WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Wonder Match, Volume & Length Mascara Pogrubiająco-wydłużający tusz do rzęs

Eveline Wonder Match Pogrubiająco-Wydłużający Tusz do Rzęs
Eveline
Pogrubiająco - wydłużający tusz do rzęs
EVELINE Wonder Match Tusz Do Rzęs Intense Black 7ml
Eveline Wonder Match Intense Black Tusz do rzęs 7 ml

Nasi użytkownicy zostawili 117 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 maja 2025 o 13:01
    Uwielbiam ten tusz
    To już moje 2 opakowanie i chętnie do niego wracam. Z natury mam długie rzęsy, ale to jak ten tusz potrafi je eksponować robi niesamowity efekt. Za każdym razem słyszę opinie o moim rzęsach i pytania jakiego tuszu używam. Miałam wiele tuszy do rzęs, niektóre nawet marek premium, które nie potrafiły tak unosić i pogrubić rzęs. Także naprawdę polecam!
    Zalety:
    • świetnie unosi rzęsy i pogrubia
    • nie robi grudek
    Wady:
    • wydajność mogłaby być lepsza, bo szybko zasycha po ok miesiącu stosowania tusz już jest lekko przyschnięty
    dhajka
    27 marca 2025 o 18:00
    Unosi rzęsy od nasady, pogrubia i wydłuża.
    Maskara Eveline Cosmetics Volume&Length posiada eleganckie złote opakowanie. Dobrze wyprofilowana szczoteczka precyzyjnie rozdziela moje krótkie, pozbawione objętości rzęsy. Unosi je od nasady, pogrubia i wydłuża. Dociera bezproblemowo do każdej rzęsy nawet tej najkrótszej. Do pięknego looku wystarczy jedna warstwa tuszu. Rzęsy nie są posklejane i mają sporą objętość. Oko wygląda na większe. Maskara jest wydajna. Używam jej regularnie od około trzech miesięcy. Jest trwała. W ciągu dnia nie osypuje się ani nie odbija na powiekach. Bardzo dobra jakość w dobrej cenie.
  • 22 marca 2025 o 19:08
    I pogrubia i wydłuża
    Tusz zakupiłam w Rossmanie za ok.27 zł zachęcona jego wegańską formułą. Ponieważ jestem posiadaczką wrażliwych oczu zwracam uwagę na skład produktu. Ten jest ok a szczoteczka, która wykonana jest z silikonu dokładnie rozczesuje i rozdziela rzęsy. Tusz wydłuża i pogrubia rzęsy. Nie tworzy grudek, nie sypie się i nie skleja mimo że nakładam podwójną warstwę dla mocnego efektu. Tusz jest trwały i utrzymuje się przez cały dzień na czym mi zależy. Nie szczypie i nie podrażnia oczu.To dobry produkt w dobrej cenie.
    Zalety:
    • Skład
    • Pogrubia
    • Wydłuża
    laluska
    3 grudnia 2024 o 17:57
    Świetny tusz w dobrej cenie
    Skusiłam się na ten tusz po przeczytaniu pozytywnych opinii i taką też sama dodam. Tusz zamknięty jest w ładnym opakowaniu, posiada silikonową szczoteczkę, która pozwala nałożyć odpowiednią ilość produktu. Rzęsy są dokładnie pokryte tuszem, szczoteczka dokładnie rozczesuje i rozdziela włoski. Moje rzęsy z natury są krótkie i rzadkie, natomiast po użyciu tego tuszu są widoczne wydłużone i pogrubione. Ładnie się zakręcają, wyglądają jak po laminacji. Trwałość jest super, wytrzymuje pot, deszcz, po całym dniu wygląda dobrze. Nie osypuje się, nie odbija na powiece. Polecam
    • Działanie
  • 17 sierpnia 2024 o 1:47
    Spektakularne Rzęsy w Jednym Pociągnięciu – Testuję Wonder Match Mascara od Eveline!
    Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje rzęsy są nie tylko znacznie dłuższe, ale też wyraźnie pogrubione. Formuła jest lekka, ale jednocześnie daje naprawdę spektakularny efekt. Co ważne, tusz nie skleja rzęs, co często jest problemem przy tego typu produktach. Każda rzęsa jest idealnie rozdzielona, a całość wygląda naturalnie i elegancko.Podoba mi się też trwałość – tusz utrzymuje się przez cały dzień bez osypywania czy rozmazywania, nawet w trudniejszych warunkach, jak upały czy wilgotność. Aplikator jest precyzyjny, co ułatwia nałożenie produktu nawet na najkrótsze rzęsy w kącikach oczu.Podsumowując, Eveline Wonder Match Mascara spełnia swoje obietnice – rzęsy są zarówno dłuższe, jak i bardziej gęste, a efekt utrzymuje się przez cały dzień. To zdecydowanie jeden z lepszych tuszy, jakich miałam okazję używać, i na pewno zostanie na stałe w mojej kosmetyczce.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl