Nivea Aqua Effect, Odświeżający krem nawilżający na dzień do cery normalnej i mieszanej

Asia637
    15 stycznia 2021 o 13:26
    Ulubiony krem
    Pierwszy raz zetknęłam się z tym produktem, gdy testowałam go z klubu "moja nivea". Już po pierwszym użyciu byłam zachwycona konsystencją produktu oraz tym, jak szybko się wchłania oraz nie zostawia tłustych śladów. Po kilku miesiącach codziennego stosowania tego kremu widzę znaczną poprawę stanu mojej cery. Skóra jest zdecydowanie bardziej nawilżona oraz zniknął problem suchych skórek. Polecam ten krem wszystkim posiadaczkom skór mieszanych oraz normalnych.
    Zalety:
    • Konsystencja produktu, działanie nawilżające, zapach.
    malwi73
    5 lipca 2018 o 11:49
    W porządku
    Krem jest fajny, choć bez fajerwerków. Ładnie nawilża i odświeża cerę. Nie zapycha jej. Jest dość lekki w konsystencji. Ładnie się rozsmarowuje i szybko wchłania. Na bardzo tłustej cerze może powodować lekki błysk. Zapach typowy dla kosmetyków nivea. Słoiczek, estetyczny. Szata graficzna dość minimalistyczna. Nie wiem czy do niego wrócę.
    rroxi97
    3 kwietnia 2018 o 16:37
    jest w porządku
    Krem przyjemnie rozprowadza się na skórze, nawilża i ładnie wygląda na skórze. Idealny pod delikatny dzienny makijaż. Ładnie pachnie i jest bardzo wydajny !
  • 16 stycznia 2018 o 20:52
    lubię
    Produkt ten jest bardzo wydajny i nie zasycha w opakowaniu. Jego konsystencja jest przyjemna, bo krem nie jest ani za rzadki ani za gęsty- można powiedzieć, że jest taki w sam raz. Ma piękny, delikatny zapach typowy dla nivei. Zapach utrzymuje się dosyć długo co według mnie jest plusem. Produkt jest lekki, ale zostawia na długo uczucie nawilżenia. Wiele dziewczyn pisało, że je podrażnia, piecze, ma chemiczny zapach, przesusza itp. Było to dla mnie zaskoczenie bo mnie ani nie podrażnia, a oczy ani skóra nie pieką. Dobrze nawilża i zostawia skórę przyjemną w dotyku. Opakowanie jest poręczne i typowe dla kremów. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.
  • 25 sierpnia 2017 o 17:21
    Nie dla mnie.
    Skusiła mnie w nim promocja. Otwierając go w domu odraził mnie jego zapach. Naprawdę cuchnie. Może lekko nawilża. nic szczególnego. Spodziewałam się czegoś więcej.