Maseczki klasyczne

Isana Avocado+Pro Retinol Maske Maseczka z retinolem do każdego rodzaju skóry

• 11 kwietnia 2025 o 0:43
    Cudo za 2 zł
    Podobnie jak wersja niebieska, super nawilża i wygładza. Stosowana na noc daje nam piękną bazę pod makijaż rano. Piękny zapach. Starcza na kilka użyć. W tej cenie najlepsza maseczka, jak dla mnie
    Zalety:
    • Wydajna
    • Nawilża
    • Wygładza
  • 9 marca 2025 o 20:14
    Fajnie nawilża
    Maseczkę kupiłam oczywiście w Rossmanie. W składzie znajdziemy m.in olejek migdałowy czy masło shea. Produkt mamy rozdzielony perforacją na 2 części o gęstej, kremowej konsystencji także jest ona wydajna. Maseczka bardzo dobrze nawilża cerę. Po użyciu twarz jest odświeżona i wygładzona. Jest bezpieczna dla wrażliwej skóry, nie podrażnia. Po upływie czasu można ją wklepać lub zmyć.
    • Skład
    • Nawilżenie
  • 27 lutego 2025 o 17:37
    Tanie cudo które zawsze musi być
    Maseczkę zawsze kupuję na promocjiw Rossmannie po kilka sztuk na zapas.Ma ona bardzo dobry skład.W składzie nie ma prawdziwego retinolu tylko jego najsłabszą formę. Daje niesamowite nawilżenie i ukojenie skórze w trakcie retinizacji.Odrazu koi i nawilża. Skóra jest odżywiona i nawilżona.Polecam.
  • 2 lutego 2025 o 18:34
    Kocham działanie, zapach i skład
    Była to moja jedna z pierwszych maseczek ever jaką zastosowałam w życiu i przepadłam tak mocno, że muszę mieć ją na półce w łazience nieustannie od kilku długich, dobrych lat. Jest to maseczka, która nie podrażnia, nie zapycha, nie uczula. Łatwo dostępna i niedroga. Pięknie się rozprowadza, pięknie się zmywa, pięknie pachnie i pięknie działa. Twarz po niej mi promienieje i czuje ona, że ją dobrze karmie. Polecam dorzucić przy najbliższej sposobności do koszyka, bo niewiele produktów mam jako 'must have' a ten zdecydowanie nim jest.
    Zalety:
    • Aplikacja
    • Działanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Nie doświadczyłam
    Iwona_C
    23 stycznia 2025 o 9:24
    Przyjemna w stosowaniu z dobrym działaniem i bardzo przystępną ceną.
    Maseczki to stały punkt pielęgnacji mojej cery .Te kremowe pojawiają się u mnie najczęściej, bo najbardziej je lubię. Po zastosowaniu nawilżającej maski od Isany przyszła kolej na maseczkę awokado i pro retinol. Opakowanie to podłużna saszetka zawierające dwie porcje maski, każda z nich posiada boczne nacięcia ułatwiające wydobycie produktu z opakowania. Saszetka jest przedzielona perforacją na pół bardzo łatwo podzielić ją na dwie części. Mamy tutaj ładną grafikę z widocznym owocem awokado i i zielonymi metalicznymi dodatkami. Z tyłu saszetki znajdziemy dokładny opis kosmetyku. Porcja maski na jedno zastosowanie to 8 ml. Maska ma treściwą kremową konsystencję w białym kolorze o bardzo przyjemnym roślinno-owocowym zapachu. Nie wiem czy jest tu wyczuwalny tytułowe awokado, a w każdym razie zapach mi odpowiada. W składzie znajdziemy glicerynę, olej słonecznikowy, olej roślinny, olej z słodkich migdałów, olej sezamowy, masło shea, ester retinolu i kwasu palmitynowego, witaminę E, ekstrakt z owoców granatu, wyciąg z awokado plus kilka konserwantów w fenoksyetanol pod koniec listy. Porcja porcja maski przeznaczona na jedno zastosowanie jest dobrze dobraną ilością i wystarczy na pokrycie grubą warstwą zarówno twarzy, szyi i dekoltu. Maska dobrze się wchłania i po 15 - 20 minutach jest zupełnie niewidoczna na twarzy, jednak wymaga zmycia bo pozostawia po sobie wyczuwalną warstwę, taką delikatnie przyschniętą i przy masowaniu skóry ta warstwa zaczyna się rolować. Działanie bardzo miło mi zaskoczyło, bardzo lubię maskę nawilżającą z tej linii a tu muszę stwierdzić że maska z awokado na mojej skórze zrobiła dużo lepszą robotę. Cera po zastosowaniu maseczki jest mocno wygładzona, skóra jest bardzo przyjemna w dotyku, nie zauważyłam rozświetlenia natomiast działanie pielęgnacyjne jest na dobrym poziomie. Od razu [o zastosowaniu produktu czułam nie tylko intensywne nawilżenie, ale skóra była także dobrze odżywiona i zregenerowana. Podczas noszenia maska nie powoduje żadnego dyskomfortu, nie podrażnia i nie zapycha cery. Wydajność bardzo dobra, cena bardzo atrakcyjna a i działaniu nic nie mogę zarzucić. Kolejna dobra propozycja maseczki od Isany. Zakupię ponownie.
    Zalety:
    • mocno kremowa konsystencja
    • świeży roślinno - owocowy zapach
    • wygładza skórę
    • nawilża, odżywia i regeneruje
    • bogaty skład
    • nie podrażnia
    • duża porcja na jedno zastosowanie
    • wygodne dwukomorowe opakowanie z ładną grafiką
    • atrakcyjna cena