Maseczki klasyczne

Embryolisse Hydra Mask Maska Nawilżająca 60ml

EwaFox
    17 września 2017 o 21:07
    Maseczka
    Jedna z lepszy maseczek jaką do tej pory używałam , a było ich sporo. Nawilża,cera wygląda na wypoczęta i zadbaną. Pomaga po zabiegach dermatologicznych. Bardzo pomogła mi po zabiegach z kwasami jak i dermabrazji. Pieknie pachnie i jest bardzo wydajna.
    Zalety:
    • działanie
    • składniki
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 29 grudnia 2016 o 17:21
    bardzo przeciętna (oceniam na podstawie próbek)
    Używa od:próbka
    Otrzymałam kilka próbek tej maseczki przy zakupie kremu i bazy. Boję się używać masek, gdyż mam często pozapychaną skórę. Po nałożeniu na twarz poczułam lekko chłodząco-nawilżający efekt. Potrzymałam jakieś 15 minut. Po zmyciu maski skóra była wygładzona bez jakiegoś efektu wow. Nawilżenie powierzchowne, dostateczne. Maseczka zapchała mi chyba skórę, gdyż przez kolejny tydzień miałam wysyp pryszczy na brodzie. Moim zdaniem nie warto wydawać tyle pieniędzy. Ten sam efekt można mieć używając maseczkę za 10-20 zł. Średnio udany produkt. Mi bardziej odpowiadają maseczki firm AVA czy Lirene.
    klodek
    5 stycznia 2014 o 23:27
    Porządna
    Maseczki tej nie kupiłam a dostałam w prezencie. Po kilu użyciach wiem, że raczej sama bym jej nie kupiła. Maseczka nie ma co prawda żadnych wad, ale są maseczki o takim samym działaniu, które są dużo tańsze (Avene, La roche). Ta maseczka jest na prawdę bardzo przyjemna. Ma lekką konsystencję, pięknie pachnie i co najważniejsze dobrze nawilża i wygładza buzie. Cera długo po jej użyciu jest przyjemna w dotyku i się nie przesusza. Produkt ten również nie zapycha porów (a ja mam do tego tendencję) i nie podrażnia wrażliwej cery. A zatem maseczka świetna, ale cena wysoka. Nie widzę różnicy kiedy używam maski La rocha, więc nie widzę sensu przepłacać. Dodatkowo maseczka ta jest słabo dostępna w Polsce.