Płyny do demakijażu

Avene CLEANANCE Woda micelarna 400ml
Avène Cleanance Woda micelarna 400 ml

• 27 listopada 2024 o 7:19
    Poprawny
    Poprawny oznacza, że robi wszystko to, co powinien robić płyn micelarny. Zmywa makijaż, nie podrażnia skóry, nie szczypie w oczy. Oczywiście opisywane działanie pielęgnacyjne jest dla mnie na wyrost, bo taki płyn powinno się zmywać tak czy inaczej. Nawet samą wodą, jeśli lubi ktoś używać takiego produktu np. do oczyszczania twarzy rano. Duże opakowanie też na plus, bo o dziwo płyn, a raczej woda według producenta, jest bardzo wydajna. Na jakiejś promocji na pewno kupię ponownie.
  • 18 września 2022 o 11:14
    Lubię tą wodę
    Woda micelarna świetnie oczyszcza skórę z zanieczyszczeń i makijażu po całym dniu. Stosuję codziennie od miesiąca i muszę przyznać, że dobrze sobie radzi z makijażem, nawet wodoodpornym. Bardzo lubię i szczerze polecam. Świetnie się sprawdza przy mojej mieszanej cerze. Jedyny minusik to bardzo sztywna butelka, której nie idzie nacisnąć, żeby wyleciało więcej produktu... a jak się uda nacisnąć to wypływa zbyt dużo... Moja skóra bardzo dobrze toleruje tą wodę, nie jest podrażniona, ani przesuszona. Cena bardzo przyjemna, a na promocji to już w ogóle opłaca się kupić. :)
  • 16 września 2020 o 16:06
    Odświeżenie na wysokim poziomie
    Kupiłam kiedyś tę wodę w aptece w zestawie z innym produktem marki Avene. Mam zaufanie do aptecznych marek, zazwyczaj stosowanie dermokosmetyków służy mojej mieszanej cerze. Opakowanie bardzo mi odpowiada. Butelka jest poręczna i przezroczysta, co pozwala kontrolować stopień zużycia. Buteleczka ma zamknięcie na tzw. „klik”, co jest wygodną i higieniczną opcją. Sama woda jest skuteczna. Dobrze oczyszcza, będąc jednocześnie łagodna dla twarzy. Nie ma konieczności zmywania jej. Koi skórę, wycisza ją, łagodzi ewentualne podrażnienia -to wszystko na pewno także dzięki obecności wody termalnej. Ja domywałam nią resztki makijażu po uprzednim zastosowaniu żelu i w takiej formie spisywała się świetnie. Zapach bardzo przyjemny, dość typowy dla tej grupy produktów -delikatny, nienachalny, świeży. Cena nie jest najniższa, ale produkt jest warty takich pieniędzy. Polecam szczególnie osobom, które potrzebują solidnego oczyszczenia a jednocześnie łagodnego kosmetyku.
    Zalety:
    • dobrze doczyszcza i odświeża skórę
    • świeży zapach
    • nie podrażnia
    MagFifi
    2 maja 2020 o 13:22
    Bardzo fajna woda micelarna
    Woda micelarna przeznaczona jest do twarzy i oczu dla skóry tłustej z niedoskonałościami ale ja posiadam cerę suchą i u mnie świetnie się sprawdza. . Opakowanie jest ładne przezroczyste dzięki temu widzimy ile produktu zużywamy zawiera 100ml więc wszędzie się zmieści A aplikacja bardzo wygodna na klik ,dobrze trzyma więc śmiało można zabrać w podróż bez obawy że się wyleje. . Woda termalna przyjemnie pachnie, konsystencja płynna naniesiona na płatek kosmetyczny dobrze i delikatnie usuwa zanieczyszczenia i makijaż twarzy i oczu bez koniecznosci spłukiwania. Daje ona ukojenie skórze i łagodzi podrażnienia. Pozostawia ją oczyszczoną, odświeżoną i dobrze nawilżoną. Produkt nie uczula i nie wysusza mojej suchej skóry i jest wydajny. ZALETY: -oczyszcza -odświerza -łagodzi -koi -nawilża -nie uczula -nie wysusza -ładny design
  • 20 kwietnia 2020 o 13:29
    Poprostu świetna
    Woda przeznaczona jest do oczyszczania skóry tłustej i w pełni spełnia obietnice producenta. Używam już 6 opakowania i nie zauważyłam przesuszenia skóry, dodatkowych wyprysków lub innych niespodzianek ZALETY dobrze oczyszcza nie pozostawia lepiącego filmu wydajna zmywa makijaż
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Nie zauważyłam
    Drogeria Super-Pharm