Tusze do rzęs

Lovely Volume Booster Mascara Tusz do rzęs

Lovely Tusz mascara rzęs VOLUME BOOSTER

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Tronina
    23 lutego 2023 o 23:22
    Dramat
    Tusz być może pogrubia rzęsy, jednak koszmarnie się rozmazuje. Po ok. pół godziny robi pod oczami "efekt pandy". Do tego ma nieprzyjemną w stosowaniu szczoteczkę. Nigdy więcej .... nie wart nawet 10 zł w promocji.
    EmilieF
    17 lutego 2023 o 15:30
    Dobry i tani
    Tusz ten kupiłam na promocji w Rossmanie. Nie czytałam o nim wcześniej. Po prostu skończył mi się tusz i potrzebowałam jakiegoś nowego. Był naprawdę śmiesznie tani (na promce można go dostać za około 8 zł). I ku mojemu zdziwieniu okazał się naprawdę fajny. Teraz mam już drugie opakowanie tego produktu. Po pierwsze tusz ma świetną silikonową szczoteczkę z długimi ząbkami , które pomagają fajnie rozczesać rzęsy. Osobiście nie znoszę szczoteczek z włosia. Jestem posiadaczką naturalnie długich rzęs wiec szybkie podkręcenie zalotką i jedna warstwa tego tuszu robią robotę. Rzęsy są ładnie podkreślone, lekko pogrubione i wydłużone. Co ważne nie skleja rzęs. A efekt pozostaje ze mną właściwie przez cały dzień. Nic się nie wykrusza i nie obsypuje. Nie wiem skąd takie opinie od reszty dziewczyn. Może to kwestia jakiś zwietrzałych egzemplarzy. Ja osobiście polecam, zwłaszcza za tak niską cenę.
    Zalety:
    • Ładnie podkreśla, pogrubia i wydłuża rzęsy
    • Świetna szczoteczka
    • Nie uczula
    • Bardzo dobra cena jak za taka jakość
    • Nie obsypuje się
    • Nie skleja rzęs
  • 5 maja 2022 o 16:40
    Jakby odżywia ....
    Tusz nie skleja rzęs, na szczoteczkę nabiera się odpowiednia ilość produktu. Po dwóch warstwach mamy pięknie podkreślone oczy z wachlarzem estetycznie rozdzielonych rzęs, które rzeczywiście są nieco uniesione i podkręcone. Kolor - głęboka czerń, tak jak obiecuje producent. W ciągu dnia nie osypuje się. Dodatkowo zauważyłam że jakby odżywiał moje rzęsy bardziej je zagęścił ale to chyba zasługa olejku rycynowego w składzie lub pantenolu i jedwabiu
    Zalety:
    • Efekt
    • Nie skleja
    • Nie obsypuje się
    • Aplikator
    Wady:
    • Dostępność
  • 19 października 2021 o 10:27
    Beznadzieja
    Niestety nie polecam tuszu. Skusilam się niską ceną lecz zmarnowałam tylko pieniądze. Tusz wyschnięty i osypujący się. Prawie nie widać na rzęsach, w żaden sposób ich nie wydłuża i nie pogrubia.
  • 15 lutego 2021 o 22:45
    Nie mogę polecić.
    Tusz kupiłam z ciekawości. Już sam opis mnie zaintrygował: wszechstronna maskara z jedwabiem, d-pantenolem i kolagenem. Pomyślałam- to musi być super. Nic bardziej mylnego. Cały czas się zastanawiam, na czym miała polegać ta wszechstronność. Tusz ten, w moim odczuciu, nie spełnia podstawowych wymagań. Już po pierwszym użyciu niemiłosiernie się kruszył. Godzinę po wyjściu z domu, miałam pod oczami czarny osad. Wyglądałam jak po całonocnej imprezie. Takie rzeczy mogłyby się zdarzyć przy starym produkcie, po pierwszym otwarciu jest to niedopuszczalne. Kolejnym minusem jest brak pożądanego efektu. Oczekiwałam podkreślenia rzęs. Tymczasem, aby jakikolwiek efekt był widoczny, musiałam poświęcić kilka minut. To jedno z największych rozczarowań kosmetycznych w ostatnim czasie. Jedynym atutem jest precyzyjna szczoteczka i niska cena. Nie polecam.
    Zalety:
    • produkt niezgodny z opisem
    • kruszy się
    Wady:
    • cena,
    • szczoteczka

Zobacz także inne Tusze do rzęs