Wody toaletowe damskie

Mango Lady Rebel Rock Deluxe EDT

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Isia13
    16 sierpnia 2018 o 15:37
    Mnie się bardzo podoba
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Tego zapachu używam głównie z próbek, pełnowartościowego flakonu nie zakupiłam ale jest na pewno w kolejce. Perfumy mają lekko zadziorny rys, bardziej agresywny zapach nie są wyłącznie kwiatowo dziewczęce, brak jest pudrowych nut które czasem wyczuwam w niektórych damskich perfumach. Nie jestem ekspertem potrafiącym idealnie rozłożyć zapach na czynniki pierwsze ale z pewnością jestem bardzo zadowoloną z niego konsumentką. Zapach utrzymuje się długo, mimo agresywniejszej nuty nie drażni. Dzięki temu, że nie ma w sobie raczej mocnych nut korzennych nadaje się (przynajmniej wg mnie) na cały rok.
    Zalety:
    • cudowna kompozycja z pazurem
    • utrzymuje się bardzo długo
    • nie jest duszący
    Wady:
    • nie trafia do mnie szata graficzna produktu
    W perfumerii
  • 3 czerwca 2018 o 12:51
    Intrygujący
    Miałam kiedyś tą wersję różową i byłam z niej bardzo zadowolona. Kupiłam tą całkiem przypadkowo na licytacji za niską cenę. I nie żałuję. Zapach bardzo podobny do tej różowej wersji, ale mocniejszy. Bardziej na wieczór. Jest mocny słodki, ale nie drażniący. Jestem zdziwiona tymi gorszymi opiniami, bo jest trwały. Następnego dnia jeszcze czuje ten zapach.
    Zalety:
    • Flakon ciekawy,
    • Bardzo dobra trwałość
    • Mocny, na wieczór
    • Cena, Kupiłam fuksem 100ml za 30 zł na licytacji :) Ale do 50 zł-60zl normalnie można kupić.
    Wady:
    • Atomizer ładnie rozpyla, ale cieknie trochę. W poprzedniej wersji miałam ten sam problem.
  • 21 marca 2017 o 0:56
    Plastikowa wersja In Black J. del Pozo
    Bardzo lubię wodę In Black wspomnianą w tytule i Lady Rebel Rock Deluxe mi ją przypomina - są to otulające wiśnie w czekoladzie, w wersji Mango nieco plastikowe, ale kiedy nabędzie się je za 50 zł w promocji, człek może być zadowolony. Na co dzień, zimą i jesienią, dla kobiet lubiących słodkie, lekko dymne zapachy, którym nie przeszkadza odrobina sztuczności. Jeśli zapach przypadnie komuś do gustu, polecam In Black :)
  • 26 listopada 2016 o 11:39
    Fajny słodziak :)
    Zapach zakupiony pod wpływem impulsu, gdy nie było mnie stać na Black XS i sprawiłam sobie taki oto zamiennik. Używałam tej wody z przyjemnością, była lekka, słodka i taka radosna, bardzo dobrze ją wspominam. Parę dni temu trafił do mnie używany flakon i doszłam do wniosku, że chyba już wyrosłam z takich dziewczęcych zapachów i jednak ciągnie mnie do czegoś cięższego. Są tu owoce i trochę kwiatów, całość jest mega słodka i o dziwo całkiem trwała (spokojnie wytrzymały dziś 8 godzin w pracy, ubrania pachną nadal) jak na wodę toaletową. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że po 2-3 godzinach zapach robi się odrobinę sztuczny. Nie do końca dobrze się w nim czuję gdy wchodzi w tę plastikową fazę. Bardzo podoba mi się kształt flakonu, ale ta naklejka jest taka "nastolatkowa" i od razu widać że to nie jest poważny zapach, ale też nie to producent nam obiecuje. Ogólnie całość mi się podoba, jest łatwa w noszeniu, raczej propozycja dzienna bo brakuje w niej jakiegoś cięższego akordu którego moglibyśmy się spodziewać po kolorze buteleczki.
    W perfumerii
    cora
    9 listopada 2015 o 16:21
    Lubię:)
    Propozycja marki Mango jest według mnie bardzo udana. Słodki zapach, mający w sobie beztroskie malinowo- karmelowe nuty, uwiódł mnie od początku. Zapach ten jest słodziutki, ale nie jest duszący, bardzo pięknie harmonizuje z moją skórą. Wesoła słodycz w wydaniu Lady Rebel nadaje się na imprezę wieczorem, na weekendy itp. Usłyszałam komplementy na temat pięknego zapachu, mając na sobie właśnie Lady Rebel Mango. Trwałość zapachu przyzwoita, jak na wodę intense jest super, u mnie trzyma się około 4 godzin. Lady Rebel przypomina mi FlowerBomb Victor& Rolf, naprawdę! Stanowi jej lżejszy odpowiednik, dla portfela też lżejszy, oczywiście;) Zazwyczaj nie gonię za nowościami perfumiarskimi, bardziej interesuje mnie problematyka pielęgnacji, mało znam perfum/EDP/EDT, ale Lady Rebel mam okazję przetestować w formie próbek otrzymanych w perfumerii Seph., jedną przy zakupach w sklepie stacjonarnym, drugą- w paczce otrzymanej online. Nie wykluczam zakupu. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 szt. á 1,5 ml