polecam każdej kobiecie , która chciałaby się poczuć wyjątkowo i wyróżnić się z tłumu. Pozdrawiam :) Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 20 ml
  • 5 marca 2014 o 20:18
    Zakochałam się
    +ciekawie słodko pociągający zapach +baaaardzo długo się utrzymuje +i równie wolno zużywa +można kupić w wersji w rollerze, wtedy zawsze można mieć Ranię przy sobie :) -dostępność, ale co to za problem kiedy jest internet. W odróżnieniu od innych zapachów orientalnych, nie ma nuty odpowiadającej za wrażenie wąchania oparów z kadzidła. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 x 60 ml
  • 20 kwietnia 2013 o 19:35
    zmysłowe
    Elegancki, kobiecy, nietuzinkowy, godny uwagi zapach. Jest to zapach dla kobiet które szukają czegoś innego, egzotycznego, wyjątkowego. Zdecydowałam się na testy ze względu na pozytywne opinie i również dołączam się w pozytywach do poprzedniczek. Teraz czekam na dostawę pierwszego pełnego flakonu :-D Trwałość znakomita – cały dzień :P Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbki
    anna605
    3 listopada 2012 o 17:47
    niepowtarzalne...
    Moja poprzedniczka napisała doskonałą recenzję tych perfum, sama bym tego lepiej nie opisała :) Tak więc w skrócie napiszę, że owy zapach jest niezwykle elegancki, niepowtarzalny, piękny... mega kobiecy. Róża przeplatana jaśminem i coś jeszcze, nie wiem co... ale całość to kunszt. Trwałość bardzo dobra. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: odlewka