WIZAŻ logo

4,9 (19)
8 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2026 o 20:57
    Piękny zapach
    Lista pór rokuJesień
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Odkryłam ten zapach nie dawno a nie mogę się z nim rozstać, przepiękny i kobiecy, ciepły, otulający zapach którym mogłabym się psikać dzień i noc! Uwielbiam!
    Zalety:
    • Trwały, piekny, kobiecy
  • 10 maja 2023 o 18:32
    Piękny zapach
    Lista pór rokuJesień
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Niedługo będę musiała pożegnać się z tym pięknym, kobiecym zapachem. Lubię wanilię w perfumach, a tutaj jest pięknie podana. Oprócz wanilii wyczuwam też czerwone owoce, one dodają początkowo nieco lekkości, ale szybko przechodzimy do sedna zapachu - czyli wspomnianej już wanilii z tonką i odległym echem nut drzewnych. Jest otulająco i lekko balsamicznie, ale wbrew pozorom nie jest to zapach tylko na chłodne dni - mnie pięknie wybrzmiewa też wiosną. dobrze wpisują się w modny obecnie trend zapachowy, i chociaż nie są szczególnie odkrywcze, to maja oprócz słodyczy również jakąś szlachetność w sobie. Życzyłabym sobie tylko większej trwałości i projekcji - początkowo jest na przyzwoitym poziomie, jednak szybko zapach robi się bliskoskórny i wtedy ponawiam aplikację.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 31 sierpnia 2022 o 12:51
    Hipnotyzująca róża
    Lista pór rokuZima
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    „Nocny skarb – do szaleństwa” Marka Lancôme to niekwestionowana królowa flankerów, która w swoim portfolio pod nazwą „Trésor” ma całą gamę siostrzanych zapachów, co rusz wypuszcza kolejne i kolejne zapachy. Linia „La Nuit Trésor” to zapachy zamknięte w buteleczkach o kształcie diamentu. Każdy produkt z tej linii charakteryzuje się pewnym szczegółem. W tym przypadku do szyjki flakonu dołączona jest czarna wstążeczka z nazwą perfum. Z samej tej nazwy możemy się spodziewać szaleństwa, czy też obłędu. Czy tak jest? I mamy tu na otwarciu soczystą gruszkę zanurzoną w herbacie earl grey. Gruszki w perfumach przeważnie spotykają się z moją dezaprobatę, jednakże w tym przypadku gruszka wypada naprawdę autentycznie. Następnie na pierwszym planie pojawia się bukiet z róży damasceńskiej i piwonii. Pachnie początkiem lata, rześko i słodko. Po dosłownie kilku chwilach pojawia się fasola tonka, tak dobrze mi znana z „Good Girl” Caroliny Hererry, któremu poświeciłam osobny wpis. Zauważyłam, że zapach ten bardzo się rozwija w różnych temperaturach: w chłodniejsze dni jest bardziej wyczuwalny ambroksan, a w upalne dni w dolnej nucie przebija się benzoes i nuty drzewne. To jest dokładnie ten zapach, który można poczuć przechodząc obok świeżo ściętego drzewa. Po około 10-15 minutach zapach staje się kremowo waniliowy, można sobie wyobrazić, że odeszliśmy już z naszym bukietem róż i piwonii od tego świeżo ściętego drzewa i jedynie w tle wyczuwalne są drzewo, tonka, gałka muszkatołowa i bardzo subtelna paczula. Bardzo lubię ten zapach. Jest bardzo kobiecy, głęboki zapach, który świetnie pracuje na skórze. Jest uniwersalny, nie ma wieku i jest to dobry pomysł w ciemno na prezent dla przyjaciółki jak i na dzień mamy. Trwałość: 4/5 Kompozycja: 5/5 Projekcja: 4/5 Cena: 2/5 Moja ocena: 4/5 Nuty głowy: czerwona porzeczka, różowy pieprz, gruszka bergamotka Nuty serca: róża damasceńska, fiołek, piwonia, jaśmin Nuty bazy: fasola tonka, wanilia burbońska, benzoes, gałka muszkatołowa, ambroksan, paczula, nuty drzewa
    Zalety:
    • trwałość, kompozycja zapachowa
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 28 kwietnia 2022 o 17:05
    Elegancki
    Lista pór rokuZima
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Początkowo ma lekko elektryzujący, charakter, a owoce nie są zlepkiem słodyczy i nie pachną tanio. Następnie piękny delikatny orient i wyczuwalna wanilia. nuty głowy: różowy pieprz, bergamotka,czerwona porzeczka, gruszka nuty serca: róża damasceńska, jaśmin,fiołek, piwonia nuty podstawy: wanilia bourbon, benzoes,gałka muszkatołowa fasolka tonka, paczula, nuty drzewne, ambroksan
  • 15 lutego 2022 o 14:16
    Słodycz nocy ♥ Szaleństwo miłości ♥ Euforia ♥ Dreszczyk emocji ♥
    Kupi ponownieTak
    Lista pór dniaNa wieczór
    Lista pór rokuLato
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Lancôme La Nuit Trésor à la Folie Słodycz nocy ♥ Szaleństwo miłości ♥ Euforia ♥ Dreszczyk emocji ♥ Zapach mocny, trwały i obłędny. Dla mnie to doskonałe odzwierciedlenie pożądania, euforii, fascynacji, zauroczenia , szaleństwa, wszystko to w czym się zatracamy się będąc zakochanym. Ten zapach to połączenie słodyczy, orientu z drzewnymi nutami, choć mam wrażenie , że każdy będzie odczuwał w tym coś jeszcze, coś co dla niego jest owym odzwierciedleniem miłosnego uniesienia, ja wyczuwam połączenie soczystej wiśni wraz z drzewnym aromatem pestki z wiśni. Na początku kiedy zapach dopiero jest aplikowany na ciało wyczuwam pieprzny zadziorny aromat zdecydowanie jest to różowa wersja , następnie kwiatowo - owocowe akcenty, bergamotka. Następnie kiedy zapach osiądzie na skórze wyczuwam kwiatowe akordy. Róża, jaśmin i piwonia, ale wszystkie czerwone i różowe wersje owych kwiatów. Na końcu zdecydowanie rytmu i fascynacji nadaje podstawa. Wanilia, coś alkoholowego jakby burbon albo brandy, fasola tonka, piżmo. La Nuit Trésor à la Folie to zapach miłości, pożądania, fascynacji, działa jak uzależnienie od tych emocji. Jest piękny, namiętny ale z cierpką i stroną. Idealnym odzwierciedleniem jest flakon, diament z ciemnego szkła, coś na wzór rubinu. Dodatkowym eleganckim akcentem jest czarna wstążka na której widnieje napis " à la Folie " co znaczy dosłownie " do szaleństwa " Przepiękny, uzależniający, budzący cudowne emocje zapach. Miłość, elegancja, pożądanie, bliskość, namiętność. Idealny na wieczór na randkę lub półprostą do łóżka. Zapach najlepiej utrzymuje się na natłuszczonej skórze, w okolicach uszu i na nadgarstkach, trwałość naprawdę zadowalająca.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie

szukaj