Pudry do twarzy

Eveline Cosmetics Variete, Light Reflecting Translucent Loose Powder Sypki puder do twarzy

Eveline
Sypki puder odbijający światło
Eveline Variete Puder Sypki Transparentny 6g
Eveline Variete Puder sypki Transparentny 6 g
Eveline COSMETICS Variete Transparentny puder sypki, 6 G

Nasi użytkownicy zostawili 290 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 22:54
    Fajny, ale bez szału
    Lekki, delikatnie kryjący. Zakupiony w Rossmanie za niezbyt wygórowaną cenę. Opakowanie podoba mi się najbardziej. Bardzo przyjemnie się go używa. Jest tak jak producent opisuje dosyć transparentny, ale jednak dosyć jasny (dla mnie za jasny).
    Zalety:
    • Z plusów opakowanie, sposób aplikacji (puder jest sypki i w opakowaniu jest mięciutki aplikator).
    Wady:
    • Minusem jest dość jasny kolor (mam bardzo jasną karnację, a jednak mi nie pasuje do końca).
  • 9 kwietnia 2025 o 14:45
    puder eveline
    Fajnie się sprawdza, ładnie matuje twarz. niektórym mogą przeszkadzać drobinki "brokat" widoczny na całej twarzy. zdecydowanie wolę wersję lawenda. mimo wszystko polecam
    Zalety:
    • puszek fajny gratis
    Wady:
    • wolę lawendowa
  • 25 marca 2025 o 16:46
    Puder
    Uważam że jest to puder godny uwagi, utrwala makijaż, zapewniając naturalne wykończenie. Ma lekką formułę, która nie obciąża skóry, a jednocześnie matuje i wygładza cerę, nadając jej promienny, zdrowy wygląd a co najważniejsze: nie podkreśla suchych skórek. Doskonały wybór dla osób szukających lekkiego, a jednocześnie trwałego utrwalenia makijażu, jednak ma on delikatnie błyszczące wykończenie więc nie sprawdzi się dla osób którego takiego efektu nie lubią, ja uważam że jest to fajny efekt, nie za mocny.
    Zalety:
    • Piękny puszek, odmienna formuła niż standardowe pudry
    Wady:
    • Mało produktu w opakowaniu
    AL3KSA
    5 marca 2025 o 14:47
    Puder Variete
    Używałam tego pudru przez długi czas i uważam, że pomimo tego, iż bardzo ładnie prezentuje się na twarzy, drobinki brokatu, które zawiera są zbędne. Osobiście lubię mieć zmatowioną skórę, a drobiny wyglądały jakbym nałożyła rozświetlacz na cała twarz. Opakowanie bardzo estetyczne, tak samo jak puszek, który zawiera.
    Zalety:
    • Wydajność, trwałość, ilość
    Wady:
    • Drobiny
  • 4 marca 2025 o 10:12
    Piękne rozświetlenie
    Ten puder to prawdziwa perełka wśród drogeryjnych produktów do makijażu! Już samo opakowanie zachwyca – dołączony śliczny puszek sprawia, że aplikacja jest wygodna i przyjemna. Produkt doskonale wygładza cerę, optycznie zmniejsza widoczność porów i świetnie utrwala makijaż, dzięki czemu wygląda on świeżo przez wiele godzin. Największym atutem są jednak delikatne, rozświetlające drobinki, które nadają skórze zdrowy, naturalny blask. Twarz wygląda promiennie i świeżo, ale bez efektu tandetnego brokatu – to bardziej subtelna, satynowa poświata. Dzięki temu puder świetnie sprawdza się zarówno do codziennego makijażu, jak i na większe wyjścia, kiedy chcemy uzyskać efekt nieskazitelnej, świetlistej skóry. Podsumowując, to świetny wybór dla osób, które szukają pudru wygładzającego i utrwalającego makijaż, ale jednocześnie nadającego cerze naturalnego blasku. Jeśli lubisz efekt glow i dobrze utrwalony makijaż, zdecydowanie warto go wypróbować!
    Zalety:
    • rozświetlające drobinki
    • dobre utrwalenie makijażu