Kremy pod oczy

Avon Anew Clinical, Profesjonalny korektor zmarszczek z molekułą A-F33 na okolice oczu

• 23 września 2019 o 22:36
    Wyprasowane zmarszczki
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Korektor zmarszczek ma żelowa sucha konsystencję, delikatnie się rozprowadza i wysycha na skórze ściągając ją i wygładzając. Niestety odczuwalne jest uczucie ściągnięcia i napięcia. Martwi mnie to napina nie skóry, mam wrażenie że czym częściej używa się takie "cudo" tym skóra bardziej zwiotczeje j powstanie więcej zmarszczek.
    Zalety:
    • Wygładza zmarszczki
    Wady:
    • Napręza skórę
    U konsultantki
  • 17 września 2019 o 0:46
    Nie polecam
    Niestety nie dla mnie. Przez kilka pierwszych dni nie działo się zupełnie nic. Może lekko nawet nawilżył skórę pod oczami. Po 4 dniu użytkowania obudziłam się ze swędzącymi i czerwonymi powiekami. Myślę, może jestem nie w tej "kategorii wiekowej". Dałam mamie - to samo. Wylądował w koszu. Nie polecam. Opakowanie jest ładne.
  • 29 kwietnia 2018 o 12:10
    Alfa-Centauri, Tesla, mała tubka i średni produkt...
    Jakieś 4-5 lat temu, w okolicy 30stych urodzin, zaczęłam poszukiwać produktów pod oczy, które mają w sobie ciut więcej niż wyciąg ze świetlika. Pracuję przy komputerze, w klimatyzowanym pomieszczeniu, w mieście i moja skóra chciała czegoś więcej. Lubię, gdy producenci kosmetyków korzystają ze zdobyczy zaawansowanej nauki i wykorzystują te wszystkie molekuły o nazwie zbliżonej do Alfa-Centauri, a wzmianka o Noblu podziałała na mnie elektryzująco niczym wynalazki Nikoli Tesli. Musiałam mieć ten produkt. A jednak... Nie powalił mnie, zużyłam, tubkę wyrzuciłam i zamierzam szukać ideału dalej...
    Zalety:
    • Plusy tego produktu:
    • Nie podrażnił moich oczu, nie spowodował łzawienia;
    • Dobrze i szybko się wchłaniał;
    • Normalne standardowe opakowanie.
    Wady:
    • Minusy:
    • Skóra wokół oczu nie była nawilżona, raczej cały czas miałam uczucie ściągnięcia;
    • Nie zauważyłam poprawy stanu mojej skóry wokół oczu - jak były mikrozmarszczki, tak są nadal. Cienie też nie są ani odrobinę mniejsze.
    U konsultantki
  • 26 stycznia 2018 o 22:15
    Nie, nie i jeszcze raz nie.
    Kupiłam krem ponieważ używam z tej serii korektor zmarszczek. I z niego jestem bardzo zadowolona. Dodam tylko , ze do tej pory używałam kremu dwufazowego Avon Clinical - hit! Przystąpiłam do testowania. Od razu efekt mi nie podpasował.Powieki i okolice oczu mimo kremu suche. Drugi dzień - powieki zaczęły swędzieć. Trzeci dzień - legalne uczulenie. Temu produktowi podziękuję.
    Zalety:
    • Opakowanie (tubka wygoda w użyciu).
    Wady:
    • Uczulił.
    • Nic nie nawilżył.
    • Cena nieadekwatna do jakości.
  • 30 sierpnia 2017 o 13:16
    Ciężko ocenić
    Zacznę od tego, że nie mam zmarszczek na twarzy. Pod oczami pojawiają się tyko sińce i cienie, ale to normalne przy dzisiejszym rytmie życia. Ten produkt znalazł się u mnie przypadkiem. Z braku kremu pod oczy i chęci na zakupy, zabrałam jeden z dużego zapasu kosmetyków mojej mamy. Po kilku tygodniach używania mogę stwierdzić, że jego działanie nie jest takie złe. Napewno nie ocenię tego, czy działa na zmarszczki. Krem wklepuję codziennie wieczorem pod oczy i okolice łuków brwiowych. Zaraz po nałożeniu moje oczy trochę łzawią, ale już do tego przywykłam, bo niemal każdy krem pod oczy tak na mnie działa. Krem jest bardzo leciutki, szybko się wchłania, lekko nawilża. Rano można zauważyć, że cienie pod oczami są lekko zmniejszone, a skóra lekko napiętą. Spojrzenie wygląda na wypoczęte. Produkt znajduje się w dobrym higienicznym opakowaniu, jest wydajny. Trudno mi natomiast powiedzieć, czy spełnia wszystkie obietnice producenta i czy wart jest swojej ceny. Raczej nie sięgnę po niego ponownie, może za kilka lat...
    Zalety:
    • Lekko nawilża
    • Napina skórę
    • Rozjaśnia cienie pod oczami
    • Praktyczne i higieniczne opakowanie
    Wady:
    • Po aplikacji łzawią oczy
    • Cena jest zdecydowanie za wysoka jak na działanie produktu

Zobacz także inne Kremy pod oczy