Wody toaletowe damskie

E-Glamour.pl
Bruno Banani Pure Woman woda toaletowa 50 ml
Bruno Banani Pure Woman woda perfumowana dla kobiet 30 ml
Bruno Banani Pure Woman, 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 301 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 marca 2025 o 11:50
    KOCHAM TEN STYL...
    Kocham styl tej wody - flakon bardzo elegancki a na dodatek w kuszącym różowym kolorze. Atomizer bardzo wygodny i co najważniejsze występuje w kilku wariantach pojemnościowych. Ja zawsze kupuję 50 ml bo idealnie mieści mi się do torebki. Zapach zniewalająco słodkich owoców - wyczuwam piwonie i fiołka. Zapach utrzymuje się długo - dla mnie bardzo ładna.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, piękny owocowy zapach, trwała
  • 28 listopada 2024 o 21:06
    Skojarzenia ze ślubem
    Pure Women wybrałam sobie sama w drogerii Rossmann zanim tam pracowałam. Muszę przyznać, że to ten fikuśny flakon zwrócił moją uwagę, a w momencie kiedy powąchałam skojarzenia były jednoznaczne. Frezja to mój ulubiony kwiat jako prywatę dodam, że na ślub cywilny wybrałam właśnie bukiet frezji. Zużyłam już pół flakonu i wciąż mi się podoba. Zapach jest słodki kwiatowy, ale jednak nie przesadzony. Jeżeli dodatkowo poza ustalone miejsca spryskamy nasze rzeczy np szal będzie dodatkowo nośnikiem zapachu i go podbije. Można go nosić codziennie lub eleganckie wyjście w zależności od nastroju.
    • trwałość
    • flakon
    Wady:
    • Nie mam uwag
    BlueBun
    20 września 2024 o 9:59
    Wesoły. Na każdą okazję.
    Dostałam na urodziny od męża i już kończę. Jednak markę BB znam bardzo dobrze . Większość ich zapachów mi pasuje. Ten jest wprost uroczy, wesoły, pozytywnie owocowy i słodki. Czuć w nim czerwone słodko-kwaskowate porzeczki. Potem dochodzą kwiaty i słodycz mango z wanilią. Ta mieszanka słodyczy i kwaskowości to jest to co lubię i co nadaje im urok. Na każdą okazję i porę roku. Używałam latem w gorące dni i nie męczyły. Buteleczka niczego sobie. Wracam do nich regularnie. Polecam.
    Zalety:
    • zapach wesoły, pozytywny
    • owocowy / owocowo-kwiatowy
    • słodko-kwaskowaty
    • trwałość ok. Ale nie największa!
    • Butelka niczego sobie.
    Wady:
    • Cena regularna w niektórych drogeriach trochę przytłacza.
    • Lepiej szukać online.
    • Za regularną cenę to trwałość jednak nie najlepsza.
    Mela345
    18 września 2024 o 22:39
    HIT ZAPACHOWY!
    Od momentu powąchania tego cuda w drogerii nie mogłam przestać o nim myśleć. Totalnie zawrócił mi w głowie. Jak zwykle gdy wybieram zapach to najpierw szukam czegoś co mi się podoba psikając na papierki, a jak już znajdę to 'coś' psikam na nadgarstek i wychodzę by przetestować go na dłuższą metę. Wychodząc z Pure Women czułam jakby mnie nadgarski uwodziły????. Bardzo kobiece, słodko-cytrynowe nuty. To mój zapach! Ta woda toaletowa niestety nie utrzymuje się zbyt długo, w związku z tym flakonik 30ml mam doslownie na chwilę, wydajność jest bardzo zła. Zauważyłam natomiast że wyszła jeszcze woda perumonowana oraz perfumy w pen-ie zapachu Pure women, więc na pewno spróbuję. Polecam! Ps.: uważajcie na testery w drogeriach Pure women ma podobne opakowanie oraz wygląd butelki do innego zapachu o nazwie women best- który już nie jest taki świetny./
  • 1 września 2024 o 15:55
    Bruno banani, Pure woman
    Bruno Banani to perfumy, które przyciągają uwagę swoją świeżością, ale jednocześnie emanują ciepłem i kobiecym urokiem. Wyczuwalne są owocowe nuty, wśród nich jest słodka mandarynka, delikatna frezja oraz czarna porzeczka. Zapach jest trwały i ciepły, co sprawia, że idealnie sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i podczas wieczornych wyjść. Flakon Bruno Banani Pure Woman jest zgrabny i stylowy, o charakterystycznym zakrzywionym kształcie, który podkreśla jego nowoczesny i figlarny charakter. Trwałość również jest bardzo dobra, jak za taką cenę.
    W perfumerii