Kremy uniwersalne

Apis Bogactwo Miodu, Krem nawilżający z miodem i kozim mlekiem

• 22 lutego 2022 o 20:46
    Zawodzi
    Krem mnie zawiódł. Miałam wcześniej inną wersję, żurawinową. Była super. Uznałam, że ta miodowa z kozim mlekiem będzie strzałem w dziesiątkę na zimę. A tu lipa, bo nie jest. Mimo że krem jest nawet konkretny, to efektów nie widać. Od kilku tygodni mam przesuszoną skórę i krem niestety wiele nie daje. Jestem zawiedziona, bo zwykle dotychczasowe kremy potrafiły jakkolwiek nawilżyć. Ten ma problem z tym podstawowym zadaniem. Wieczorem skóra jest już lekko ściągnięta i nie czuję się komfortowo. Dodatkowo zapycha moją cerę. Produkt zamknięty jest w opakowaniu z dużą pompką. To jest wygodne, można wydobyć tyle produktu, ile się chce. Jest też dość wydajny, na moją niekorzyść, bo nie sprawdza mi się... :( Krem jest dość treściwy, o białym kolorze. Ma też bardzo fajnie wykonane opakowanie, estetyczne.
  • 17 maja 2021 o 9:36
    Dobry, wydajny krem
    Po kremie skóra jest naprawdę nawilżona. Idealnie sprawdza się pod makijaż. Podoba mi się jego konsystencja oraz ładne opakowanie. Jedynie zapach jest dla mnie trochę dziwny, ale nie przeszkadza, nie jest intensywny.
    Zalety:
    • skład, jakość, wydajność
    Wady:
  • 12 stycznia 2018 o 12:57
    Brak wad
    Nie od dziś wiadomo, że nawilżenie twarzy jest ważne szczególnie zimą, a dzięki doborowi dobrego kremu będziemy mogły cieszyć się świeżą i atrakcyjnie wyglądającą skórą. Swojego ideału poszukiwałam od dawna, większość kremów nie spełniała swoich podstawowych funkcji, a nawet wywoływała liczne relacje skórne. Słysząc wiele dobrego o dobroczynnym działaniu koziego mleka i miodu zdecydowałam się na nawilżający krem APIS do każdego rodzaju skóry, co stanowiło wielki plus, gdyż moja cera jest mieszana ma skłonności do przesuszania, a także przetłuszczania w strefie T. Po prawie miesiącu stosowania śmiało mogę stwierdzić, że jest to najlepszy krem do twarzy jakiego dotychczas używała. Dobrze nawilża, jednak nie oszukujmy się rezultaty widoczne są po dłuższym stosowaniu. Skóra jest miękka w dotyku, delikatna, a zarazem sprężysta. Krem widocznie poprawił i wyrównał koloryt mojej cery. Nie powodował żadnych wyprysków wręcz przeciwnie przyczynił się do zniknięcia drobnych niedoskonałości. Nie pozostawia na twarzy tłustej warstwy, nie zatyka porów. Produkt ma lekką konsystencję, dobrze się rozprowadza i wchłania. Ma przyjemny zapach, który jak dla mnie nie pachnie miodem i kozim mlekiem ale migdałami i kokosem ale to subiektywne odczucie. Jest bardzo wydajny, cena jest bardzo przystępna, a wręcz niska do osiągniętych efektów. To bardzo dobry kosmetyk, z pewnością pozostanie ze mną na długo.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Wyrównuje koloryt
    • Nie zapycha porów
    • Lekka konsystencja
    • Wchłanianie
  • 8 stycznia 2017 o 11:59
    Fajny
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Kremik dostałam w formie próbki, którą miałam na naprawdę dużo użyć.Troszkę tłustawa konsystencja, używam go na noc zazwyczaj, rano buźka jest nawilżona, odżywiona, miękka i gładka w dotyku, również próbowałam jako baza pod podkład i również się sprawdza.Zapach troszkę dziwny
  • 17 grudnia 2015 o 22:20
    Zaskakujący
    Krem mega pozytywnie mnie zaskoczył. Mimo tego, że mam mieszaną cerę to krem wchłania się bardzo dobrze. Do tego dzięki jego używaniu poprawił mi się trochę wygląd skóry (mam trądzikową skórę) +cena +wydajność +działanie +nie uczula +ładnie pachnie -nie ma _______ krem zamówiłam na *** Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe