Serum do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Arginine Resist x3, Natychmiastowa kuracja wzmacniająca

L'Oreal Paris Elseve Arginine Resist X3 Natychmiastowa kuracja wzmacniająca 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 grudnia 2020 o 9:48
    Taka sobie
    Odżywka została kupiona na promocji. Nawet jest ok, ale jakoś do mojego gustu nie przepadła. Ale kiedy ją używałam to taka sobie była. Duży plus na niej bardzo ładnie wygładzone są włosy po niej i nie ma problemu z rozczesaniem. Ale czy wzmacnia włosy? Mi jakoś nie wzmocniła , bardzo ładnie pchanie i jest w bardzo wygodnej tubce. +ładnie pachnie +odżywia włosy +cena +wygodna tubka +wydajna
  • 7 marca 2019 o 11:43
    Najlepsza odżywka jaką miałam!
    Skusiłam się na nią kiedyś w promocji i pokochałam od pierwszego użycia. Jeszcze po żadnej odżywce moje włosy nie były tak gładkie, delikatne i podatne na układanie jak po niej. Ma idealną konsystencję, doskonale rozprowadza się na włosach i bez problemu spłukuje. Efekt- włosy wygładzone jak tafla szkła, ładnie się układają, nie sterczą na wszystkie strony i pięknie pachną. Jest bardzo wydajna. Jedyny minus to dość wysoka cena, ale poluje zawsze na promocję.
    Zalety:
    • włosy gładkie i delikatne
    • nie puszą się, są zdyscyplinowane
    • ładnie się układają
    • wydajna
    • praktyczna opakowanie
    • przyjemny zapach
    • łatwo się nakłada i spłukuje
    Wady:
    • dość wysoka cena
  • 16 marca 2018 o 10:54
    efekt jak po kazdej odżywce
    Używałam jej razem z szamponem z tej serii. Odzywka zamknieta jest w czarnym opakowaniem z różowymi detalami i srebrna szata graficzną. Opakowanie jest w formie tubki, dzięki czemu łatwo się jej używa. Produkt ma ładny, słodki zapach, konsystencję lekką, bardziej zelowa niż kremową, ma mleczny kolor. Dobrze nakłada się ja na wlosy. Ja nakładam zawsze od ucha w dol, żeby nie przetluscic swieżo umytych wlosow, wmasowuje i spłukuję. Daje według mnie efekty jak kazda inna odzywka. Włosy są gładkie, miękkie, lśniące, dobrze się rozczesują. Jakiegoś rewelacyjnego wzmocnienia i zmniejszenia wypadania nie zauważyłam, jednak raz na jakiś czas można jej użyc szczególnie ze względu na ten efekt wygładzenia wlosow i samego zapachu :)
  • 7 września 2015 o 12:47
    Niezła ale nie moja bajka
    Odżywkę kupiłam bo polecała ją dziewczyna na blogu anwen. Miał to być hit dla cienkich włosów. Tyle że hitem miała być odżywka a ja kupiła kuracje bo tylko to znalazła, ;). Opakowanie fajne, różowo czarny desine nawet do mnie przemawia. Konsystencja typowo odżywkowa tylko trochę jakby bardziej klejaca. Zapach jakiś taki owocowo-malinowo-mdląco-sztuczy, ale ja już od dawna nie używam typowo drogeryjnych kosmetyków więc się odzwyczaiłam od tego typu woni. Co do działania to ta kuracja ma wzmacniać włosy i zapobiegać wypadaniu więc trzeba nałożyć ją na skalp. Niestety zawiera silikony a mój skalp tego nie toleruje więc tak jej nie przetestowalam. Na długości zachowuje się jak przeciętna silikonowa odżywka typu kallos algowy. Próbowałam jej też użyć jako b/s jak radzili na blogu anwen. I tu mała tragedia, mega oblepia wlosy, są doslownie jak pokryte miodem ( no troche przesadzam, miodem rozcieczonym ;), nie do rozczesania i matowe. Wg mnie absolutnie nie jest warta swojej ceny ( dalam za nią 17 zł) Podsumowujac, w skladzie naprawdę jest arginina( i to nie po zapachu, a calkiem wysoko w skladzie) i proteiny przenicy ( nie wiem czy to nie w tej samej postaci co w słynnym hair jazzie) więc myśle że dziewczy które np z powodzeniem stosują silikonowe szampony mogą spróbować jej działania przeciw wypadaniu. Ja jej wiecej nie kupię gdyż nie wyróżniła się niczym szczególnym Używam tego produktu od: Roku( nie, nie jest tak wydajna, po prostu stosowałam ją średnio raz w miesiącu bo jej nie lubiłam) Ilość zużytych opakowań: Jedno
    elbaa
    26 marca 2015 o 23:23
    Jestem zadowolona
    Plusy: - wygładza włos - ułatwia rozczesywanie - włosy są przyjemniejsze w dotyku - szybkość działania - zapach - opakowanie - cena Minusy: brak Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie