Tusze do rzęs

Rimmel Mascara Volume Thrill Seeker Brown Black 8ml
Rimmel Volume Thrill Seeker Tusz do rzęs, Black Black 8 ml
Rimmel Tusz do Rzęs Wonder'volume Thrill Seeker Extreme Brown
Rimmel Volume Thrill Seeker

Nasi użytkownicy zostawili 292 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 marca 2025 o 22:27
    Tusz Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker Extreme black
    Tusze do rzęs Rimmel mają swoją renomę wśród miłośniczek makijażu, a Wonder'Volume Thrill Seeker Extreme Black Mascara z pewnością zasługuje na uwagę. Oto krótka recenzja tego produktu, bazująca na jego właściwościach i działaniu. ### Opakowanie Tusze Rimmel zawsze przyciągają uwagę swoim nowoczesnym designem, a Wonder'Volume Thrill Seeker nie jest wyjątkiem. Smukłe, stylowe opakowanie w intensywnych kolorach sprawia, że produkt wygląda elegancko i nowocześnie. Aplikator ma odpowiednią wielkość i kształt, co ułatwia precyzyjne nakładanie tuszu. ### Konsystencja i aplikacja Konsystencja tuszu jest odpowiednio gęsta, co zapewnia dobrą przyczepność do rzęs. Formuła jest kremowa, co ułatwia równomierne rozprowadzenie produktu. Szczoteczka ma unikalny kształt, który pomaga w dotarciu do każdej rzęsy, zarówno tych krótszych, jak i dłuższych. Dzięki niej można uzyskać efekt mocno podkreślonych, wydłużonych i pełnych objętości rzęs. ### Efekt Wonder'Volume Thrill Seeker Extreme Black Mascara z powodzeniem spełnia obietnice producenta. Rzęsy są wyraźnie wydłużone, a efekt objętościowy jest zauważalny już po pierwszej warstwie. Dzięki intensywnej czerni rzęsy wyglądają na bardziej wyraziste i dramatyczne. Produkt dobrze utrzymuje się przez cały dzień, nie kruszy się i nie odbija na powiekach, co jest dużym plusem. ### Demakijaż Jednak, jak to często bywa z tuszami o dużej trwałości, demakijaż może być nieco trudniejszy. Zaleca się używanie demakijażu na bazie oleju, aby skutecznie usunąć tusz bez podrażnień. ### Podsumowanie Rimmel Wonder'Volume Thrill Seeker Extreme Black Mascara to świetny wybór dla osób, które szukają tuszu, który zapewni intensywne podkreślenie rzęs, ich wydłużenie oraz objętość. Jego trwałość i efekt są na wysokim poziomie, co czyni go konkurencyjnym produktem na rynku. Choć demakijaż może wymagać nieco więcej wysiłku, to efekt końcowy z pewnością wynagradza ten mały niedogodność. Gorąco polecam ten tusz każdemu, kto pragnie podkreślić swoje rzęsy w efektywny sposób!
    Natx88
    8 lutego 2025 o 22:26
    Super ale trochę się ściera
    Szczoteczka jest gruba i gęsta co dla moich długich ale rzadkich rzęs sprawdza się wyśmienicie ponieważ są one pogrubione, ale nie sklejone tylko rozdzielone oraz nadaje im on objętość. Też trochę wydłuża. Nie obsypuje się na powieki ale niestety trochę się ściera bo po długim dniu noszenia i jak zdąży mi się potrzeć oczy to mam wrażenie że znika i pod koniec dnia już go nie ma na rzęsach. Mimo tego bardzo go lubię i zużyłam już kilka opakowań. Zawiera pielęgnujace składniki więc odżywia tez rzęsy za każdym razem co uważam jest bardzo dobrym pomysłem że strony producenta.
  • 3 listopada 2024 o 9:03
    Tusz spełnia swoje zadanie i łatwo się zmywa
    Moje rzęsy z natury są dość podkręcone i gęste. Najlepiej sprawdzają mi się tusze z naturalną szczoteczką. Grube szczoty powodują na moich rzęsach piękny efekt objętości i rozdzielenia. Tusz od rimmela oprócz dużej szczoteczki posiada także intensywny kolor. Łatwo aplikuje się na moje rzęsy. Jak mam być szczera to znam inne tusze, niestety z wyższej półki cenowej, które dają lepszy efekt. Mimo to, jak na tusz za ok 20 zł kupiony na promocji mogę go polecić.
    Zalety:
    • nie osypuje się
    • łatwo się zmywa
    • daje efekt rozdzielonych, wydłużonych rzęs
    • buduje objętość na rzęsach
  • 3 października 2024 o 7:59
    Masakra a nie mascara
    Kupiłam ją zachęcona obietnicą gęstych i długich rzęs a jedyne co zrobiła to posklejała i obciążyła. Po około godzinie tusz zaczął się kruszyć. Szczoteczka powinna być fajna a w użyciu okazuje się bardzo nieporęczna.
    Zalety:
    • Opakowanie, kolor
    Wady:
    • Trwałość, kruszeje
  • 9 sierpnia 2024 o 17:39
    Uwaga na wrażliwe oczy, może podrażniać
    Moje oczekiwania: Na wstępie powiem, że tusz trafił do mnie zrządzeniem losu - szukałam czegoś nowego dla moich prostych, dość długich rzęs i byłam znudzona tymi samymi, silikonowymi szczoteczkami. Dlatego już na wstępie musiałam pożegnać się z wizją podkręconych rzęs. Nie poddając się jednak szukałam na niego sposobu. Czy mimo wszystko tusz Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker w kolorze Extreme Black spełnił moje oczekiwania? Działanie: Według producenta tusz ma dokładnie, ale bez obciążenia pokryć rzęsy tuszem dla efektu długich i gęstych rzęs. Efekt można budować, bo formuła nie tworzy grudek i się nie rozmazuje, a dodatkowo panthenol pielęgnuje włoski. Brzmi dobrze, prawda? W moim przypadku jednak takie działanie uzyskiwałam jedynie nakładając Thrill Seeker na przygotowane już innym, zaufanym tuszem rzęsy (rozdzielone, wyczesane i podkręcone). Wtedy efekt ekstra czarnych, zauważalnie grubszych i DUŻYCH rzęs był widoczny. Ale chyba nie tak to powinno wyglądać. Szczoteczka i opakowanie: Szczoteczka w kształcie klepsydry miała podkreślać każdą rzęsę, ale w przypadku moich dość długich i prostych włosków szybko można osiągnąć efekt pajęczej nóżki. Nie ma mowy o wyczesaniu rzęs bo ilość tuszu na to nie pozwala, a wielkość szczoty gwarantuje ubrudzenie powieki jeśli podejmuję próbę dotarcia do nasady rzęs czy w kąciki zewnętrznym. Trwałość: Tusz bardzo długo po otwarciu był ekstremalnie mokry i jego odparowywanie po użyciu podrażniało mi oczy. Łatwo też było odbić rzęsy na dolnej lub górnej części oka, nawet po skończonym makijażu (kichnięcie kończyło się totalnym bałaganem). Kiedy kosmetyk trochę odleżał używało mi się go już o wiele lepiej, ale nadal podrażniał moje oczy i robił to właściwie do samego końca. Zgodnie z obietnicą producenta nie osypywał się i trwałość oceniam naprawdę dobrze. Ma to jednak swoje minusy, szczególnie kiedy przechodzimy do demakijażu. Demakijaż: Czy na co dzień potrzebuję tuszu, który zmywam najpierw płynem micelarnym (najlepiej dwufazowy), a potem olejkiem? No nie bardzo. Ekstremalna czerń dobrze sprawdza się przy wieczorowym makijażu, kiedy zależy nam na super trwałości. Dodatkowo podczas zmywania tuszu znanymi mi kosmetykami wracał problem podrażnienia… Podsumowanie: Nie polubiłam tuszu Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker. Podrażnienie oczu (przy nakładaniu i zmywaniu), szukanie dla niego odpowiedniej „bazy” (standardowa baza z Eveline której używam nie dała mu rady) i problem z demakijażem nie jest wart tego efektu. Być może jeśli macie grube, sztywne włoski, które potrzebują koloru i pogrubienia (czego serdecznie zazdroszczę) to będzie tusz dla Was. Ja już nie patrzę w stronę tej serii, chociaż widziałam już kilka innych wariantów.
    Zalety:
    • głęboki, czarny kolor
    • efekt „mokrych” rzęs
    Wady:
    • tworzy efekt pajęczej nóżki
    • podrażnia wrażliwe oczy
    • ciężko pomalować rzęsy u nasady (wielka, tradycyjna szczota)
    • stawia opór podczas zmywania
    • cena do zaakceptowania tylko w promocji

Zobacz także inne Tusze do rzęs