Pianki do włosów

Wella Wellaflex, Heat Protection, Mousse Pianka do włosów maksymalnie utrwalająca

WELLA Wellaflex Pianka 200ml Stylizacja na Gorąco

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 kwietnia 2025 o 13:14
    taka bez szału
    tania o ładnym zapachu i na pierwsze kilka godzin fajnie utrwala fryzurę po czym włosy stają się takie jakby jej nie było. Plus za to, że nie skleja włosów.
  • 27 maja 2024 o 19:32
    Dobra pianka do włosów
    Perfekcyjne podkreśla stylizację włosów oraz zapewnia długotrwały efekt bez obciążania ich. Po jej użyciu moje włosy są delikatne oraz uniesione od nasady. Zapewnia również ochronę przed promieniowaniem UV
    Zalety:
    • Utrzymuje stylizację
    • Ochrona przed promieniowaniem UV
    boe22
    17 listopada 2019 o 22:01
    Z przezwyczajenia
    Produkty do układania włosów to jedyne produkty, jakich nie lubię testować. Sama nie wiem czemu... Używam jej tyle czasu, że mam wrażenie, że od zawsze. Od innych różni się tym, że jest mocna i chroni przed wysoką temperaturą, a ja używam suszarki i prostownicy codziennie. Robi swoje, czyli utrwala. Co do ochrony przed wysoką temperaturą- wierzę na słowo, ciężko mi poziom tej ochrony ocenić. Z przyzwyczajenia się jej trzymam, bo nie lubię niemiłych niespodzianek, jakie potrafią mi zafundować nowe i nie znane mi produkty. Sprawdza się u mnie przy każdym upięciu i przy włosach rozpuszczonych, nie mam na co narzekać. Wystarczy odrobina. Zbyt duża ilość sprawia, że włosy się sklejają i trzeba je delikatnie rozczesać szczotką.
    shwit
    26 kwietnia 2017 o 1:34
    Słaba
    Niestety, ale nie da się ocenić tego produktu w żaden pozytywny sposób. Pianka wysusza włosy i sprawia że w dotyku przypominają siano. Nie nadaje sie do codziennego użytku. "Maksymalnie utrwalająca" jednak utrwala je na max godzinę lub do czasu gdy wychodzi się z domu.
  • 15 czerwca 2016 o 21:54
    Nie sprawdziła się
    Na samym starcie użytkowania tej wersji zauważyłam, że zapach był mało zachęcający - intensywny i nieprzyjemny. Po nałożeniu tego, włosy wyglądają jak po nałożeniu każdej innej pianki. Dopiero podczas suszenia zaczyna się zabawa - podczas suszenia mam tendencję do rozczesywania włosów w tym samym momencie, a po zastosowaniu tej wersji produktu włosy zaczęły się sklejać co prędzej groziło utratą połowy włosów niż bezproblemowym rozczesaniem. Przy innej wersji takie rzeczy mi się nie zdarzały. Potem efekt po wysuszeniu - cóż, obciążone oraz oklapnięte. Zdecydowanie nie polubiłam się z tą wersją produktu, a jedyne co było dla mnie atrakcyjne to jego cena i wydajność.

Zobacz także inne Pianki do włosów