Wody toaletowe damskie

C-Thru Harmony Bliss EDT

• 19 sierpnia 2024 o 23:15
    Kosmetyki od marki C-Thru nie są mi zbyt mocno znane. Kiedyś, kiedy to jeszcze pracowałam w drogerii zauważyłam, że sporo osób się na nie decyduję jednak ja jakoś nigdy nie czułam do nich zainteresowania. Pewnie było by tak dalej gdyby nie fakt, że ostatni otrzymałam w formie prezentu zestaw wody toaletowej wraz z dezodorantem o zapachu Harmony Bliss. Nie ukrywam, że już po otrzymaniu tych kosmetyków zaczęłam być bardziej ciekawa czym tak naprawdę będą w stanie mnie zaskoczyć i zaczęłam ich regularnie stosować aż w końcu zużyłam całe opakowania. Na zapachach nie znam się za dobrze, mam swoje ulubione nuty po które sięgam najczęściej jednak ostatecznie z serią Harmony Blis dość się polubiłam. Wodę toaletową posiadam w wersji opakowania o pojemności trzydziestu mililitrów. Jej cena regularna wynosi około osiemnastu złotych, także jak na tego typu kosmetyk jest to dość atrakcyjna propozycja. Flakon jest szklany i przeźroczysty, umieszczono na nim etykietkę z motywem różowych piór oraz nazwą kosmetyku. Sam aplikator działa bez zarzutu. Woda ta zdecydowanie nie będzie propozycją dla każdego. Jest to bardziej słodko-owocowy zapach, moim zdaniem idealne na lato czy koniec wiosny. Ewidentnie czuć tutaj truskawkę, mandarynkę, różę czy inne, kwiatowe kompozycję. Na samym końcu wysuwa nam się piżmo. Sama trwałość tej propozycji jak na cenę jest naprawdę bardzo dobra. Woda toaletowa Harmony Bliss to ciekawa, letnia propozycja, idealne bardziej na dzień niż na większe wyjścia. Nuty zapachowe są słodkie, owocowe i lekko kwiatowe. Myślę, że jestem w stanie polecić tę propozycję, zwłaszcza za tę cenę.
    • Aplikator
  • 3 maja 2023 o 12:21
    Lubię ten zapach
    C-Thru Harmony Bliss ma naprawdę ciekawy fakonik, który od razu wpadł mi w oko. Zapach określiłabym jako kwiatowy z lekko słodkimi owocowymi nutami. Nie jest mdły ani męczący. Moim zdaniem jest idealny na wiosnę i lato. Mógłby być nieco trwalszy, ale i tak nie ma tragedii.
    W perfumerii
    DomFra
    19 września 2022 o 12:20
    Przyjemny na zwyczajny dzień
    Wodę toaletową kupiłam na wyjazd do Grecji, ponieważ zapach kojarzył mi się z wakacjami w ciepłych krajach, a flakon wyglądał na porządnie wykonany. I tak też było. Zapach wody nie jest zbyt słodki, raczej kojarzył się z kwiatami i odrobiną cytrusa. Mi się podobał, ale jak wiadomo, jest to kwestia gustu. Zapach bardzo długo utrzymywał się na ubraniu, zdarzało się, że czułam go jeszcze wieczorem. Co do flakonu o pojemności 30 ml– został bardzo dobrze wykonany, bez problemu przetrwał wszystkie podróże i nigdy nie rozlał ani grama wody toaletowej. Również bez problemów aplikowałam „perfumy”; atomizer nie rozpylał ani za mocno ani za słabo. Nie brudziły też ubrań. Urocze szklane kuleczki wewnątrz opakowania tylko dodawały ogólnego uroku. Dodam jeszcze, że data PAO wynosi 36 miesięcy, co dla mnie jest bardzo wygodne, gdyż używam perfum z zależności od nastroju i zawsze mam otwartych kilka różnych buteleczek. Woda toaletowa dobrze spełniła swoje zadanie zarówno na wakacjach jak i w dniu codziennym (nie używałam jej na wieczór czy wielkie wyjścia). Kupiona na promocji za niespełna 30 PLN okazała się przyjemnym zakupem. Niczego więcej nie oczekuję za taką cenę.
    Zalety:
    • łądny zapach,
    • trwałość,
    • opakowanie,
    • cena w promocji,
    Wady:
    • nie zauważyłam.
    W perfumerii
    Anyk
    26 września 2021 o 20:55
    Piękny zapach
    Bardzo delikatny zapach drzewno- kwiatowy idealny na codzienne wyjścia. Długo się utrzymuje na ciele oraz na ubraniach Godny polecenia. Idealny na prezent dla wyjątkowej osoby , Nadaje się do torebki.
    • Szklane opakowanie
    • Drzewno-kwiaty zapach
  • 4 maja 2021 o 20:56
    Pospolity zapach
    Perfumy drzewno - kwiatowo - cytrusowe. Zapach lekki, świeży, zwiewny. Idealny na codzień. Zapach nie wyróżnia się na tle innych. Jest pospolity. Perfumy nie są intensywne, ani trwałe. Posiadają ładny flakon. Atutem jest niska cena oraz dostępność.